Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allah bin türlü belanı versin kamyonların devrilsin UPS

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

benim(daha doğrusu annemin) ups tecrübem daha ilginç;

eve kargo gelmiş;annem parayı uzatmış bozuk yok mu demiş eleman,annem de "bozuk yok,bozukluğu bulundurması gereken sen değilmisin ? " diye sormuş hatta komşulara gitmiş bozuk için annem.eleman gitmemiş parayı bozdurmaya.hasta hasta kadını bakkala göndermiş para bozdurmaya.birde hakkını helal et demiş.annemin cevabı malum...

ama adamlar nedense şirketler arası lojistik de en iyi çalışan firma UMO diye bir sistemlerini kullanıyoruz barkod basıp,online takip etmek 30 sn.kendi veri tabanı var kime hangi tarihlerde ne göndermişsin kim teslim almış almamış her türlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul için paket bekliyorum bakalım dün sabah verildi ,arastan ses yok hala yolda yazıyor ,bir de o kadar saçma bir siteleri var ki bilgi yok hiçbirşey yok ,detaylı bilgiye basınca mail yazdırıyor ama gelen bir bilgi yok ortada falan saçma sapan haha

tekrar detaylı bilgiden kodu girince detaylar görülebiliyormuş harbi asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Takipsiz postalar şu devirde resmen acı çektirir. O yüzden herşeyin takip edilebilir olması önemli. Ettiğiniz sürece her aşamada müdahale edebiliyorsunuz.

Ben şuana kadar pek sorun yaşamadım. Hem online alışveriş sitelerinden giyim ürünleri aldım, hem hepsiburada ve vatan'dan elektronik ürünler aldım. Laptop, TV falanda aldık, sorun yaşamadık. Sanırım 1 kere Aras kargonun gecikme yaptığını görmüştüm sanırım.

Genellikle Yurtiçi Kargo kullanıyorum. Gerekirse şube'den alıyorum.

Bir kere yurt dışından yanlışlıkla yanlış adrese oyun getirtmiştim shopto'dan, iyiki tracking ile yollamışım, direk ülkeyte giriş yapınca telefonla arayıp ürünü eve yakın olan dağıtım merkezinde bekletip gidip kendim almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Man orders TV online, assault rifle delivered instead

Washington - Seth Horvitz, a District of Columbia resident, ordered a flat screen TV from a third party seller on Amazon.com last week. When his package arrived, he was shocked to find he got the wrong order.
Upon receipt of the box, Horvitz knew immediately the box clearly was not a large television set, but he thought maybe the box contained components for his newly purchased TV.
“When I saw some metal parts inside the box, I thought, ‘Maybe this is a TV stand or mount or something,’” Horvitz told Wired in a phone interview.
So he did what any recipient would probably do, he opened it. Upon inspecting the contents of the box, he stunned to find an assault rifle neatly packed in the box. According to WAMU [Audio interview], the rifle was a brand new SG 716, worth around $1,800, with some reporting a suggested retail price of $2,132
"This isn't a toy and it's not something used for hunting necessarily," Horvitz told WAMU. "It's used for killing people. That's what it's meant for — that's what this weapon was built for — so needless to say, I was shocked to have it sitting in my kitchen."

http://digitaljournal.com/article/330390
Sosyal ağlarda paylaş

Abi demek ki bölgeye ve şubeye bağlı.. Ben UPS, Yurtiçi, MNG kargoyla alışveriş yaptım. UPS'ten daha çok memnunum ama kapıda ödemeye 10 lira + kargoya 10 lira alıyorlardı zamanında şimdi değiştiyse bilemem.. Yurtiçi de 24 saat geçmeden getiriyor hep kargoyu.. Bir kere dağıtıma çıktı yazıyordu takipte akşama kadar bekledim yok sonra telefonla aradım bir bayan çıktı şu an dağıtımda, dağıtan elemanı arayıp bilgilendireyim diyip haber verdi. Çok ilgililer şikayetvar'a mesaj yazmıştım MNG'ye kargom 1 gün gecikti diye arayıp özür dilediler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...