SOREN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sigara güzel bir şey ki serotonin seviyenle oynuyorsun. uzun vadede fazladan salgılamıyorsun ama sahte bir mutluluk yaşatıyorsun kendine seks yapınca da dopamin salgılıyorsun mesela güzel bir şey sigara, için hem kahveyle hem tylol hotla güzel gidiyor gerçi tylol hot yasaklandı sanıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hakkatten tylol hotla çok fena oluyor. ne zaman tylol hot içecek olsam bi tane yandırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 uffff camel'la tylol hot içerdim eskiden grip olduğumda. tekrar başlayasım geldi sigaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Black-ice said: abi sigarayı savunan var şaka gibi. geçenlerde kocasından dayak yiyen kadınlar ile ilgili bir şey okumuştum. bir süre sonra psikoloji bozulduğundan hatalı olduklarını, kocaları onları hakettiği için dövdüklerini düşünüyormuş çoğu. bu sebeple yardım arayan çok değilmiş. nedense aklıma bu geldi sigara içip savunanları görünce. Aldatan sevgilisini affedenlerde de var bu sendrom gerçekten, "benim de hatam vardı o yüzden aldattı" diye. Çok garip kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi pakette sigara kalmamış markette çok uzak iş yerinde tek sigara kovalıyorum kimsede de yok kafayı yiyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bizimde ofisde 2 tane tip sigarayı bırakıyorum ayana 1.5 aydır paketi kemirip duruolar yarın alacam onlara bi kutu roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 evet champix aldım bakalım ROUND 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 4 aydır içmiyorum. Bugün bi tütün sarasım geldi. Sonra salla derin bi nefes al ve boş sigara içme dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bende bırakıyorum yazarım 1 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Memphis7 said: evet champix aldım bakalım ROUND 2 Memphis kaç aldın? 180 lira civarındaydı en son, zam görmüş mü? Bir kutudan fazla kullanma derim ben ilacı. Aman dostum, sinir sistemiyle oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Almayın abi saçma sapan ilaçlar. Psikolojik rahatsızlık potansiyeli olan insanlar kullanmasın diye uyarı veren ilacı sigarayı bırakmak için almak büyük manyaklık. Kabus mabus da gördürüyormuş sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 valla 9.gündeyim 1mg alıorum sabah aksam 160 veya 170 olması lazım 2 kutu ilk kutu 1 ve 2 hafta için 1 hafta ilk 4 gün 0.5mg sadece sabah alıosun diger 3gün sabah ve aksam 0.5 mg 2 dozaj 1mg a çıkıo suan sigara içme istegi 0, sabahları alıskanlıktan yolda işte giderken çaaaaat diye yakıorum 1 fırt cekip atıorum midem bulanıo onun dısında kabus görmeye basladım (rüyamda bana tecavuz falna ediolar) sinir sistemimde bişi yok hala uysalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Memphis7 said: valla 9.gündeyim 1mg alıorum sabah aksam 160 veya 170 olması lazım 2 kutu ilk kutu 1 ve 2 hafta için 1 hafta ilk 4 gün 0.5mg sadece sabah alıosun diger 3gün sabah ve aksam 0.5 mg 2 dozaj 1mg a çıkıo suan sigara içme istegi 0, sabahları alıskanlıktan yolda işte giderken çaaaaat diye yakıorum 1 fırt cekip atıorum midem bulanıo onun dısında kabus görmeye basladım (rüyamda bana tecavuz falna ediolar) sinir sistemimde bişi yok hala uysalım Aman abi dikkat et o ilacı kullanırken. O ilacın gayesi beynini aldatmak. özetle şöyle izah edeim, o ilaç nasıl çalışıyor. Normalde dumanın tadı ve kokusu iğrençtir, hele hele yanıcı madde kimyevi türevdeyse daha da iğrençtir. Lakin sigara içerisindeki nikotinin aroması sayesinde bu iğrenç tat beyin tarafından algılanmaz ve direk keyif etkisi olarak görülür. İşte bu ilaç o tadı beyne ileten sinirlere etki