wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Diye bir şey gördüm. http://livinginankara.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 basarililar , facebookda baya bi viral oldu ankara ahalisi arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ankaralı değilim çoğu meeeh yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ankaralı değilsen çoğunu anlamadığın için meh yapar zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 su yazılımcılarınkinden sonra hiç sarmadı üstelik birazda yurdum insanı meeh yetersiz havası yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 neden ingilizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Yeni gördüm ben. Güldüm ama güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ankarada bir tek ingilizce konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 0ne gelsin çevirsin dedim abi,yetemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Memeler, Türkçe olunca anlamını kaybediyormuş tam bir köylü işi oluyormuş. Genç 4chan'ciler rahatsızmış bu durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 meme olanlar gif zaten, uzerine yazilanlar google translate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ingilizce olmasi baya sacma olmus ya. Istanbul deyip Ankara deyip, gavurun bunu anlamasini beklemissin gibi bir hava esmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://livinginankara.tumblr.com/post/46585988571/ladies-hold-your-panties-this-is-me RAMSES? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ben sadece gördüğüm için bir şey diyemeyeceğim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Nereden cikti bu Aspava'lar bilen var mi? Sehrin her yerinde yanyana bir suru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Hakkaten, ingilizce yazmaları ne kadar ıkındıklarını gösterir gibi olmuş. Doğru düzgün bir ingilizceyle yazsalar yine iyi de, tissue yerine PAPER NAPKIN demeleri gibisinden örnekler her postta olunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 zorlama olmuş.. güldürmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 eheh güldüm ben =) Angara'ya kurban olun siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ingilizce olması çok saçma ya yabancı takipçisi olabilir belki ama o zaman da yabancı takipçi melih gökçek'in tivitleme yöntemini napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 GERGE said: Nereden cikti bu Aspava'lar bilen var mi? Sehrin her yerinde yanyana bir suru. hassas bölgeler amirliğinin yanındaki yer orijinali ve ilki. sonra ünlenince çoğalıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://livinginankara.tumblr.com/post/46586341788/drive-back-from-the-ankara-castle-after-fasil şu komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 bombilo said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 şurdan araklamış olabilirler belki konsepti burda orijinal şeyler var baya https://www.facebook.com/tisaneoykunen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Lan baskent olmasa en fazla ilce olacak, ici kro dolu, kiytirik yerin nesini seviyorlar anlamadim. RTE baskenti Istanbul yapsin, ezik Ankara'lilardan kurtulalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar