Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanlar üstün ırktır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Almanlar mı japonlar mı ameriganlar mı çinliler mi bu örnekleri çoğaltmka mümkün onu ciddileşti ise

Gönlümden japonlar geçiyor ama gönül işi değil bu!

Muhtemelen ameriganlar en süper ırk
istemeye istemeye yazdım
Mesaj tarihi:
BonePART said:

DeathLord said:

İyi de istesen de giremezsin ki WW2 ye. Askerin yok, paran yok, lojistik desteğin yok, daha yaraları kapatamamışsın.

Ha ayrıca WW2 ye girmemiş olmak başarı falan da değil, girmedin çünkü kimsenin senin topraklarından istediği bişey kalmamıştı. WW1 e girerken de Osmanlı girmek istemedi de öpe öpe soktular savaşa.

Altı üstü gidip ben savaşamam yetersizim diyorsun bu mu başarı? O dönemde zaten savaşmak 2 tarafın ortak kararına bakmıyor ki, adamlar sana savaş açtığında otomatik olarak savaşa dahil olmuş oluyorsun. Dediğim gibi o savaşa girmediysek bu kimsenin başarısı başarısızlığı değil aksine kimsenin senden alıcak bişeyi olmamasından. Yoksa Almanlar Rusya'yı devirseydi sıra bize de geliyordu girecektin yani savaşa.

Birinci dünya savaşında Enver Paşa denen adamın hayalleriyle girmedik mi?

Belki hayal da denemez de arkadaşa ne sözler verildiyse. Gel müdür süper savaş mı dediler artık.

ahahah
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

İyi de istesen de giremezsin ki WW2 ye. Askerin yok, paran yok, lojistik desteğin yok, daha yaraları kapatamamışsın.

Ha ayrıca WW2 ye girmemiş olmak başarı falan da değil, girmedin çünkü kimsenin senin topraklarından istediği bişey kalmamıştı. WW1 e girerken de Osmanlı girmek istemedi de öpe öpe soktular savaşa.

Altı üstü gidip ben savaşamam yetersizim diyorsun bu mu başarı? O dönemde zaten savaşmak 2 tarafın ortak kararına bakmıyor ki, adamlar sana savaş açtığında otomatik olarak savaşa dahil olmuş oluyorsun. Dediğim gibi o savaşa girmediysek bu kimsenin başarısı başarısızlığı değil aksine kimsenin senden alıcak bişeyi olmamasından. Yoksa Almanlar Rusya'yı devirseydi sıra bize de geliyordu girecektin yani savaşa.

yok baitler vardı sonuçta,
"ulan almanlar yenio, hadi ortak olalım da bizde bişiler alalım" dyiyebilirlerdi ki çok yüksek ihtimalle mecliste diyenler olmuştur.

Sonrasında, diğer ülkelerin sataşmaması için "biz aslında güçlüyüz bakın tokatladık zaten sizi recently bize bulaşmayın agalar" ayağı çekmen lazım.

ki bi yandan ally lara bi yandan axise ağam babam kurban olim sana demen lazım bi şekilde ama sert olman lazım aynı zamandada.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

I. savaş sırasında Osmanlı her yönden zayıftı , Osmanlıcılar İsmet paşayı sevmezler evet.
Türkiyeyi ikinci dünya savaşına sokmayıp kaybedilen toprakları geri almadığı için paşaya bok üstüne bok atarlar.
" savaşa girmedim o toprakları geri almadım ama çocuklarınızı da babasız bırakmadım" diyerek ayarın kralını vermiştir. toprağı bol olsun.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

DeathLord said:

Birinci dünya savaşında Enver Paşa denen adamın hayalleriyle girmedik mi?

Belki hayal da denemez de arkadaşa ne sözler verildiyse. Gel müdür süper savaş mı dediler artık.

sevr ant. imzalayan soysuz köpeğe ne demeli
Mesaj tarihi:
1299 said:

DeathLord said:

I. savaş sırasında Osmanlı her yönden zayıftı , Osmanlıcılar İsmet paşayı sevmezler evet.
Türkiyeyi ikinci dünya savaşına sokmayıp kaybedilen toprakları geri almadığı için paşaya bok üstüne bok atarlar.
" savaşa girmedim o toprakları geri almadım ama çocuklarınızı da babasız bırakmadım" diyerek ayarın kralını vermiştir. toprağı bol olsun.

Yoo hiç alakası yok. İsmet Paşa'yı sevmeme sebebim galip olarak imzalamaya gittiği Lozan anlaşmasını adeta bir mağlup gibi imzalayıp dönmesi. Atarını da masaya oturmayarak yapabilmiş işte bununla gurur duyanlar var bir de, neymiş Fransızlarla masaya oturmamışmış lol.

Ege kıyısından gözle görünür mesafedeki adaları bile almayıp Yunanlılara bırakıp gelmiş adam, sonra da dönüp bu adalar bu kadar yakın mıydı diyerek ayarın kralını vermiştir evet.

Kurtuluş savaşında da yetememiş Atatürk'ü beklemiş zaten cephede.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Ha bir de Almanlar dünyanin en loser ülkesi 2 kere dünya savasi kaybettiler, 1 daha olsa yine kaybederler :)

Dünyanın en güçlü devletlerine kafa tutacak başka ülke biliyomusundur acep

bkz.World War I
Mesaj tarihi:
İnönü ilk savaşını kaybetseydi ülkenin moral 0 olup milli mücadele çok zarar görürdü , yani şuan olan toprakların bazıları olmazdı belki , Musul ve kerkük için görüşülürken Kürt devleti kurulmasını isteyen Şeyh sait denen pe.evengin yüzünden o bölgeyi alamadık , düşmanlık duyulacak o kadar insan var iken İsmet Paşa için böyle söylemler Atatürk'ün kemiklerini sızlatır
Mesaj tarihi:
1299 said:

DeathLord said:

Ha bir de Almanlar dünyanin en loser ülkesi 2 kere dünya savasi kaybettiler, 1 daha olsa yine kaybederler :)

bkz.World War I

Savaşın sonucu ne oldu?
Mesaj tarihi:
1299 said:

İnönü ilk savaşını kaybetseydi ülkenin moral 0 olup milli mücadele çok zarar görürdü , yani şuan olan toprakların bazıları olmazdı belki , Musul ve kerkük için görüşülürken Kürt devleti kurulmasını isteyen Şeyh sait denen pe.evengin yüzünden o bölgeyi alamadık , düşmanlık duyulacak o kadar insan var iken İsmet Paşa için böyle söylemler Atatürk'ün kemiklerini sızlatır

İsmet Paşa sadece Atatürk'ün yancısı olduğu için bu noktalara geldi, başka da bi numarası yok işte zorlama.
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

1299 said:

DeathLord said:

bkz.World War I

Savaşın sonucu ne oldu?

Stalingard ve donan tanklar ancak Ruslar için gelen yardımlar,gemiler ve Slavların soykırıma uğrama korkusu ile zar zor püskürtüldü , ABD ticaret gemilerine saldıran Alman kuvvetleri gene taktiksel hata yaparak ABD'nin savaşa girmesini sağlaması vs. ama Ruslar ile dostluk yapılsaydı vay Avrupayı şekillendirebilirlerdi.

Slavların yok olmaması açısından kazanmaları iyi oldu o ayrı mesele
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

1299 said:

İsmet Paşa sadece Atatürk'ün yancısı olduğu için bu noktalara geldi, başka da bi numarası yok işte zorlama.

konuşan iki adamda müzelik nadidelikte
  • Yeni Oluştur...