Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent ile birşey indirirken upload hızı önemlimidir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
700kb hız ile indirirken upload mesela 120 oluyor , hızı sınırlayarak düşürüyorum ve en az 10kb hız oluyor , peki böyle yapmam hızlandırır mı?
Mesaj tarihi:
Bazı trackerlar 1 kb/sn yaptığında uploadı indirmene izin vermiyorlar o yüzden genelde 6-7 civarı bir şey yapılıyor minimum ama garanti olsun diye 10 kb/sn e sabitleyebilirsin.
Mesaj tarihi:
Varolan upload hizinin %60'i kadar asagi cek dursun oyle. Diger turlu vanayi acik biraktiginda download hizini etkiliyor genelde.

Cok fazla kismak da iyi degil zira upload sadece seed etmek icin degil, ayni zamanda tracker'a sunu aldim, bunu aldim, bu yanlis geldi, sunu tekrar gonder seklinde bilgileri iletmek icin de kullaniliyor. Haliyle lazim bisey.
Mesaj tarihi:
emanet said:

upload'ı 1'e limitleyenler torrent kullanmasın bi zahmet

türkiyede yaşıyorsun, 100mbit dlye 1mbit up verilen yerde

1mbit up ile 50-60kb up yapsan net felç oluyor. dl yaparken hiç değilse dolaşabiliyorsun nette
Mesaj tarihi:
cabiria said:

türkiyede önemlidir. 800kb/s-80kb/s dl-ul hızınız varsa. download speed'den tam verim almak için 55-60kb/s 'ye kısıtlamak gerekiyor.

yoo hiç de öyle olmuyor. maksimum download'u minimum uploadda görüyorum
Mesaj tarihi:
benim cümle sorunlu beyler. max 50 civarına getirmelisin dl'den tam verim almak için demek istemiştim. 5 kb a getirirsen ful hızda indirirsin tabi. 50'den sonra etkilemeye başlıyor bende
  • Yeni Oluştur...