fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hunty said: Yapi olarak yobazliga karsi olduklarindan egemen din olma sanslari da yok. 2007 haziran aynına göre dünya nüfusu 6.640.000.000 kişi. Şimdi inanç sistemlerine bakalım Hristiyan sayısı: %33 Müslüman: %19 Ateist sayısı: %15 Budist sayısı: %13 Diğer dinlerin sayısı: %20 Ateizm %15 + Budizm + 13 = %28 le 2. oluyor. 1900'de yüzde 0.2 olan ateist sayısı bu tarihte %28 oluyor. Ve sadece 108 yıl da korkunç bir yükseliş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ateizm yukeliste. Tehlikenin farkinda misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ateistlere kızlar teklif ediyomuş desek cami taşlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Her bişeyi boşver, sen şuna cevap ver. Cevabını buraya yazmana da gerek yok, bil yeter. Şu anda cami mevzusu şu şekilde işliyor. Yaptırıyosun bi cami, dağa taşa, adını veriyosun bide üstüne, bu camiyi ben yaptırdım diye. Sevabı da cepte. Ondan sonra çekiliyorsun. Sonra o devlet dediğimiz, içinde ateistlerde olan o kurum, bu cami yıkılana kadar, elektriğini, suyunu, imamın maaşını, kılını tüyünü ödüyor. Yani senin o tükaka dediğin ateistler ödüyor. (Siz camide namaz kılınca sevaptan ateistlerde bonus sevap alıyomu?) Neyse, işte soru. Bu camilerin imam, elektrik, su vs paralarını devlet ödemese, deseki namazı kim kılıyosa, oluştursunlar bir cami cemaati kooperatifi, ne tuttu aylık cami masrafı 5bin lira, böl cemaate, müslüm başına mesela aylık 50 lira. %99 ı istatistiksel müslüman olan bu memleketteki ateist sayısı kaç günde Hollandayı sollar ? (İstersen arapçada sorabilirm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Fazla yüklendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Beyler bazı şeyler kalpten hissedilir. En büyük sınav ilk adımı atmaktır. İlk adımı atınca her şey ama her şey gözünün önüne serilir. Portakal görmemiş bir adama portakalı anlatamassın. Siz henüz Allah'ı hissetmediniz. Gerçekten var ve çok ama çok büyük. Ben mi ? Hiçbirşeyim basitce. Sakın kibir sanmayın. Ama bilin. Öpüldünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Kalpten hissetmek = kanıtsız şeye mal gibi inanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 navyamphs said: Her bişeyi boşver, sen şuna cevap ver. Cevabını buraya yazmana da gerek yok, bil yeter. Şu anda cami mevzusu şu şekilde işliyor. Yaptırıyosun bi cami, dağa taşa, adını veriyosun bide üstüne, bu camiyi ben yaptırdım diye. Sevabı da cepte. Ondan sonra çekiliyorsun. Sonra o devlet dediğimiz, içinde ateistlerde olan o kurum, bu cami yıkılana kadar, elektriğini, suyunu, imamın maaşını, kılını tüyünü ödüyor. Yani senin o tükaka dediğin ateistler ödüyor. (Siz camide namaz kılınca sevaptan ateistlerde bonus sevap alıyomu?) Neyse, işte soru. Bu camilerin imam, elektrik, su vs paralarını devlet ödemese, deseki namazı kim kılıyosa, oluştursunlar bir cami cemaati kooperatifi, ne tuttu aylık cami masrafı 5bin lira, böl cemaate, müslüm başına mesela aylık 50 lira. %99 ı istatistiksel müslüman olan bu memleketteki ateist sayısı kaç günde Hollandayı sollar ? (İstersen arapçada sorabilirm) ahah aynen bi de "devletin dini yok abi ne alakası var" diyolar ya o da süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ekmek said: Kalpten hissetmek = kanıtsız şeye mal gibi inanmak. =D Belki ben hissettikten sonra görmüşümdür bir şeyler ? Bana mal desende seni seviyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hissettik canım, zorunlu din derslerinde süpaneke diye ezberlerken bir hissiyat vardı, sonra fikir ve din özgürlüğü kazanınca gerek olmadığını görüp bıraktık o işleri :). Bu arada navyamphs güzel noktaya değinmiş. Camilerden çok, asıl diyanet işlerine dünyanın parası gidiyor. Benim vergim gidiyor, halbuki diyanetle hiçbir işim yok. Opt out seçeneği yok mu bunun? Benim vergimi şunlara harcayın diye keşke seçebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ekmek said: Kalpten hissetmek = kanıtsız şeye mal gibi inanmak. Senin kalp gözün kapalı bilader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Defensive said: Ekmek said: Kalpten hissetmek = kanıtsız şeye mal gibi inanmak. =D Belki ben hissettikten sonra görmüşümdür bir şeyler ? Bana mal desende seni seviyorum hehe. Bunlar Kalp gözünü bırakıp normal gözle göreceğiz diye materyalist dinsiz kitapsız ateist olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Saeros said: navyamphs said: Her bişeyi boşver, sen şuna cevap ver. Cevabını buraya yazmana da gerek yok, bil yeter. Şu anda cami mevzusu şu şekilde işliyor. Yaptırıyosun bi cami, dağa taşa, adını veriyosun bide üstüne, bu camiyi ben yaptırdım diye. Sevabı da cepte. Ondan sonra çekiliyorsun. Sonra o devlet dediğimiz, içinde ateistlerde olan o kurum, bu cami yıkılana kadar, elektriğini, suyunu, imamın maaşını, kılını tüyünü ödüyor. Yani senin o tükaka dediğin ateistler ödüyor. (Siz camide namaz kılınca sevaptan ateistlerde bonus sevap alıyomu?) Neyse, işte soru. Bu camilerin imam, elektrik, su vs paralarını devlet ödemese, deseki namazı kim kılıyosa, oluştursunlar bir cami cemaati kooperatifi, ne tuttu aylık cami masrafı 5bin lira, böl cemaate, müslüm başına mesela aylık 50 lira. %99 ı istatistiksel müslüman olan bu memleketteki ateist sayısı kaç günde Hollandayı sollar ? (İstersen arapçada sorabilirm) ahah aynen bi de "devletin dini yok abi ne alakası var" diyolar ya o da süper oluyo Baba bıçakla adamda öldürsün, meyvede soyarsın.İslamiyet değişmez birdir.İnsanlar onu farklı yorumluyor. Gerçek müslümanlık bambaşka birşey. Biz burda gerçek müslümanlıkdan mı bahsediyoruz yoksa samimiyetsiz örneklerinden mi ? Ayırımı yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 fenn said: Ekmek said: Kalpten hissetmek = kanıtsız şeye mal gibi inanmak. Senin kalp gözün kapalı bilader! Kulaklar kapanmadıkça sorun yok kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 fenn said: hunty said: Yapi olarak yobazliga karsi olduklarindan egemen din olma sanslari da yok. 2007 haziran aynına göre dünya nüfusu 6.640.000.000 kişi. Şimdi inanç sistemlerine bakalım Hristiyan sayısı: %33 Müslüman: %19 Ateist sayısı: %15 Budist sayısı: %13 Diğer dinlerin sayısı: %20 Ateizm %15 + Budizm + 13 = %28 le 2. oluyor. 1900'de yüzde 0.2 olan ateist sayısı bu tarihte %28 oluyor. Ve sadece 108 yıl da korkunç bir yükseliş var. Ben orada pastafaryanizm den bahsediyorum acik olarak. Ateizm tanrıtanımazlıktir.Tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançları reddeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Öfkelisiniz, tepkilisiniz belkide haklısınız. Yanlış insanlardan gördünüz. Ama sizde biliyorsunuz tam olarak huzurlu değilsiniz. Bana ne söylerseniz söyleyin. Bak bana kulaklarımdan geliyor aheahaa. Sakin olun, gelin tövbe edin. Kesip atmayın. Herşey güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ekmek said: Kulaklar kapanmadıkça sorun yok kardeş. Sen cehennemde cayır cayır yanarken ben hurilerle seyredeceğim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Defensive said: Öfkelisiniz, tepkilisiniz belkide haklısınız. Yanlış insanlardan gördünüz. Ama sizde biliyorsunuz tam olarak huzurlu değilsiniz. Bana ne söylerseniz söyleyin. Bak bana kulaklarımdan geliyor aheahaa. Sakin olun, gelin tövbe edin. Kesip atmayın. Herşey güzel olacak. http://www.yasamkaynagi.com/wp-content/uploads/2011/09/t%C3%B6vbe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Defensive said: Saeros said: navyamphs said: Her bişeyi boşver, sen şuna cevap ver. Cevabını buraya yazmana da gerek yok, bil yeter. Şu anda cami mevzusu şu şekilde işliyor. Yaptırıyosun bi cami, dağa taşa, adını veriyosun bide üstüne, bu camiyi ben yaptırdım diye. Sevabı da cepte. Ondan sonra çekiliyorsun. Sonra o devlet dediğimiz, içinde ateistlerde olan o kurum, bu cami yıkılana kadar, elektriğini, suyunu, imamın maaşını, kılını tüyünü ödüyor. Yani senin o tükaka dediğin ateistler ödüyor. (Siz camide namaz kılınca sevaptan ateistlerde bonus sevap alıyomu?) Neyse, işte soru. Bu camilerin imam, elektrik, su vs paralarını devlet ödemese, deseki namazı kim kılıyosa, oluştursunlar bir cami cemaati kooperatifi, ne tuttu aylık cami masrafı 5bin lira, böl cemaate, müslüm başına mesela aylık 50 lira. %99 ı istatistiksel müslüman olan bu memleketteki ateist sayısı kaç günde Hollandayı sollar ? (İstersen arapçada sorabilirm) ahah aynen bi de "devletin dini yok abi ne alakası var" diyolar ya o da süper oluyo Baba bıçakla adamda öldürsün, meyvede soyarsın.İslamiyet değişmez birdir.İnsanlar onu farklı yorumluyor. Gerçek müslümanlık bambaşka birşey. Biz burda gerçek müslümanlıkdan mı bahsediyoruz yoksa samimiyetsiz örneklerinden mi ? Ayırımı yapalım dediğim şeyle şu dediğinin veya bu dediğine seni getiren düşüncelerin bir alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Saeros said: Defensive said: Saeros said: navyamphs said: Her bişeyi boşver, sen şuna cevap ver. Cevabını buraya yazmana da gerek yok, bil yeter. Şu anda cami mevzusu şu şekilde işliyor. Yaptırıyosun bi cami, dağa taşa, adını veriyosun bide üstüne, bu camiyi ben yaptırdım diye. Sevabı da cepte. Ondan sonra çekiliyorsun. Sonra o devlet dediğimiz, içinde ateistlerde olan o kurum, bu cami yıkılana kadar, elektriğini, suyunu, imamın maaşını, kılını tüyünü ödüyor. Yani senin o tükaka dediğin ateistler ödüyor. (Siz camide namaz kılınca sevaptan ateistlerde bonus sevap alıyomu?) Neyse, işte soru. Bu camilerin imam, elektrik, su vs paralarını devlet ödemese, deseki namazı kim kılıyosa, oluştursunlar bir cami cemaati kooperatifi, ne tuttu aylık cami masrafı 5bin lira, böl cemaate, müslüm başına mesela aylık 50 lira. %99 ı istatistiksel müslüman olan bu memleketteki ateist sayısı kaç günde Hollandayı sollar ? (İstersen arapçada sorabilirm) ahah aynen bi de "devletin dini yok abi ne alakası var" diyolar ya o da süper oluyo Baba bıçakla adamda öldürsün, meyvede soyarsın.İslamiyet değişmez birdir.İnsanlar onu farklı yorumluyor. Gerçek müslümanlık bambaşka birşey. Biz burda gerçek müslümanlıkdan mı bahsediyoruz yoksa samimiyetsiz örneklerinden mi ? Ayırımı yapalım dediğim şeyle şu dediğinin veya bu dediğine seni getiren düşüncelerin bir alakası yok Eğer cevabımı okuduysan başkan cevabım sana değil. Öteki mesajı alıntı yapmaya üşendim. He de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ek olarak hepinizi seviyorum ha, yıllardır okurum. Çok az yazarım. Israr etmem, nasihat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Defensive said: Saeros said: navyamphs said: Her bişeyi boşver, sen şuna cevap ver. Cevabını buraya yazmana da gerek yok, bil yeter. Şu anda cami mevzusu şu şekilde işliyor. Yaptırıyosun bi cami, dağa taşa, adını veriyosun bide üstüne, bu camiyi ben yaptırdım diye. Sevabı da cepte. Ondan sonra çekiliyorsun. Sonra o devlet dediğimiz, içinde ateistlerde olan o kurum, bu cami yıkılana kadar, elektriğini, suyunu, imamın maaşını, kılını tüyünü ödüyor. Yani senin o tükaka dediğin ateistler ödüyor. (Siz camide namaz kılınca sevaptan ateistlerde bonus sevap alıyomu?) Neyse, işte soru. Bu camilerin imam, elektrik, su vs paralarını devlet ödemese, deseki namazı kim kılıyosa, oluştursunlar bir cami cemaati kooperatifi, ne tuttu aylık cami masrafı 5bin lira, böl cemaate, müslüm başına mesela aylık 50 lira. %99 ı istatistiksel müslüman olan bu memleketteki ateist sayısı kaç günde Hollandayı sollar ? (İstersen arapçada sorabilirm) ahah aynen bi de "devletin dini yok abi ne alakası var" diyolar ya o da süper oluyo Baba bıçakla adamda öldürsün, meyvede soyarsın.İslamiyet değişmez birdir.İnsanlar onu farklı yorumluyor. Gerçek müslümanlık bambaşka birşey. Biz burda gerçek müslümanlıkdan mı bahsediyoruz yoksa samimiyetsiz örneklerinden mi ? Ayırımı yapalım gercek islam bu degil. bide bu ülkede samimi müslüman hepi topu %15 falandır, geri kalanı piyasa adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 moriarty said: Defensive said: Öfkelisiniz, tepkilisiniz belkide haklısınız. Yanlış insanlardan gördünüz. Ama sizde biliyorsunuz tam olarak huzurlu değilsiniz. Bana ne söylerseniz söyleyin. Bak bana kulaklarımdan geliyor aheahaa. Sakin olun, gelin tövbe edin. Kesip atmayın. Herşey güzel olacak. http://www.yasamkaynagi.com/wp-content/uploads/2011/09/t%C3%B6vbe.jpg Puhaha sistem o zaten hacı. Hiç birşey yapmamaktansa yapıp af diliceksin. Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim .. AL CAPONE Ba ba italık yaptım. artizliğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Acizsin abi acizliğini fark edeceksin. Bileceksin hiçsin ondan sonra herşey netleşecek. Günah işlemek kadar normal birşey yok. Tövbe gerekli. Geri bites deeel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Yalnız 3:19 falan o rakip din, yanlışlıkla ona geçmeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar