Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jay Wilson: "Auction house really hurt the game."


Wyand

Öne çıkan mesajlar

said:
According to former Diablo III Game Director Jay Wilson, the auction house "really hurt the game."

Apparently, Blizzard anticipated that very few players would make use of the auction house and that item prices would limit the number of transactions going on. That, uh, wasn't the case. Nearly every one of Diablo III's roughly 3 million monthly users make use of the auction house, and item trading has "damaged" the item rewards in the game.

Without giving up any juicy details, Wilson has mentioned that the team is working on a viable solution to the current problems posed by the auction house.

http://ih3.redbubble.net/image.12503385.0440/pp,375x360.jpg

Player Banks $10,000 with Diablo III

http://www.blogcdn.com/massively.joystiq.com/media/2012/08/d3auctionhouse-1344354099.jpg
http://i.imgur.com/Zc4A6.png
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Attention whore'luk için 10k dediği ortaya çıkmıştı o adamın redditde, en sonunda herifin kendisi shitstorm çıkarıp gitmişti falan, öyle birşeyler diye hatırlıyorum. Tabi yine en kötü birkaç k yapmıştır o ayrı :p

BOT CHEATING HAX YAPMADIM ÇÜNKÜ O ZAMAN NE EĞLENCESİ KALIRDI'sı ayrı komedi zaten. Act3 infernonun aşağısında level 63 düşmüyordu, 1.0.5de itemler/legendaryler bufflanmadan önceki halde 60-70k dps hayvani görülüyordu falan, streamerlar bile act2 yapıyorlardı.

Monkların barbarların hala shield kullanıyor oldukları çağ, sfddfssdf.

Wizard archon-teleport-godmode bugının how to videosu youtube'a düştüğü andan fixlenene kadar geçen 2-2,5 günün ardından official forum THANK YOU BLİZZ FOR FREE 100 EUROS threadleriyle doluydu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:



Wizard archon-teleport-godmode bugının how to videosu youtube'a düştüğü andan fixlenene kadar geçen 2-2,5 günün ardından official forum THANK YOU BLİZZ FOR FREE 100 EUROS threadleriyle doluydu.


şu olay efsaneydi ya. ben zaten geç öğrendim, öğrendikten sonra geç bir şekilde arkadaşın wizard'a girip kastım, sıkılıp çıktım ve gece baktığımda daha düzeltmemişlerdi. ertesi sabah uyandım fix gelmişti. lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala problemi goremiyorum cumlemde. rmah oyuna zarar vermis bilmemne ben oynadım 400 saat mi 500 mi ne yeterince eglendim. rmahtan item da satın almadım. diablomun parası da cıktı. beklenti problemleriniz var sizin. hayattan memnuniyetsizliginizi oyunlardan cıkarmaya calıstıgınız icin oluyo bunların hepsi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Bir oyun istiyorum bana yıllarca tad versin surekli oynayayım baska oyun istemeyeyim ayrıca bunun yanında oyunu satan adamlar hic bi sekilde benim memnuniyetsizligime sebep olacak en kucuk hamlede bulunmasın. Ayrıca oyunu satan firma oyundan kar etmeye calısacak birseyler eklemesin. Ve dunya uzerindeki tum oyunlar boyle olsun."

Bu cumleyi kurmaya devam ettiginiz surece siz memnuniyetsiz olmaya devam edeceksiniz benim gibi keyif icin oyuna giren adamlar da eglenmeleri bittigi zaman diger bir oyuna gecip onda eglenecekleri kadar oynamaya devam edicekler(iste bi dota da yapamıyorum bunu napalım).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu adamların oyuna RMAH koyma amacı "yahu millet zaten gold satın alıyor farmerlardan, onun yerine bizden alsın arada cut ımıza bakalım. hatta itemları da oradan alsın gelsin durduk yere bize paralar" değil miydi?

Ağlayacaklarına rmah canlandıracak şeyler yapsalar ya.

minimum 1.25 sınırını kaldırmak gibi misal. gerçi belki o sınır altında alışverişler işlem bazında daha fazla masraflı olduğu için zarar oluyordur firmaya, ondan koymuşlardır o sınırı ama bilemiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...