BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Her zaman şikayet yada bi ürünü kötülemek için açılmaz ya konular bu seferde ben bi ürünü övmek için açıyorum. Kablonet sistemimi DOCSIS 3 e çevirdiğinden mecburen emekli ettim. İlerde eğer başka parayla bi modem alıcak olursam Motorola almak için en büyük nedenim bu olacak. Facebooktan direk kopyalıyorum. Bugün kara bir gün. Bu gün emektar dostum, kadim arkadaşım 15 senelik yol arkadaşım SURFBOARD SB 3100 modemimi kablonet yetkilileri artık internetimi kestiğinden mecburen emekli ettim. Şimdi Motorolaya mail atıcam size bu modemi yolliyim genetiklerini kopyalayın yeni ürünülerinizde kullanın dicem. 15 sene boyunca en ufak bir sorun çıkarmadan, bi kere servise gitmeden bi kere bozulmadan ve daha önemlisi bir gün bile kapalı kalmadan 15 sene çalıştı. Elveda dostum, elvada kadim arkadaşım. Umarım yerine geçicek olan Docsis 3 modem de senin yarın kadar sağlam çıkar. Senin kadar demiyorum çünkü o imkansız ama senin yarın kadar sağlam çıkar. Elveda dostum :( http://i.imgur.com/TUjNcat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 nerden uğurluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Abi kararsızım. Ya eritip diğer elektronik ürünlerime sürücem onlarada kısmet getirsin hiç bozulmasınnar diye yada motorolaya yollucam müzeye koysunnar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Benim emektar 4200 de benzer şekilde emekli oldu. Tek problemi bi dönem wow oynarken firmware yüzünden çıkarmıştı, oyunun iletişimini ddos algılayıp interneti kesiyordu. Xp kullandığım dönemde win98li laptop bulup anca güncelleyebilmiştim fw i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Superonline'a geçince emekli ettiğim DPX 100'ümün selamı var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ekran kartı dışında bozulan bilg. parçası yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 SB5101 kullaniyorum simdi, aslan gibi. Aldigimdan beri ne kapandi, ne tekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ben de pikatel kullanıyorum ona da bir şey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 forgiver said: ekran kartı dışında bozulan bilg. parçası yok zaten 15 seneyi dolduran ürünlerinizi görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 SH888 var o sayılır mı? ama pili bitiyor hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Apple II hala calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 çalışıyosa sayılır abi bide arada bir açılan apple II ile 7/24 15 sene çalışan modemler farklı 130.000 saat uptimedan söz ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Ya offtopic bisey sormak istiyorum, dayanamadim. Bone, abi modeme saygindan mi bu kadar duzgun yaziyosun konuda yoksa yerine baskasi mi yaziyor nedir olay ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Atari 2600. Daha cok kullanildi. 35 yillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 keramet modemdeymiş adam modemden kurtuldu düzgün yazmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hişşş beyler modem dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 di said: Ya offtopic bisey sormak istiyorum, dayanamadim. Bone, abi modeme saygindan mi bu kadar duzgun yaziyosun konuda yoksa yerine baskasi mi yaziyor nedir olay ? =) Modeme saygımdan ghost writer tuttum o yazıyo. Eahuea abi yazmaıyo değilim ki sizin gibi 10 parmağım var benimde hatta çoğunuzdan daha hızlı yazıyorumdur normalde hemde hatasız ama forumda useniyorum abi duzeltmeye tez yazarken duzeltiyorum burda uraşmıyorum 2 dakkada 2 sayfa yazı yazıyorum bazen onna mı uraşcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 tim al kırdın kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 adsads abi ugras gozunu seveyim. okurken kasim gozum kayiyor diye direkt geciyorum ben senin yazilari. benim gibi bir okuyucu kaybediyosun. sdf edit : boyle hizli hizli okurken okudugun sey ile beynin algiladigi tutmayinca suya yuksekten atlamis gibi beton etkisi yapiyo ciddi ciddi. bana has bir gariplik de olabilir tabi. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi ne uraşcam çoğu kendi düşüncem yararlı paylaştığım bilgi az komikli kedili resimde paylaşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 eee sevişin bari oldu olucak 15 yıl birlikteymişiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Of ilk mesajdaki modemin aynısından bende de var. İstanbul'daki evde duruyor hala. Lisedeyken kullanmıştım taş gibi çalışıyordu. Anılar anılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar