fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 said: Bankalardan şimdi de"hızlı para çekme ücreti" Kredi kartı aidatı, hesap kullanım ücreti, gibi birçok işlem adı altında tüketiciden komisyon almanın yolunu arayan banklar, şimdide "hızlı para çekme ücreti" adı altında vatandaştan para kesti. mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://www.aksam.com.tr/ekonomi/hizli-para-cekme-ucretini-geri-aldi/haber-186314 Tüketiciler Birliği Kahramanmaraş İl Temsilcisi Nesih Tanrıverdi kararla ilgili şu açıklamayı yaptı: "ATM’lerden çekilen paranın yavaşı olmaz ki hızlısını ayrı bir ücretle ücretlendirilsin. ATM’den para çeken herkes için belli süre vardır. O parada o hizmeti veren banka zaten bunun faizinin normal tüketici kredilerinden fazla bir şekilde faizini almakta, kazancını yapmaktadır. Ayrıca hızlı para ücreti adı altında komik bedellerle para alınmasının anlamı yoktur." TRT Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kredinin pazar gününe gelen ödemesini cuma günü yapan adamdan erken ödeme parası kesiyor adamlar. az da değil 70 lira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 konut kredisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 15 nisanda maximum 40tl üyelik aidatı almış, yıllardır hiç hesap işletim/kredi kartı aidatı almıyolardı bennden ama geçen ay kredi kartının son kullanma dolmuştu yeni kart geldiydi. aradım iade edemeyiz dediler ben de iptal nasıl edebilirim dedim ben buradan talebinizi alabilirim dedi sdf. internet formundan attım sonra 2-3 tane spamledim, formlarda patlarsa haftaya 1 kez daha ararım o da olmazsa gogo tüketici hakem heyeti. yedirmem lan o 40 teleyi size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Dworgian said: konut kredisi mi? Konut kredisinde yanılmıyorsam Bir süre sonra peşin ödemek isterseniz neden peşin ödüyorsun diye de bi ceza ödetiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 konut kredisini aldıktan sonra ne zaman kapatırsan kapat, erken ödeme alıyorlar ama tabii o h.sonuna denk gelenden cuma günü alması da fail biraz edit; c.tesi olsaydı sistem vade bitimini cumaya çeker almazdı masraf. pazar olunca pazartesiye çekmiş ondan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 nette nereye baksam maximum için her araya kk aidatı iade ediyolarmış, bi bana mı vermedikler ak74 .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 benim arkadaşıma da vermediler. şubene gitsen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bankacı: ekmek yedigim isyerinin menfaatini tabi düsünücem gerekirse müsterilerimi inek gibi samaktan cekinmen bana isimi öğretmeyin http://forum.memurlar.net/konu/1751289/1.sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 şube başka şehirde, şubeden garanti olur mu diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 o zaman ara konuş. yok yani kesin olur diyemiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 fenn said: Bankacı: ekmek yedigim isyerinin menfaatini tabi düsünücem gerekirse müsterilerimi inek gibi samaktan cekinmen bana isimi öğretmeyin http://forum.memurlar.net/konu/1751289/1.sayfa buyur. böyle kendini bilmezler sağolsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 işte her zaman söylediğim 1500 lira maaşla bankacılık sektörünün yılmaz savunucuları, beyaz şövalyeleri. Aferin lan bankocu. Xx bank senle gurur duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hangi banka yapmış bilmiyorum ama yuh yani.. http://finans.gazetevatan.com/portal/ISE/getDetailsStory.html?storyId=211761&goToHomePageParam=true&siteLanguage=en&buffer_share=9e0f7&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer%253A%252BGazetevatanCom%252Bon%252Btwitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 hangi banka mayhem'e 100 tl kitleyecekmiş şaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Bu durumda en iyisi enpara gibi gözüküyor. Birkaç aydır kullanıyorum ve memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Otomatik ödeme talimatı verirsen bankaya (en az 3) hesap işletim ücreti vs gibi saçma sapan ücretleri almıyorlar. Lakin öylesine vadesiz bir hesabım dursun ihtiyaç olunca para çekerim düşüncen varsa Asya Bank ve Kuveyt Türk gibi hesap işletim ücreti almayan bankaları tercih etmek daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Yanlış. Eğer otomatik ödeme ücretin 6 ay önce verilmediyse ve o arada hesap işletim ücreti çekesi gelirse bankanın; çatır çatır çekip "Ama bu sadece 6 ay ve fazlasında aktif olan talimatlar için geçerli" deyorlar. En azından ölü sevici garanti bankası öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Akbank için verdim o bilgiyi o yüzden doğru zira kuveyt türk ve akbank hariç bütün vadesiz hesaplarımı kapattım benzeri saçmalıklar yüzünden. Hele ölü sevicinin alası Finansbank var ki hesaplarınızı ve kredi kartlarınızı kapatsanız bile arayıp lütfen gelin onay verirseniz size x şubemizde x kredi limitli hesap açıyoruz diyecek kadar yüzsüzler. Küfür etseniz bile arıyorlar o yüzden aman aman uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Bi bankanın tamam eskiden dediğiniz paralar alınmış olabilir. Bunları geride bırakalım ve kredi kartı gönderelim tarzında lafı beni benden almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hahaha lan özrü kabahatinde beter olmuş adamların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 said: kredi cekerken her seyi kabul ediyorsunuz para para para diye aglıyosunuz sonra gidip 3 4 günde yiyincede nasıl ödücem diyorsunuz tüketici ve harcama bilinci yok toplumumuzda mesala ben 2 000 3000 lira gelirimin 100 de 10 unu anca harcıyorum http://forum.memurlar.net/konu/1751289/2.sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bu bankacı şebnem de o forumun trollü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 çok gıcık kaptım ya 2k-3k para alıyomuş %10 nu anca harcıyomuş sie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar