nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: hd iskenderin böyle olayları çokkızla gitmiştim bu tarz bi saygısızlık yaptı bitanesi yine birden bağırdım çağırdım sandalyeye tekme atarak bunun önüne attım sandalyeyi işte bu nasıl müşteri yaklaşımı adam ol saygısızlık yapma cağır lan müdürünü falan. müdür geldi laf olsun diye sakinleştirdi özür diledi falan ama onun da garsonlarla aynı kafa olduğunu anladım. sanırım hd iskenderin tarzı bu arkadşlar gitmeyin götürmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Myshkin said: imamizer said: escape said: hd iskenderin böyle olayları çok kızla gitmiştim bu tarz bi saygısızlık yaptı bitanesi yine birden bağırdım çağırdım sandalyeye tekme atarak bunun önüne attım sandalyeyi işte bu nasıl müşteri yaklaşımı adam ol saygısızlık yapma cağır lan müdürünü falan. müdür geldi laf olsun diye sakinleştirdi özür diledi falan ama onun da garsonlarla aynı kafa olduğunu anladım. http://i.imgur.com/UH6upl.gif şu gifi bininci görüşüm ilk defa gülüyorum lan ahahaha abi ben her seferinde gülüyordum da bu sefer çok daha farklı oldu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ghaha gif iyimiş :D da niye inanmadığınızı ya da niye dalga geçtiğinizi anlamadım. hd iskender kötü müdürleri de kötü hepsi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hahaha allahın nerdleri kıskanmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Derken garsonlar ustume yurudu, teker teker sandalye firlattim ve hesabi odemeden kactim... sdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape can sıkıntısından attention whore mu oldu yoksa hep mi böyleydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kızla gitmiş olmaın olay üstündeki etkisini anlamadım ben ayrı parantez açmışsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 :) arenda_duwcal said: başlıyorum anlatmaya... okulda benim sürekli kavga ettiğim bir grup var...böyle 3-4 kişiler... bizim okulun bahçesi böle tepe gibi..bende yanımda biri kız biri erkek oturuyorum.baktık bi ara o grup ve yanında bi sürü kişi daha var. ben dedimki kalkalım hiç uğraşılmaz falan die..ama onlar kavgalı oldumu bilmiolarmış.neden falan filan derken bütün o insanlar yanımızda bitiverdi..o insanlarla ben tartışıodum orda..bizim sınıftan ve başka sınfılardan bi sürü arkım geldi (çounluk erkek) bi sorun mu var dediler..evet falan filan dedim onlarda yanımda bekliolar nolur nolmaz die..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... sonuç : arkadaşım beni o gruptaki en gıcık olduum kızın üstünden çekerken kızın burnu kırılmış ve azından burnundan kanlar geliodu...olaylar bıçaklanmaya kadar gelmiş.. heryer kan içinde..tabi biz hemen kaçtık çok hızlı gelişti olaylar zaten ama görünenlerin hepsi disipline gidip uzaklaştırma aldı..kaçabilen 3 kişi falan... inanılmaz bi vahşete dönüştü..ilk başta ben ve kızın kavgasıydı aslında..... kendimi suçlu hissediuorum ama onlarda bize saldırıp bıçaklicaklardı okuldaki disiplinde ilgimi çekiyorki bu nasıl bi okuldur ya..yeni geldim okula zaten..ne kadar irençliktir okulda öyle insanlar olması...sevmiyorum bu tür olaylar sevmicem yinede kendimi suçlu hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 SNA1L said: kızla gitmiş olmaın olay üstündeki etkisini anlamadım ben ayrı parantez açmışsında çünkü geçen gün "kız ynaında öyle şeylere bulaşmam" demiştim nerd ün biri ona ithafen dfsf garsonlar üstüme yürüyemez benim orda. çünkü yazlığımız ve tanınıyorum orda dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 AHAHAAHAHAS bir garson sandalyeleri tekmelemene neden olucak ne yapabilir ya. iyi bari dovmemisler. ergen bu. ustune gitmeyin dediler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: çünkü geçen gün "kız ynaında öyle şeylere bulaşmam" demiştim nerd ün biri ona ithafen dfsf garsonlar üstüme yürüyemez benim orda. çünkü [u]yazlığımız ve tanınıyorum orda[/u] dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 çünkü ben gittiğim bu tarz mekanlarda müşteri memnuniyeti+saygı isterim. bi başkası kendisine "lan" denilmesinden hoşlanmaz ve birden parlar mesela örneğin. öyle düşün.. ben de bu tarz saygısızlıklardan hoşlanmam. ben bu tarz mekanlarda garsonların niyetini vs anladıktan sonra bahşiş bi kenara onlarla şakalaşır muhabbet eder hatta yardım bile ederim. karşındaki müşterin senin velinimetin saygısızlık yapmamalı işine saygılı olmalı bir insan. o zaman yapmıcaksın o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 onlarda senin bahşişini muhabbeti bekliyolardı ake sfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 al işte dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: ben bu tarz mekanlarda garsonların niyetini vs anladıktan sonra bahşiş bi kenara onlarla şakalaşır muhabbet eder hatta yardım bile ederim. bak şuna inanırım işte, yardım edersin ama zorunluluktan hesabı ödeyemediğinden... asdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Phyx said: iskenderleri de bi ayarsiz zaten ya. bazen ortalama ustu bazen rezalet etleri pişmiyo etleri. çiğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 proteini kabuğunda onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: hd iskenderin böyle olayları çok kızla gitmiştim bu tarz bi saygısızlık yaptı bitanesi yine birden bağırdım çağırdım sandalyeye tekme atarak bunun önüne attım sandalyeyi işte bu nasıl müşteri yaklaşımı adam ol saygısızlık yapma cağır lan müdürünü falan. müdür geldi laf olsun diye sakinleştirdi özür diledi falan ama onun da garsonlarla aynı kafa olduğunu anladım. sanırım hd iskenderin tarzı bu arkadşlar gitmeyin götürmeyin sonra gözlerimi açtığımda yataktaydım ve aşağılarda bi ıslaklık hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Deathblade said: Türklerin anlamsız şekilde oluşan AVM gezme kültürünün bir sonucu adamlar. Alışveriş yapmasan bile o avm hafta sonları gezilecek. milletin gezeceği park bahçe kaldı mı abi? her yer avm oldu. alışveriş de alışveriş. amk haftada 1 gün dinlenecen, o gün de çıkıp "üstüme ne giysem kıçıma başıma ne sürsem de götlü göbekli iş arkadaşlarıma güzel gözüksem" mantığıyla hareket edilmesini anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 hd iskender'e mi kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 escape said: çünkü ben gittiğim bu tarz mekanlarda müşteri memnuniyeti+saygı isterim. bu tarz mekanlardan kasıt hd iskenderse... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 iskender yiyorum kardeş ben. ve benim için bu hayatta yemek>sex tir yani, yemeğe falan saygım büyüktür benim. ve et yemeği sevdiğim bir et yemeği nerde olursa olsun önemlidir benim için. kebapçı açmayı düşünüyorum .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Daha önce de söylemiştim, escape e 'escape' title ı verilsin. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 chrome said: kimin gazina geldiler bilmiyorum ama muesseseyi rezil ediyorlar farkinda degiller. Her oturdugumuzda israrla menude ne varsa sokmaya calisiyorlar. Abi corba vereyim. Hayir. Salata. Hayir. 1.5 iskender istiyorum. Abi patlicanli vereyim. Hayir. Patates. Hayir. Tatli vereyim. Hayir. Bu ne lan. Geçen hafta gittim. Aynını yapmaya kalktılar. Hiç adamın konuşmasına izin vermeyin. "Şunu alıcam, başka bir şey istemiyorum." deyin. Bir şey daha sorunca "başka bir şey istemiyorum dedim." dediğinizde sonunda susuyorlar. Döneri falan da öyle pek güzel değil zaten. Patates aldık nerdeyse yanmak üzere esmer esmer getirdiler. Başkası ısmarlamazsa daha gitmem diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar