fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 İsrail, Adnan Hoca sayesinde özür dilemiş! http://www.timeturk.com/tr/2013/03/22/israil-adnan-hoca-sayesinde-ozur-dilemis.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 8 milyar dolar borclarını verip rum tarafını satın alıcaklar aslında, sonra kuzeyide alırlar JEWISLAND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 e özür değil zaten bu, "ilişkilerimiz bozulduğu için üzgünüm"ün tercümesi "hatalı değiliz, siz dellendiniz ve sırtımızı dayacağımız ülkeyi yitirdik diye üzgünüz". özrü kabahatinden büyük denir ya, tam ondan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Adamlar açık açık suriye de ki müslüman devrimi bizi korkutuyor ve izole edilmemek için tr den özür diledik diye açıklama yaptı ahhahaha,demekki neymiş suriye kıyamı israili korkudan uyutmuyormuş! Netanyahu num kelimeleri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 o da sizin gibi esad'ın devrilmesini istiyor işte aynı kafadansınız yahudilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Cüneyt Özdemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 asdsf abi sokaktaki adamı alıp köşe yazarı yapıyorlar OOO BİZDEN ÖZÜR DİLEDİ GURURUM ONARILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Cipetpet said: Adamlar açık açık suriye de ki müslüman devrimi bizi korkutuyor ve izole edilmemek için tr den özür diledik diye açıklama yaptı ahhahaha,demekki neymiş suriye kıyamı israili korkudan uyutmuyormuş! Netanyahu num kelimeleri bunlar Diğer tahminler ise başta ÖSOyu desteklerken, onların aşırı islam tavırlarından tırsıp esadı desteklemeye başladıkları. Adamlar yanı başımız şii olmasın iran gibi derken sunniler şiilerden beter çıkınca vaz caydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ha bi de yani israil özür diledi diye kendini ortadoğu devi sanan insanlara gelsin bu sdf http://news.yahoo.com/israel-apologizes-egypt-soldier-deaths-171931768.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Netanyahu, ''Değişen gerçekler, bölgedeki ülkelerle ilişkilerimizi yeniden ele almamızı gerektirdi. Suriye krizinin sürekli kötüleşmesi en önemli kaygımız. Bizim için en büyük tehlike Suriye'deki kimyasal silahların terörist grupların eline geçmesidir. Suriye ile sınıra sahip olan Türkiye ve İsrail'in iletişim halinde olması önemli'' değerlendirmesinde bulundu. Kendi Facebook sayfasında yazmış, haber ODATV'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Abi bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü durumu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 DoruK said: o da sizin gibi esad'ın devrilmesini istiyor işte aynı kafadansınız yahudilerle Abi şu mesajına yazacak bir şey bulamadım.1947 den beri ilk kez israil bir devletden özür diliyor sanırım ,ama arkasındaki korku 50 yıldır esad süşalesine emanet ettiği sınır bugün düşmek üzere,ve her zaman söylüyorum,sıra israilde ,benim şokda olduğum konu ise islamın kutsal metinleriyle bire bir paralellik göstermesi,israil ani bir saldırıyla amik ovasına kadar gelecek ve orada büyüksavaş kopacak v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sdfdfsd bu da adnan hoca barıştır haberi hahaha http://www.odatv.com/n.php?n=netanyahu-ile-erdogani-ben-baristirdim-2203131200 herkes incir çekirdeğini doldurmayacak bir olaydan pay kapmak için çabalıyor, hükümet, adnan hoca, ösocular. çok komiksiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Cipetpet said: DoruK said: o da sizin gibi esad'ın devrilmesini istiyor işte aynı kafadansınız yahudilerle Abi şu mesajına yazacak bir şey bulamadım.1947 den beri ilk kez israil bir devletden özür diliyor sanırım ,ama arkasındaki korku 50 yıldır esad süşalesine emanet ettiği sınır bugün düşmek üzere,ve her zaman söylüyorum,sıra israilde ,benim şokda olduğum konu ise islamın kutsal metinleriyle bire bir paralellik göstermesi,israil ani bir saldırıyla amik ovasına kadar gelecek ve orada büyüksavaş kopacak v.s zamanında darmadağın ettiği mısırdan bile özür diledi http://news.yahoo.com/israel-apologizes-egypt-soldier-deaths-171931768.html kafanıza göre sallıyorsunuz şu forumda ya haha. Basit bir diplomasi hamlesinden olayı israilin yenilmesi ve islami kutsal metinlere bağlamak büyük islam imparatorluğu hayalleri falan direk ıslak fantezilere geçmiş adam. Hayır bari islam ülkelerinin halini bilmesek inancaz, "bahar"ları biter bitmez petrol için ya da islami yasalar için birbirlerini yiyen ülkeler dünyayı yönetcek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Kuru bir özürle,şu anki durum çok farklı,adam açık açık suriye de ki islamcılardan tırstıpım için özürdiliyorum diyor,tayyibin yerinde olsam intihar ederim asddssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Cipetpet said: Kuru bir özürle,şu anki durum çok farklı,adam açık açık suriye de ki islamcılardan tırstıpım için özürdiliyorum diyor,tayyibin yerinde olsam intihar ederim asddssss Bu bakış açısıyla, İran'daki nükleer bombalardan tırsan Amerika derhal özür dilemeli.. Senin kafana silah dayasa biri, sende artık adamın dini neyse ondan tırsıp yerlere kapanırsın artık, silahtan korktuğundan değil dininden tırstığından ama yanlış anlaşılmasın.. Mantığını yediğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 neyse az neşelenelim sdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 suriye islamcılardan tırstığı için özür dilemedi bence. sunni islamcılar şiilerden daha fanatik dinci çıktığı için taraf değiştirdi. ama bu durumda türkiye ile farklı taraflara düştüğü için ortamı yumuşatmak için özür dilemiş olabilir. kuru bir özür büyük bir ölçüde, ilişkileri yumuşatmak için kullanılan bir diplomatik hamle. dediğim gibi darmadağın ettiği mısırdan bile özür diledi. Bilmiyorum belki arkada çok saçma şeyler bile dönebiliyor olabilir, Türkiye, Amerika, İsrail arasında bir paslaşmadır bu. Türkiyede bu olaydan sonra bir şekilde İsrailin sırtını kaşıyacaktır. Türkiye gibi saf insanlarla dolu bir ülkede böyle bir olaya insanlar dış politik zafer gözüyle yaklaşıp bayram ettiği için, ülke içersi politikası açısından baya değerli bir durum çünkü hahaha. Ki bu fikrimi insanların tepkisi destekliyor büyük ölçüde. Herkes şuan özrü kendi üzerine almış bir durumda ve "of nasıl özür dilettirdik" diye dünya savaşı kazanmış modunda dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Özür ve tazminattan çok, filistine yardım gidebilmesinin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Kendilerini feda ederek gemiye binen insanlar amaçlarına ulaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Trias said: Kendilerini feda ederek gemiye binen insanlar amaçlarına ulaştılar. ne? ahahah keşke bu kadar saf olabilsem ya, özeniyorum bazen. çipet gözün aydın, allah cc esed kafirini cehennemin en alt katına yolladı ve soysuz yahudiler mücahitlerin iman gücü karşısında titreyerek yere kapaklandı. gogo islamic empire sizin gibi adamlardan ordu kurarım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ee ne demişler,mağrurlanma padişahım,senden büyük Allah var... Nolacadı yani?bugün ölmese yarın ölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 AAHAHASHDAHSDHASDHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 lord of atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 İsrayil akıllı olsun akıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar