Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zenginim

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

Onlardan biriyle arkadasim evlendi. Adamlar direk ruhsatina yarisiyorlar zaten. En son duydugum cocugun aston martin kazandigiydi. Ha senin gibi sevio arabalari ama gidip 20 arabasina birden parca alip tek tek kendi takio superchargerlari arabalara fln. Cok da ufak degiller yani merak etme :)
Sosyal ağlarda paylaş

NutritionV2 said:

Abi ne olduklarını falan biliyor zaten lol
Sidik yarıştıramıcağını da biliyor onlarla.

BUT...
BUT..
HAHAHA PATICIK POORS diye geziyor zaar

Olm cebinde 5 tl paran yok gelmiş bana zengin bebelerini anlatıyorsun babaannen masal olarak mı anlattı onları sana :) Tutturdun bebeler şöyle böyle diye. Unutma zenginliğin sınırı yok ama sende zenginlik adına hiç bişey yok asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

NutritionV2 said:

BUT...
BUT..

işin komik tarafi, kimsenin zenginim ben iddaasında bulunmadiği bir foruma gelip parasıyla hava yapmaya calısması,bro bak burda zenginler var diye adres gösterince de....

/vanish
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Onlardan biriyle arkadasim evlendi. Adamlar direk ruhsatina yarisiyorlar zaten. En son duydugum cocugun aston martin kazandigiydi. Ha senin gibi sevio arabalari ama gidip 20 arabasina birden parca alip tek tek kendi takio superchargerlari arabalara fln. Cok da ufak degiller yani merak etme :)

Sen evleneymişin panpa daha iyiymiş asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Boşa anlatma abi. Adam ego kasıyor ama god tier zengin görünce ölümüne dodge atıyor.
Napsın yazık gamerlarda kastığı ego jetlerle şatolarla ayda bir burberryden yaptığı alışveriş fişi tutarı kadar bahşişlerle fatal damage yiyor
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

lan zengin adama sondon doho zongonlor var diye sacmaliyosunuz, bi gidin hava alin, adamdan daha beter durumdasiniz.

Bunlar şöyle yapiyor aslında gf leri geliyor seninki yetmiyor diyorlar bunlar eminönünde saat satan zenciyi bulup al aşkım bu iyi gelir diyorlar:)

bkz: el *** ile gerdeğe girmek
Sosyal ağlarda paylaş

Aquila iste o %90 i asan adamin hala o kesime dönüp dönup fakir fakir demesi gercekten komik ama be. Adama "bana sunu alsana" diyenleri nasil garipsiosam onun da "fakirler" diye dolanmasini oyle garipsiyorum. Gerci ben kimim ki kismi var bir de isin :)

Valla ya. Banane dimi. Okkibbye =)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

NutritionV2 said:

BUT...
BUT..

işin komik tarafi, kimsenin zenginim ben iddaasında bulunmadiği bir foruma gelip parasıyla hava yapmaya calısması,bro bak burda zenginler var diye adres gösterince de....

/vanish

X(
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

lan zengin adama sondon doho zongonlor var diye sacmaliyosunuz, bi gidin hava alin, adamdan daha beter durumdasiniz.

Anlamadin bir daha soyleyeyim, oyle zengin ortami varsa soyleyin gidip orada yazayim diyen kendisi. Biz de "var iste buyur" dedik sadece

@rasmon senin soruna da cevap bu
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

aquila said:

Bunlar şöyle yapiyor aslında gf leri geliyor seninki yetmiyor diyorlar bunlar eminönünde saat satan zenciyi bulup al aşkım bu iyi gelir diyorlar:)

bkz: el *** ile gerdeğe girmek

Kişilik yok abi adamda şu posta bakar mısın hemen gf rush atmış.
Yarım-adamla yarım-adam olmayayım boşver.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Dworgian said:

Sen evleneymişin panpa daha iyiymiş asdf

Gay degilim, evliyim ve mutluyum sagol. Espriye bak. Hadi abi hiz yap sen espri senin kalemin degil sanirim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...