Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 AHAHAHHAHAAHAHHAAHHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yHAB06f5f5w bu daha net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 önde atkıyı tutan çok iyi sonlara doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ulan moralim bozuktu video iyi geldi ha ahahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tahminleri alamım, RM : 5 - 2 : GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 19-3 kumulatif verdim ben, seri sonu skoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 7-1 golü burak atar , şl gol kralı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 muslera kaleci değil snijder balon drogba koşamıyor burak güzel gol atamıyor totem https://pbs.twimg.com/media/BFZOq5VCYAA0A8I.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Madrid'in babasiyiz biz ya raad olun. Super Cup aldik ellerinden simdi de 1-2 tokatlariz, ilk mac zorlar 2. mac evlerine yollariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abi 3-2 aldığınız maçın rövanşında ilk yarıda 3-0 olduğunu ne çabuk unutuyorsunuz.Orası Barnebau ve rakip Madrid.Ben bu akşam Madrid'in net 3 gol atacağını düşünüyorum.Onlar da işi şansa bırakıp İstanbul'a taşımak istemeyeceklerdir.Demorilize olursa ve açılırsa GS çeyrek finalin en farklı skorunu görebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 8-0 olmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 toggie said: 8-0 olmaz merak etme. Ee heralde:)Yani GS'ın golü var diye tahmin ediyorum.Hani olsa olsa 5-1 ya da 5-2 fln olur gibi.3 fark olması bile çeyrek finalin en farklı skoru olmaya yetiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 beyler dsmart yok, dışarıda çıkamıyorum gibi akşam. malum sitelerde izleme şansım nedir maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bence GS 1-2 yenecek bu akşam. Sonra İstanbuldaki maça Real abanacak ama onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 rüyamda 2-3 yeniyoduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Absolut said: Bence GS 1-2 yenecek bu akşam. Sonra İstanbuldaki maça Real abanacak ama onu bilemem. Allah mısın bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 eğer bugun gs yener yada avantajlı bi skorla dönerse istanbulda daha kolay olur maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 3-1 kaybederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 6-1 falan bekliyorum ben. fark 3 olduktan sonra melo da kırmızı görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abi defansınızı çok görmezden geliyorsunuz ve bahsettiğiniz takım R.Madrid.Tamam bende diyorum kadro kalitesi olarak en iyi 8 takımdan biri ama kadro kurarak olmuyor o işler. R.Madrid'den 2-3 gömlek aşağıda takımlara bile birçok pozisyon veren GS'ın böyle eleme usulu bir müsabakada R.Madrid'i geçme şansı yok net olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kaybetmek kolay, kazanmak olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ben istanbul'daki macın daha zor gececegini dusunuyorum. bu sene genelde boyle oluyor. ilk macta daha fazla zorlarız madrid'i. 3-0 falan fark olacaksa aleyhimize istanbul'da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ben beraberlik diyorum 2-2 veya 3-2 Real alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 1-2 ya da 2-2 maç sonucu. Ardından 1 hafta boyunca dünyanın en kolpa hype'ı bütün ülkede. İstanbulda 0-3, 1-4 falan. Elinizi kalbinize koyun, istediğiniz derecede galatasaraylı olun, "türk takımı işte yok yok" diyorsunuz ikinci maç için. Şunu madridde görmek bin maça değer ama dafsdsdfsdf :p http://i.ekolay.net/g/2012/11/8/urak-yilmaz_81bbb55c-2359-48b8-bfda-8f7a8b4f8d27_4_85E98DD9-DD28-4863-80CE-F1E50F7D752E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar