Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akbank Hesap İşletim Ücreti

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

said:
Bankalardan şimdi de"hızlı para çekme ücreti"
Kredi kartı aidatı, hesap kullanım ücreti, gibi birçok işlem adı altında tüketiciden komisyon almanın yolunu arayan banklar, şimdide "hızlı para çekme ücreti" adı altında vatandaştan para kesti.

mynet
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.aksam.com.tr/ekonomi/hizli-para-cekme-ucretini-geri-aldi/haber-186314

Tüketiciler Birliği Kahramanmaraş İl Temsilcisi Nesih Tanrıverdi kararla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"ATM’lerden çekilen paranın yavaşı olmaz ki hızlısını ayrı bir ücretle ücretlendirilsin. ATM’den para çeken herkes için belli süre vardır. O parada o hizmeti veren banka zaten bunun faizinin normal tüketici kredilerinden fazla bir şekilde faizini almakta, kazancını yapmaktadır. Ayrıca hızlı para ücreti adı altında komik bedellerle para alınmasının anlamı yoktur." TRT Haber
Sosyal ağlarda paylaş

15 nisanda maximum 40tl üyelik aidatı almış, yıllardır hiç hesap işletim/kredi kartı aidatı almıyolardı bennden ama geçen ay kredi kartının son kullanma dolmuştu yeni kart geldiydi. aradım iade edemeyiz dediler ben de iptal nasıl edebilirim dedim ben buradan talebinizi alabilirim dedi sdf. internet formundan attım sonra 2-3 tane spamledim, formlarda patlarsa haftaya 1 kez daha ararım o da olmazsa gogo tüketici hakem heyeti. yedirmem lan o 40 teleyi size
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Otomatik ödeme talimatı verirsen bankaya (en az 3) hesap işletim ücreti vs gibi saçma sapan ücretleri almıyorlar. Lakin öylesine vadesiz bir hesabım dursun ihtiyaç olunca para çekerim düşüncen varsa Asya Bank ve Kuveyt Türk gibi hesap işletim ücreti almayan bankaları tercih etmek daha iyi olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Akbank için verdim o bilgiyi o yüzden doğru zira kuveyt türk ve akbank hariç bütün vadesiz hesaplarımı kapattım benzeri saçmalıklar yüzünden.

Hele ölü sevicinin alası Finansbank var ki hesaplarınızı ve kredi kartlarınızı kapatsanız bile arayıp lütfen gelin onay verirseniz size x şubemizde x kredi limitli hesap açıyoruz diyecek kadar yüzsüzler. Küfür etseniz bile arıyorlar o yüzden aman aman uzak durun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kredi cekerken her seyi kabul ediyorsunuz para para para diye aglıyosunuz sonra gidip 3 4 günde yiyincede nasıl ödücem diyorsunuz tüketici ve harcama bilinci yok toplumumuzda mesala ben 2 000 3000 lira gelirimin 100 de 10 unu anca harcıyorum

http://forum.memurlar.net/konu/1751289/2.sayfa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...