SNA1L Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 çok saçmalamışşsın öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=246ZtuPoOEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Adamın yazdığı her kelime doğru yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sigara içerken ben de sigarayı savunan gerizekalılardandım bir ara. Sonra ne kadar gerizekalı olduğumu farkedip bıraktım sigarayı. Hayır iç yani banane ne yaparsan yap da üstünün başının iğrenç koktuğunu, muhabbet ederken ağzının kokusunun direkleri devirdiğini inkar edecek kadar zavallı beyanlarda bulunma ya. Bok gibi kokuyorsunuz sevgili sigara içenler, ben kendimden utandım o senelerce o kadar iğrenç koktuğumu farkedince resmen, komik komik insanlara laf etmeyin yani sigara içmenize laf ediyorlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Adam aslında o kadar ilkokul mezunu şeyler yazmış ki yazdığım şeyin gereksinimini tekrar gözden geçirdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 etrafımda içen kimse olamsa ben de içmem ama sosyal hayat işte paket taşımasam da arada yakıyorum bir tan sonra "ben enden yaktım lan bunu?" diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Çevremde içenler olsa da içmiyorum. daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Okul hayatım boyunca öğretmenlerim-özellikle kadın- yüzüme yüzüme konuşması ile gelen sigara-çay kombinasyonu koku ve okulun tuvaletinde güya çaktırmadan sigara içip tüm gün kıraathane gibi kokan okul arkadaşları sayesinde hayatım boyunca tiksindim meretten, ailem hatta akrabalarım arasında da içen yok. Fakat işte üniversitede alkolle beraber özellikle yaz tatillerinde paket taşımadan başladım malesef. İlk başlardan Djarum, Salem veyahut Gitanes gibi az bulunan günde 1-2 tane tüttürülen şeylerle başlayıp her Anadolu çocuğu gibi Camel Soft paketi taşımaya sürükledi süreç beni. Okuldan sonra kurumsal çalışmam, sürekli yurtdışından elemanlarla toplantılarda/seyahatlerde bulunmam sebebiyle iş hayatında bıraktım paket taşımayı ama işte tam bu sırada askerliğe başladım ve paketi 1 TL bile olmayan o iğrenç gümak Marlboro'ları ile tekrar başlamış oldum. Şimdi tekrar bırakıyorum sanırım ama yeni bir iş vesilesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Adıyaman tütünü de ne fenaymış yavB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 askerde sigara gider mi yoksa içmemek mi daha iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Hayvan gibi içiyorum bu ara. Bıraksam mı yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Abi ben askerde bıraktım inanılır gibi değil ama, sonra yine başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben de biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bırakıyorum lan. Hem de gurbette. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 birakmazsan adam degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Aceleye geldi sanki biraz. Düşünmeden karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Tamam lan aha buraya yazıyorum. 1-4-2013 21:04 GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 tüh lan ben ters psikoloji yapar daha çok içmeye başlarsın demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 gün geçtikçe paket alma aralığını kısaltıyorum. yakında saatte bir pakete düşerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi yok iradesizim sanırım. gerçi 2-3 gün alkollü sosyal ortam olmasın sigara içmeden durabiliyorum 1-2 tane de değil hiç içmiyorum, aklıma bile gelmiyor fakat o masaya oturdum mu otlakçı olmasa bile 2. paketi bile alıyorum uzun sürüyorsa ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kendi salaklığım yüzünden sigarayı bırakmak zorunda kaldım. 2012 şubatında facebookta "kız vardır sigara yaktırır, kız vardır sigara bıraktırır"(doşak geçmek serbes) lafını yazmamla birlikte o zamanlar yeni tanıştığım şimdiki kız arkadaşım tarafından sürekli suratıma vuruldu o laf ve tabiki kazanan o oldu sfdsf hep bırakmaya niyetim vardı 6 sene kadar olmuştu ama 1-2 cılız bırakma denemem dışında hiç şartlanmamıştım bırakmaya. azap gibi üstüme çöken karı dırdırına direnemeyip 21 nisan 2012de (tarih yanlış da olabilir fener-gs maçı vardı 2-1 kazandığımız bakamıcam şimdi) sigarayı bıraktım. bırakmadan 2 hafta evvel de o tarihte bırakacağımı söylemiştim. o gece son sigaramı içtim ve bir daha ağzıma sürmedim. ilk gün iyiydi hiç canım çekmemişti ama 2. gün işe giderken markete girip sigara alırken bir anda uyandım lan dedim ben sigarayı bıraktım napıyorum burda diye :D kasadaki çocuk baya güldü hatta. sonraki günler gittikçe daha da darlandım, sürekli aklımda sigara vardı kız arkadaşımla hiç tartışmamıştık, habire kavga etmeye başladık her boka sinirlendim bağırdım çağırdım. nerdeyse her gece rüyamda sigara içtiğimi gördüm ve devamında laaaan niye içtim allah belamı versin diye uyandım her defa :D ama sabahları kalktığında odanda o iğrenç kokunun olmayışı, düzgün nefes alabilmeye başlaman, sürekli balgam atmaman, merdivenlerde tıkanmaman vs. bir milyon örnek sayabilirim resmen insan gibi yaşamıyormuşuz dedirtti. yemeklerden tad almaya başladım, sigarayla karışık iğrenç parfüm kokusu yerine mis gibi kokmaya başladım (umarım) habire valide hanım ve hatun dırdırından yırttım, maddi getirisini söylemiyorum bile. sigarayı bıraktıktan sonra 20 kilo aldım 6-7 ayda ama her zaman alabilme potansiyelim vardı, yemek yemeyi seviyorum dizginlemedim kendimi, sigara bırakmak yeterince acı verdi bide yemekle uğraşamam dedim açıkçası ve yedim :D çok spor yapmama rağmen kilo aldım yani çok dikkat edilmesi lazım o konuda çünkü resmen tadına taptığım mercimek yemeğinin tadı çok farklı bir şeymiş onu keşfettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Hala içmedim. Ufak eğilimler dışında canım çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ahaha o rüya olayı beni de fena bozdu bi dönem uyandığımda üzülüyodum nasıl canım sıkılıyodu aman yareppi biraz zaman geçip de kendime gelince rüya olduğunu anlayıp rahatlıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar