FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 adı kötüymüş, seyrettim ve içeriği de kötüymüş.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hahaha iki kişi dışında kimse beğenmeyince nasıl qq çekmişler varoş kafaya varoş argüman, buyrun izleyin gizli gizli gülüp sonra buna güldüğüm ve elit olamadığım için ağlıyorum diye kendilerini kandırıyolar bir de. ha demişsin ki lemuria said: ama "güldüm" diyen birini aşağılamaya çalışmak cok zevzekçe be, lisede misiniz anlamadım ki? Alan yetkilileri de konuda takılmış ama sanırım vizyon bölümünde bu serbest. oysa ilk sayfaya dönüp bakıyoruz ki beğenmedik diyince lemuria said: cünkü hepiniz elinizde sek viski, robdöşambrla dolaşıyonuz? diyerek ilk aşağılama girişiminde bulunan da senmişsin. bi de ordu göreve gerge göreve diye bir çığlık atmışsın ki daha komik olmuş.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 captiveserpil de lemuria'nin fake hesabı bence. bu kadar canhıraş savunduğuna göre.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 kek said: herkes gizli gizli izleyip çatır çatır gülecek. sonra buraya gelip ıyyy ne boktaaaaağn diye qq layacak prim yapmaya çalışacak. Şu arkadaşı alalım dışarı.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 goldbären said: hahaha iki kişi dışında kimse beğenmeyince nasıl qq çekmişler varoş kafaya varoş argüman, buyrun izleyin gizli gizli gülüp sonra buna güldüğüm ve elit olamadığım için ağlıyorum diye kendilerini kandırıyolar bir de. ha demişsin ki lemuria said: ama "güldüm" diyen birini aşağılamaya çalışmak cok zevzekçe be, lisede misiniz anlamadım ki? Alan yetkilileri de konuda takılmış ama sanırım vizyon bölümünde bu serbest. oysa ilk sayfaya dönüp bakıyoruz ki beğenmedik diyince lemuria said: cünkü hepiniz elinizde sek viski, robdöşambrla dolaşıyonuz? diyerek ilk aşağılama girişiminde bulunan da senmişsin. bi de ordu göreve gerge göreve diye bir çığlık atmışsın ki daha komik olmuş. sek viski icip, robdöşambrla dolaşmak ne zamandan beri hakaret oldu?
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 guldum diyen nerde asagilanmis bulamadim ben.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 goldbären said: fazla basit olmuş. kendisi bizzat bu kalıpların içindeki erkekler beğenir ama. yazık emek de harcamışlar Nako said: Otur, bir 35lik aç, ben buna nasıl güldüm diye düşün. fenn said: Bence oturmak yetmez kalkıp bi duş alınmalı ahmd said: Myshkin said: bizimkiler neden kara mizah denen şeyden, ironiden, gizli göndermeden falan hiç nasibini almamış ya. bu kadar odun olmak zorunda mıyız Yukardaki gibi böyle boktan işleri delicesine savunanlar yüzünden işte. Myshkin said: lemuria said: "zevkler ve renkler tartışılmaz" sozu zamanın varlığı kadar eskidir. .. bana göre de gelmiş geçmiş en saçma dizi "lost"tur ama surda izleyen kesime "işsiz, zevksiz, nasil izliyosun bunu osbeşlik aç da düşün" desem tüm fungirller DAFUUUUUQ moduna geçersiniz. yoo zevkler ve renkler gayet de tartışılır. sen mesela zevksiz bir insansın. benim anlamadığım sey, sürekli bir saldırı modunda olunması. izlediğin seyi begenmeyebilirsin, komik diyene laf sokma çabası çok saçma ama tabi ki
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 şimdi de hakaret ediyolar diyip köpek demiş!!!! ip adresini aldım avukatıma yolluyorum bundan sonra mahkemede hesaplaşırız evine tebligat gelince artık recep ivediki pause eder ağlamaya başlarsın korkudan!!!
Polgara Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 bu kız arkadaşımdı ya ahahha, neyse bi yerden başlamak lazım sonuçta.
captiveserpil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://1kezban1mahmut.delivizyon.com/bolum-1-izle/[video] 1. Bölüm Yayınlandı Yerlerdeyim :)
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 benim bu topikte postum vardı. neden silindi? hakaret yok bişey yok
captiveserpil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zikko said: ben de memnun oldum serpil sağol zikko ;)
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 captiveserpil said: 1. Bölüm Yayınlandı Yerlerdeyim :) sakın kalkma geliyorum:))))))))
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 daraldım lan izlerken. allah belasınız versin.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 izledim demin, bir boka benzemiyor. Doğruya doğru aradaki bal reklamı parodisi bütün bölümden daha iyiydi.
captiveserpil Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 goldbären said: captiveserpil said: 1. Bölüm Yayınlandı Yerlerdeyim :) sakın kalkma geliyorum:)))))))) annende yerde abimi gondereyim mi? Terbiyesiz ahlaksiz
Öne çıkan mesajlar