Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Yeşil vadi nin sahiplerindenmiş ajggdaaddafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sequo israrla ezmis..dgdsf neler donmus ya, ban cikmadi mi burdan sdffgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Üstüne tapulu emlakla ezecek adam var burada lan sequoyu vesayir zengini asddsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 SekerPembe said: senko said: SekerPembe said: Seperate said: bugünlerde de zenginden geçilmiyor arkadaş paticik diye ismi olan gay forumuna zenginler akıyor ,buzlu badem miladını doldurdu tabi inanmıyorum burası gay forumumuuuuu cnm yaa... yaaa senko sende mi gay sin? http://www.entertainmentwallpaper.com/images/desktops/movie/burn_after_reading02.jpg AHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sequo said: Playbook said: he bi de arabaların hepsi ayrı garajda bir araya getir trollemicem söz Sözünü tut ama lütfen hadi iyi geceler. Fotodoki F430 u satip F458 aldım bu arada biraz eski foto 2012 kasım falan satmadan önce çektiğim bi resimdi. şu ayar niye gözden kaçmış lan? asd otelimiz ve çiflitğimiz var ama cepte bu kadar para yok tabi kıbrısta da gece klubümüz vardı devrettik ama bide bu adam benim diyebiliyo ben bizim diyorum tabi doğal olarak ASD yaş farkı RESPECT AGAMTEYSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Abi iğrençsiniz ibneler yani. Niye herkes malını mülkünü sayıyor lan, ne hale getirdiniz paticik i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 bazı forumlardaki imza yerine malını mülkünü yazanlarla dalga geçen paticikten geldiğimiz noktaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sipeys'ten daha zengin oldukları için psikolocik daralmaya girmiş adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sipeyskeyk said: Abi iğrençsiniz ibneler yani. Niye herkes malını mülkünü sayıyor lan, ne hale getirdiniz paticik i. kıyamam lan ben sana.. abicibi cibi cibi.. hanimiş ailemizin kirli sakallı, koç burssuz kılıklı, anarşik pekekelisi.. senin gönlün zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cempostaci'dan atak gelmemiş henüz mal varlığı 30.000lira olan adam zenginim diye thread açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ben kaslıyım üstelik ama daha kimseyi otelim var diye tavlamadım eski kız arkadaşımdan başka kız da bilmedi. daha yeni bir iki kişiye söyledim garip geliyo söylemek ne bilyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ben bildiğin fakirim ve bunu herkese söylüyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Killer said: ben kaslıyım üstelik ama daha kimseyi otelim var diye tavlamadım eski kız arkadaşımdan başka kız da bilmedi. daha yeni bir iki kişiye söyledim garip geliyo söylemek ne bilyim bize niye söylüyorsun o zaman arkadaşım, bilmediğimiz zaman daha güzeldi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 siz gerçek hayatta kim olduğumu bilmiyosunuz ki. bilen 20 kişi anca vardır asdf ayrıca topiğn cılkı çıkmış zaten 2005 girişliyim daha yeni diyorum. dilan topiğinde demiştim bide asfkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Bana babamdan kalan bir daire bile yok lan. Herseyi kendi imkanlarimla yapiyorum. Yeterince deliganli sayilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Adamın oteli var, salata ısmarladı bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ne istiyosan söyle dedik abi evde yicem diyen sendin sdfsd gayrimenkuller çok işe yaramıyo ya. sadece olmayan parayı harcatmıyo. mesala yazın ben tatile para vermiyorum. 22 gün oteldeydim bu yaz. 22 gün tatil ne lan 1 haftası binliradan fazla misal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 olur tamam 1 hafta gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 hangi otel rus var mı rus asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Sequo said: Dur hadi tüm darbeleri çakıp öyle yatiyorum aushd Öptüm hadi iyi geceler:) http://i.imgur.com/Xt7CUfP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Killer said: ne istiyosan söyle dedik abi evde yicem diyen sendin sdfsd gayrimenkuller çok işe yaramıyo ya. sadece olmayan parayı harcatmıyo. mesala yazın ben tatile para vermiyorum. 22 gün oteldeydim bu yaz. 22 gün tatil ne lan 1 haftası binliradan fazla misal yani 1 haftası 1000 lira mı? dandikmiş sizin otel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 1299 said: arabada 5 evde 15 değil ama efendi adamım gezdirip evine bırakırım kızın memeleri niye kapattın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Ablasiyla ablasinin arkadaslaridir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 sağdaki ve soldakiler hoş bayanlar bence. saç ve ten renginden anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar