Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yukarda wot döşeyip sigarayı bıraktım diyen liebe günde bi paket puro içiyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ölümden korksaydık trene binmezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yıllar önce bıraktım bende. şimdi arada içiyorum içkiyle. puroyu ciddi düşünüyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Tam 24 saat oldu. Şuan nescafe içiyorum, yanında da paket duruyor. Ne keyifli lan kendine işkence yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ben şu 15 milyon adet sigara içena damı gördükten sonra 3 gündür otlakçılık bile yapmıyorum yine arada 1-2 içerdim fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 efsunlu muyum neyim bilemedim bıraktığım andan beri canım hiç istemedi asdf umarım böyle devam eder de eziyet çekmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Şuan çok sinirliyim. Sigara isteğinden kalbim takır takır atıyor. Elim falan titriyor. İçmemeye çalışıyorum. DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bu zorlu yolda ben de ilerliyorum. cok zor her anlamiyla zor. hic vucutla tanistirilmamasi gereken bir meret. doktorun dedigi gibi sigaraya sadece ara verilir. olene kadar ara verecez iste hedef bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Sigara istediğim için sinirli değilim bu arada. Sinirlendiğim için canım sigara istiyor deli gibi. Böyle sinirliyken veya üzgünken falan arka arkaya yakardım 3-4 tane. Vücut direk istiyor. Ne lanet bir şey lan hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraksk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sipeyskeyk said: Tam 24 saat oldu. Şuan nescafe içiyorum, yanında da paket duruyor. Ne keyifli lan kendine işkence yapmak. Onu yapmak cidden keyifli de dikkat et ben bırakmaya çalıştığım bir süreçte sürekli yapıyordum böyle şeyler. Artık bokunu çıkarmıştım sigarayı ağzıma koyup tekrar pakete filan koyuyordum ve malesef böyle zamanlarda birinde elimde çakmakla da oynuyordum olan oldu.. ve tekrar başlamış bulundum. O yüzden o yanında duran paketin boş olmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ben bırakamıyorum bir türlü.. Zaten nerdeyse 20 dakikada bir içiyorum, nasıl bırakıcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraksk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 loop said: Ben bırakamıyorum bir türlü.. Zaten nerdeyse 20 dakikada bir içiyorum, nasıl bırakıcam ! günde ortalama 2.5 paket diyorsun yani. Sadece harcadığın parayı düşünerek bile bırakabilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Beni en çok korkutan senaryo, cildimin solup kapkara bi adam haline gelmek , sırf onun için bırakmayı istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bu arada oğlumuz olursa adını burak koymayı düşünüyoruz, ne diyorsun memnunmusun isminden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buraksk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Burak iyidir memnunum :) Allah analı babalı büyütsün şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ahahahsah o nasıl bi muhabbet lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 loop said: Ben bırakamıyorum bir türlü.. Zaten nerdeyse 20 dakikada bir içiyorum, nasıl bırakıcam ! NİCK-POST UYUMU AHAHA ZUHAHOAHUAASDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 buraksk said: Burak iyidir memnunum :) Allah analı babalı büyütsün şimdiden loop said: Bu arada oğlumuz olursa adını burak koymayı düşünüyoruz, ne diyorsun memnunmusun isminden :) vay anasını. evlenir ve böyle olursam kafama sıkın müsaade ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 MMORPG oynarken 36 yaşına gelmişim, daha yeni çocuk yapmak gerektiğini yeni farkettim. Bırakta biraz denyoluk yapalım. Hani bir karikatür vardı artık sesli sesli ihtiyaç gidermek hakkım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 pontipati said: loop said: Ben bırakamıyorum bir türlü.. Zaten nerdeyse 20 dakikada bir içiyorum, nasıl bırakıcam ! NİCK-POST UYUMU AHAHA ZUHAHOAHUAASDA asfkajghkajfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sipeyskeyk said: Tam 24 saat oldu. Şuan nescafe içiyorum, yanında da paket duruyor. Ne keyifli lan kendine işkence yapmak. Ben de böyle kendime işkence çektirerek bırakmıştım. Başka türlüsü kalıcı olmaz zaten, zor koşullar altında içmeyince hiç canın istemiyor bir yerden sonra. 2 hafta dev çile ama bu şekilde, sadece gerçek erkekler o 2 haftayı atlatacak iradeye sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Xaenin said: sipeyskeyk said: Tam 24 saat oldu. Şuan nescafe içiyorum, yanında da paket duruyor. Ne keyifli lan kendine işkence yapmak. Ben de böyle kendime işkence çektirerek bırakmıştım. Başka türlüsü kalıcı olmaz zaten, zor koşullar altında içmeyince hiç canın istemiyor bir yerden sonra. 2 hafta dev çile ama bu şekilde, sadece gerçek erkekler o 2 haftayı atlatacak iradeye sahiptir.Ağzına sıçayım senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 dokuz sayfa okumadım ama, "sigara bırakılmaz, ara verilir" lafı edilmedi ise ben edeyim o zaman. sigara için. güzel bir şey sigara. kötü bir şey olsa doktorlar içmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bu şeye benzedi; "böcek ölmez yer değiştirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi sigarayı savunan var şaka gibi. geçenlerde kocasından dayak yiyen kadınlar ile ilgili bir şey okumuştum. bir süre sonra psikoloji bozulduğundan hatalı olduklarını, kocaları onları hakettiği için dövdüklerini düşünüyormuş çoğu. bu sebeple yardım arayan çok değilmiş. nedense aklıma bu geldi sigara içip savunanları görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar