Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Madrid - Galatasaray / 03.04.2012 [CL Çeyrek Final Elemeleri]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi 3-2 aldığınız maçın rövanşında ilk yarıda 3-0 olduğunu ne çabuk unutuyorsunuz.Orası Barnebau ve rakip Madrid.Ben bu akşam Madrid'in net 3 gol atacağını düşünüyorum.Onlar da işi şansa bırakıp İstanbul'a taşımak istemeyeceklerdir.Demorilize olursa ve açılırsa GS çeyrek finalin en farklı skorunu görebiliriz...
Mesaj tarihi:
toggie said:

8-0 olmaz merak etme.

Ee heralde:)Yani GS'ın golü var diye tahmin ediyorum.Hani olsa olsa 5-1 ya da 5-2 fln olur gibi.3 fark olması bile çeyrek finalin en farklı skoru olmaya yetiyor:)
Mesaj tarihi:
Abi defansınızı çok görmezden geliyorsunuz ve bahsettiğiniz takım R.Madrid.Tamam bende diyorum kadro kalitesi olarak en iyi 8 takımdan biri ama kadro kurarak olmuyor o işler. R.Madrid'den 2-3 gömlek aşağıda takımlara bile birçok pozisyon veren GS'ın böyle eleme usulu bir müsabakada R.Madrid'i geçme şansı yok net olarak.
Mesaj tarihi:
ben istanbul'daki macın daha zor gececegini dusunuyorum. bu sene genelde boyle oluyor. ilk macta daha fazla zorlarız madrid'i. 3-0 falan fark olacaksa aleyhimize istanbul'da olur.
Mesaj tarihi:
1-2 ya da 2-2 maç sonucu.

Ardından 1 hafta boyunca dünyanın en kolpa hype'ı bütün ülkede.

İstanbulda 0-3, 1-4 falan.

Elinizi kalbinize koyun, istediğiniz derecede galatasaraylı olun, "türk takımı işte yok yok" diyorsunuz ikinci maç için.

Şunu madridde görmek bin maça değer ama dafsdsdfsdf :p

http://i.ekolay.net/g/2012/11/8/urak-yilmaz_81bbb55c-2359-48b8-bfda-8f7a8b4f8d27_4_85E98DD9-DD28-4863-80CE-F1E50F7D752E.jpg
  • Yeni Oluştur...