bayat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Rusya artik Amerika'nin parmaginin ucunda oldugu icin Ruysa v. Amerika savasi pek mumkun degil. Bence asil tehlike Rus ayiligiyla, yapacaklari fuzeyi bombayi teroristlere kaptirmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aklıma einstein amcanın lafı geldi 3. dünya savaşını bilmem ama 4.sü taş ve sopalarla olucak. Gittikçe yaklaşıyoz bu duruma.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 uyduruk rus roketleri gibi ellerinde patlarda soyle bir isinirlar insallah :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: ursusarctos, 17 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki: aklıma einstein amcanın lafı geldi 3. dünya savaşını bilmem ama 4.sü taş ve sopalarla olucak. Gittikçe yaklaşıyoz bu duruma. +1[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 rusların hiç bişiyi uyduruk olmaz walla roketleride çok sağlam olur sadece biraz ekonomik olurlar :)[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ehehe, siz kolay zannediyorsunuz galiba nükleer bombayı sağa sola atmayı. Ehurf.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 alışmış millet oyunlarda sağa sola atmaya..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bana pek bir "dr.strangelove or how i stopped worrying and love the bomb" adlı filmi hatırlattı. hahaha , nasıl da güzel tasarlanmış ama. biliyor adamlar işlerini.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: ursusarctos, 17 Kasım 2004 22:08 tarihinde demiş ki: aklıma einstein amcanın lafı geldi 3. dünya savaşını bilmem ama 4.sü taş ve sopalarla olucak. Gittikçe yaklaşıyoz bu duruma. Operation Flashpoint yüzünden o lafın manyağı olmuştum bu laftan şu sonuç çıkar çinliler i yok edemezseniz sonra onlar sizi yok eder sayı üstünlüğünden bu arada 3. ve 4. Dünya Savaşı olmadı ama Filistinliler İsrail füzelerine karşı halen taşla saldırıyor. Nese konuya gelirsem A.B.D. bir yerleri- Irak , Afgan - işgal ederr de biz edemiyiz hesabı Ruslarda bir yerlere dalar yakında gerekirse nuke de atarız Irak çöllerinde A.B.D. gibi köpek olmayız diyorlar[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ellerinde patlar insallah (putinin munasip bi yerinde patlamasini yegelerim)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 su-35'in manevralarını gördükten sonra pek şaşırmadığım bir haber.[signature][hline]Warning And Control System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 *kıyamet çanları çalar*[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 2012 de olacak hepsi marduk carpacak sonra putin bomba atacak işbirliği içindeler[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yanliz bu dediklerinizi ciddiye alip, belki bu konuda melankoliye girmis insanlarda olabilir degilmi :-p (bknz: imza)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 63) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 2015'de ab'ye gircektik bak çok üzüldüm şimdi.:D şimdi ntv'de söylediler termonuclear başlık taşıyomuş abd'nin savunma kalkanını delebiliyomuş uzaya çıkıp tekrar iniyomuş.. anladığım kadarıyla yazdım. [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 17 Kasım 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 öeh.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 kim osurdu![signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 İyi de ne halta yarayacak bu yeni atom bombası? Atom Bombasının hiçbir caydırıcılığı yok ki. Kimseye karşı kullanamassın. "Pis Yunanistan al şu atom bombasını kafana. Bu arada nükleer serpinti seni de etkiledi ingiltere kusra bakmassın artık" diyemezsin. Hiçbir şekilde kullanamayacağın silahın caydırıcılığı da yok. O yüzden en mantıklısı Türkiye'nin yaptığı... Nükleer silahları boşverip direk Napalm'e yönelmek...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 cok lazimdi. mallar[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 "nuclear missile ready" "call the shot" "nuclear launch detected" "finally" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Boşuna para kaybı. Kimse kimseye atamaz bööle bişi. Hani derler ya işte abdnin nükleer bombala5rının 2 anahtarı warmıs biri başkanda diğeri hede hödöde. 2 si aynı anda sokup çevircekler vs vs. Yok ööle bişi. Bir nükleerin atılması için 2 kişi deel, 2milyon kişi bile karar veremez. çünkü geri dönüşü yok. Ve birde bu balistik füze kalkanı olayı %100 verimli çalışan bişi deel. Regan-Gorbaçov balistik füze imhası anlaşması öncesinde Rusyada 20k nükleer başlık wardı. bunların kaçta kaçı imha edildi? Diyeceğim şu, isterse rusya yada ABD yada herhangi bir ülkenini elinde isterse 42354324 dene nükleer olsun. Bunların hiçbiri kullanılamayacak. Doom day de filmlerde kalcak. İnşallah :)[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 navyamphs,bence fazla iyimsersin..ya da ben cok karamsarım..bilemiorm..[signature][hline]silverhelm.trio [Bu mesaj silverhelm3 tarafından 24 Kasım 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 abi ne kadar uzun yazmissiniz ya. Kimse bu adam niye bole aciklama yapti diye sormamis. Olay basit putin ikinci bir car olmaya calisiyor ve bunu once askeri yonden gosterecek. Sonra rusya gibi FAKIR bir ulkede paranin buyuk bolumu %20 lerde orduya gidiyor. Halk soruyor tabi ne boka bu kadar para veriyoruz hadi veriyoruz ne gelistirdiniz bu kadar parayla. E putinin cikip biz bunu yaptik biz buyuguz sizde kendinizi buyuk hissedin halkim demeliydi. Bkz ronald reagan amerikanlarin kendilerini yeniden en buyuk hissetme zamanlari. Ahh tarih ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar