Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 numara engellemek için bir app.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ekaisar.android.eb&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 güzel bi takvim ajanda tavsiyesi? böyle şu gün şunu yapıcam diye not düşeyim, arayüzü şık ve kullanışlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 takvim olmasa da reminder için google keep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 imamizer said: güzel bi takvim ajanda tavsiyesi? böyle şu gün şunu yapıcam diye not düşeyim, arayüzü şık ve kullanışlı olsun. Galaxy note Serisi için olan anote HD var. Mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Lightbotun 2 dolarlik versiyonunu aliyoruz degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 anote hd note2de güzel çalışmadı ya onun adam gibi calısanı varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Abi bana iyi bi planlama app i lazım ya. Bakım bölümünden üretime geçtim. Bakım tam benim stilimde, dağınık ve plansız bi bölümdü. Öyle daha başarılı oluyodu bakım personelinin yapısından ötürü dfghdgfh. Ama üretimde planlı olmak lazım. Planlı derken üretim planlama olayı fln değil bahsettiğim, o kısım planlamacının işi. Benim her gün kontrol edeceğim şeyler var, günümü planlı yürütmem gerekiyor. Unutkan bi adam olduğumdan arada kaçırdığım şeyler oluyor. Böyle hem liste oluşturabileceğim, hem listeden bazı öğelere hatırlatıcı ekleyebileceğim bi app lazım. Google keep'e baktım ama onun planlayıcısında tekrar özelliği yok. Her gün tekrar ettiremiyorum, ya da her perşembe şunu yap diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Any.do ya baktın mı? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 SeaGle said: Abi bana iyi bi planlama app i lazım ya. s planner kullanıyorum ben widget olarak da cal 'n notes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Eski bir planlamaci olarak diyorum ki, bosver telefonu falan direk bildigin kagittan ajandaya yaz. Benim ajanda sayfalari doluyordu kafayi yiyecektim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Abi bişey dicem garip gelicek de. Ben sabahları ajandaya bakmayı da unutuyorum ya tgshfdgdfsgsrhyjdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 reminder koy, alarm çalsın istediğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi telefona bakmayı hepimiz unutuyoruz google keep bağırmasa hiç haberim olmıycak günlük yapmam gerekenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bilgisayar başındaysanız outlook ile falan senkronize edin, orda da çıksın reminder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 SeaGle said: Abi bişey dicem garip gelicek de. Ben sabahları ajandaya bakmayı da unutuyorum ya tgshfdgdfsgsrhyjdgh böyle ajandaları olan onları uygulayan insanlara bayılıyorum ben ne yaptıgım işi tutuyorum ne yapacağım işi öyle bodoslama gidiyorum. hatta işte kayıt bile tutmuyorum kaç saat çalıştıgıma dair ashdahd tam bir kural bozanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Abim süper ajanda kullanıyor mesela. Açsın 2 sene önce hangi gün ne olmuş ajandasından bulsun. Ben direk savruk adamım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bu arada s3'e 4.4 geldi sanırım indiriyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bizim şirketteki kızlarda öyleydi 4sene önceki projede hangi gün ne çizmiş hepsini anında buluyorlar. bana dün ne çizdin diyorlar ehuauheauheuh ayabaaa düdüüüüüt diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Abi sıradan biri bişey sorunca problem değil de müdürün sorunca hoş olmuyor. Yani sorumsuzluk fln değil benimki tamamen plansızlık. Aynı anda biçok şeye girişip hiçbişeyi tam yapamıyorum gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 SeaGle said: Bu arada s3'e 4.4 geldi sanırım indiriyor şu an. s4'e gelmedi galiba daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 4.3 müş. 4.2 miydi bu aletler aboo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 note2'ler hala 4.1.2 sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 keep biraz derledi topladı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 zaten sıkıntı orada plansızlıkta bütün işletmenin yükünü sen alsanda kağıda dökemedikçe ne yaptın diye sorduklarında eee ööööö diye kalıyor halbuki çıkarıp masaya vursan ağzını açamıyacaklar. hiç sevmiyorum kağıt işlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar