Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarı Gömlekli Adama Dikkat!

nordlydian

Öne çıkan mesajlar

Kadin tacize ugruyor, farkediyor, ters ters bakip devam ediyor. Ulan Turkiye'desin, bassana yaygarayi, agzini burnunu kirsin sagda solda ANAMIZ BACIMIZ VAR BURDA kafasinda olanlar, super delikanli gecinenler. Adamlarin ise yarayacagi yegane nokta o.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle de bi durum var;
kadınlar korkuyor.
şikayet etse suçlanmaktan tabiri caiz ise "sen kuyruk salladın" muhabbetinin yarattığı ve yaratacağı kolektif bilinçten korkuyor.
esnaf hade neyse ama kocasından abisinden komşusundan korkuyor...

üzücü. çok üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Kadin tacize ugruyor, farkediyor, ters ters bakip devam ediyor. Ulan Turkiye'desin, bassana yaygarayi, agzini burnunu kirsin sagda solda ANAMIZ BACIMIZ VAR BURDA kafasinda olanlar, super delikanli gecinenler. Adamlarin ise yarayacagi yegane nokta o.

http://haber.gazetevatan.com/5-erkek-1-kadina/523928/7/yasam

“Çalıştığım yerden çıktıktan sonra evime gitmek üzere dolmuşlara ilerlediğim sırada, Tarlabaşı Bulvarı’nın Bekar Sokak ile Mis Sokak arasındaki bölümünde 5 adamın bir kadına saldırdığını gördüm. Adamlardan birinin bir eli kadının ağzını kapatmış, diğer eli ise kadının iki bacağının arasındaydı. Kadın bağırmaya ve erkeğin elinden kurtulmaya çalışıyordu. Olay yeri kalabalıktı ama kimse sesini çıkarmıyordu. Telefonunumu çıkartarak ‘Kadını bırakın yoksa polise haber veririm’ diye bağırdım. Bunun üzerine kadının ağzını kapatan kişiyle yanındaki arkadaşı üzerime doğru gelerek tekme tokat beni darp etmeye başladı. Sokak ortasında tecavüz girişimine sesini çıkartmayanlar buna da seyirci kaldı. Yoldan geçen arabaların önüne düşmeme karşın ne arabalar durdu ne de yoldan geçenler müdahalede bulundu. Saldırıya uğrayan kadın ‘Yardım edin’ çığlıkları atıyordu. Fakat kadının bu çığlıkları da karşılık bulamadı. Saldırganlar kadını kollarından sürükleyerek Aksaray istikametine doğru götürdüler.”
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...