Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bırakıyorum

Memphis7

Öne çıkan mesajlar

sigara güzel bir şey ki

serotonin seviyenle oynuyorsun. uzun vadede fazladan salgılamıyorsun ama sahte bir mutluluk yaşatıyorsun kendine

seks yapınca da dopamin salgılıyorsun mesela

güzel bir şey sigara, için

hem kahveyle hem tylol hotla güzel gidiyor

gerçi tylol hot yasaklandı sanıyorum =/
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

abi sigarayı savunan var şaka gibi.

geçenlerde kocasından dayak yiyen kadınlar ile ilgili bir şey okumuştum. bir süre sonra psikoloji bozulduğundan hatalı olduklarını, kocaları onları hakettiği için dövdüklerini düşünüyormuş çoğu. bu sebeple yardım arayan çok değilmiş.

nedense aklıma bu geldi sigara içip savunanları görünce.

Aldatan sevgilisini affedenlerde de var bu sendrom gerçekten, "benim de hatam vardı o yüzden aldattı" diye. Çok garip kafalar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
valla 9.gündeyim 1mg alıorum sabah aksam
160 veya 170 olması lazım
2 kutu
ilk kutu 1 ve 2 hafta için
1 hafta ilk 4 gün 0.5mg sadece sabah alıosun diger 3gün sabah ve aksam 0.5 mg
2 dozaj 1mg a çıkıo

suan sigara içme istegi 0, sabahları alıskanlıktan yolda işte giderken çaaaaat diye yakıorum 1 fırt cekip atıorum midem bulanıo

onun dısında kabus görmeye basladım (rüyamda bana tecavuz falna ediolar)
sinir sistemimde bişi yok hala uysalım
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis7 said:

valla 9.gündeyim 1mg alıorum sabah aksam
160 veya 170 olması lazım
2 kutu
ilk kutu 1 ve 2 hafta için
1 hafta ilk 4 gün 0.5mg sadece sabah alıosun diger 3gün sabah ve aksam 0.5 mg
2 dozaj 1mg a çıkıo

suan sigara içme istegi 0, sabahları alıskanlıktan yolda işte giderken çaaaaat diye yakıorum 1 fırt cekip atıorum midem bulanıo

Aman abi dikkat et o ilacı kullanırken. O ilacın gayesi beynini aldatmak. özetle şöyle izah edeim, o ilaç nasıl çalışıyor.

Normalde dumanın tadı ve kokusu iğrençtir, hele hele yanıcı madde kimyevi türevdeyse daha da iğrençtir. Lakin sigara içerisindeki nikotinin aroması sayesinde bu iğrenç tat beyin tarafından algılanmaz ve direk keyif etkisi olarak görülür. İşte bu ilaç o tadı beyne ileten sinirlere etki ederek nikotin tadını algılatmıyor beyne. Sende sigaadan iğrenç bir duman tadı alan beyninin "ulan ne boktan şeymiş" tepkisiyle karşılaşıyorsun ve zamanla sigara bir ödül olmaktan çıkıp, iğrenç bir vasfa bürünüor bilinç altında.

Bu arada alen carr ın bir kiabı var, sigarayı bırakmanın kolay yolu diye, onu da yanına bonus olarak okumanı tavsiye ederim. İyi motive ediyor :)

Kolaylıklar dilerim sana memphis, umarım bırakırsın sigarayı ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis7 said:

Sunwalker said:

Dikkat edeceğin husuların başında rüyalar geliyor. Rüyaların çook gerçekçi olacak, kanma :)) Dozaja dikkat et, ilacı kullanırken duygusal yoğunluk yaşamamaya çalış.

http://media.tumblr.com/a063d9a084bd3074039aed7ba13f0b3b/tumblr_inline_mjq3x5ywze1qz4rgp.gif
Sosyal ağlarda paylaş

9.gün sonuna yaklasırken bugn sabah efsane mide bulantısı terleme üşüme gibi yan belirtilerle karsılastım hatta ofisde 3 kere kusunca patron sg eve dedi :P

ilaç %100 calısıo ama yan etkiler çok fena
bakalım son 3gün olrda hayatta kalırsam (bi yan etkide intaharmıs) bu iş tamam gibi
dahada eşşeklik edip yeniden baslamam
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

abi sigaranın tadı kömür olmuş kusmuşun tecavüze uğramışın intihar riskin var.O NE BİÇİM İLAÇ LAN?

o biçim ilaç..

bilmiyorum ilerde aferin lan tuna dicem kararlardan biri bence bu ilaç

vidarcim öle bırakıom bitti demekle olmuo, denedim onu bi sekilde beynim kendini kandırdı hep..
birsürü parametre var iraden nası kac yıldır içiosun kaç tane içiosun takıldın ortam cevren falan die gidio

o radyoda cıkan 30 yıldır gunde 2 paket ıcıodum bi gun kırdım attım dien tipler lütfen benim mikrofona dogru konussun
Sosyal ağlarda paylaş

Memphis7 said:

_Rave said:

abi sigaranın tadı kömür olmuş kusmuşun tecavüze uğramışın intihar riskin var.O NE BİÇİM İLAÇ LAN?

o biçim ilaç..

bilmiyorum ilerde aferin lan tuna dicem kararlardan biri bence bu ilaç

vidarcim öle bırakıom bitti demekle olmuo, denedim onu bi sekilde beynim kendini kandırdı hep..
birsürü parametre var iraden nası kac yıldır içiosun kaç tane içiosun takıldın ortam cevren falan die gidio

o radyoda cıkan 30 yıldır gunde 2 paket ıcıodum bi gun kırdım attım dien tipler lütfen benim mikrofona dogru konussun

abi ne bilim elektronik sigara var bunun bandı var bilmemnesi var.kestaneyi çizdirmişin rüyada olsa.

neyse nekadar süre kullanıyosun şimdi bunu? 9 günde başına gelmiyen kalmamış zaten.geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...