SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 :P dur bi daha atıyım maksat post :D[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off...
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 :p aha[signature][hline]Azeroth Tokatlıyım hüeeaaynn Yeriz tatlıyı S..k.riz Tokatlıyı(Kızları) Memleketteki kızlardan başkası yalan bea... Ama Finlandiyalı olsa da olur..Sarı sarı off...
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 düşündümde; post kasmak nedir yaf? garip bi kelime gibi geldi :) söyledikçe alışırım belki: post kasmak, post kasmak, post kasmak, post kasmak,.. - ahmet, evladım ne kasıyosun sen orda bakıyım? - post kasıyodum örtmenim. yok, alışamadım.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Buraya mesaj atan herkesi sallandıracaksın valla[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 HEPSİNİ ÖLDÜRÜN ![signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 öldüründe kasamasınlar..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 benim post 99.7 oldu ha gayret.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 post = posta dır dilimizde.. kaç posta gittin?? sdfsdfs[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Jester Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 burdan cıkan sonuc: d.te giren semsiye acılmaz. kasmayın olm :D[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkadaşlar çok ayıp insan hiç post kasar mı?Beni örnek alın biras :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 LOL[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 post[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Eray_GNR, 25 Kasım 2004 04:09 tarihinde demiş ki: Bende Kasiyorum galißa :P Belki yanlış anlama çekilcek ama şu s-set(ß) mi deniodu ne deniodu harfi kullanmayın B diye B değil o iki adet s. (Almanca'dan pek çakmadığımı belirtirim. Sadece oraya o harfin gelemeyeceğini belirtmek istedim ) *!Saçmalar...*[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 scharf s (şarf es) deniyor. isteyen kullansın da küçük b gereken yerlerde kullanmayın bari. (ve post kasmayın)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 post kasmak medyum memişe göre günahmış bu haberi cinlerinden alıp memişlerine uzatmış *!POST ATAR KAÇAR*[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 post kasmak nedemek???[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where
Öne çıkan mesajlar