ederek nikotin tadını algılatmıyor beyne. Sende sigaadan iğrenç bir duman tadı alan beyninin "ulan ne boktan şeymiş" tepkisiyle karşılaşıyorsun ve zamanla sigara bir ödül olmaktan çıkıp, iğrenç bir vasfa bürünüor bilinç altında. Bu arada alen carr ın bir kiabı var, sigarayı bırakmanın kolay yolu diye, onu da yanına bonus olarak okumanı tavsiye ederim. İyi motive ediyor :) Kolaylıklar dilerim sana memphis, umarım bırakırsın sigarayı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 aga dikkat et derken nası dikkat ediym?!? ilacın triklerimi var nedir dikkat edicegim yerler inş bırakıcam canım zaten bırakmak çok bişi deil sorun geri başlamamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Dikkat edeceğin husuların başında rüyalar geliyor. Rüyaların çook gerçekçi olacak, kanma :)) Dozaja dikkat et, ilacı kullanırken duygusal yoğunluk yaşamamaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Memphis7 said: onun dısında kabus görmeye basladım (rüyamda bana tecavuz falna ediolar) sinir sistemimde bişi yok hala uysalım Sunwalker said: Dikkat edeceğin husuların başında rüyalar geliyor. Rüyaların çook gerçekçi olacak, kanma :)) Dozaja dikkat et, ilacı kullanırken duygusal yoğunluk yaşamamaya çalış. http://media.tumblr.com/a063d9a084bd3074039aed7ba13f0b3b/tumblr_inline_mjq3x5ywze1qz4rgp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ahahahaha :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 9.gün sonuna yaklasırken bugn sabah efsane mide bulantısı terleme üşüme gibi yan belirtilerle karsılastım hatta ofisde 3 kere kusunca patron sg eve dedi :P ilaç %100 calısıo ama yan etkiler çok fena bakalım son 3gün olrda hayatta kalırsam (bi yan etkide intaharmıs) bu iş tamam gibi dahada eşşeklik edip yeniden baslamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 tecavüz nasıldı gerçekçimiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi sigaranın tadı kömür olmuş kusmuşun tecavüze uğramışın intihar riskin var.O NE BİÇİM İLAÇ LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Memphis7 said: dun aksam aldım bu radikal kararı baştan kaybetmişsin sen. büyütmeyin şu olayı. içmiyorum. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 _Rave said: abi sigaranın tadı kömür olmuş kusmuşun tecavüze uğramışın intihar riskin var.O NE BİÇİM İLAÇ LAN? o biçim ilaç.. bilmiyorum ilerde aferin lan tuna dicem kararlardan biri bence bu ilaç vidarcim öle bırakıom bitti demekle olmuo, denedim onu bi sekilde beynim kendini kandırdı hep.. birsürü parametre var iraden nası kac yıldır içiosun kaç tane içiosun takıldın ortam cevren falan die gidio o radyoda cıkan 30 yıldır gunde 2 paket ıcıodum bi gun kırdım attım dien tipler lütfen benim mikrofona dogru konussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yapmaya yeltendiğin şeyin çok zor olduğunu düşünerek daha da zorlaştırıyosun işini. ondan bahsediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Memphis7 said: _Rave said: abi sigaranın tadı kömür olmuş kusmuşun tecavüze uğramışın intihar riskin var.O NE BİÇİM İLAÇ LAN? o biçim ilaç.. bilmiyorum ilerde aferin lan tuna dicem kararlardan biri bence bu ilaç vidarcim öle bırakıom bitti demekle olmuo, denedim onu bi sekilde beynim kendini kandırdı hep.. birsürü parametre var iraden nası kac yıldır içiosun kaç tane içiosun takıldın ortam cevren falan die gidio o radyoda cıkan 30 yıldır gunde 2 paket ıcıodum bi gun kırdım attım dien tipler lütfen benim mikrofona dogru konussun abi ne bilim elektronik sigara var bunun bandı var bilmemnesi var.kestaneyi çizdirmişin rüyada olsa. neyse nekadar süre kullanıyosun şimdi bunu? 9 günde başına gelmiyen kalmamış zaten.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar