Argue Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Geçen gün evin kapısında bunu buldum, adamlardaki; girişim, yaratıcılık, hizmet anlayışı ve tabiki cesaret takdire şayan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 İstanbul bi acayip memleket . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://alltheragefaces.com/img/faces/large/misc-so-hardcore-l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 niye sansur var onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 içimizden biri gammazlamasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 pirate taksi çağırıp kıcına el freni sokulan adam biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 pirate taxi - o bizden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 istanbulda yaşadığım 7 sene boyunca yakalar arası taşıyıcım hep korsan taksiydi 15tl aza götürüyordu allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kORSAN TAKSİNİN RESMİSİ VAR. Adam istersen fatura bile veriyo. Şöförlü araç kiralama diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Esh said: pirate taksi çağırıp kıcına el freni sokulan adam biliyorum. soksan taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 takım elbiseli ve istedigin muzigi acan, sigara içemeyen şofor klimalı, filmli camlı siyah doblo araçlar telefon sarjı vs her bok var telefon edersin zırt gelirler, cogu ogretmen veya universite mezunu ek iş peşinde olan insanlar zaten, araç kendilerinin ahır gibi diil o yuzden bagajda okuz gıbı LPG yuzunden bavul mırın kırını yapmaz arac musaıt cunkı, bide ustune yukarı kadar cıkıp bavulları alır taşır ozel şofor hızmetı resmen normal taksıden dah aucuz ve daha konforlu o yuzden KORSAN TASKIYE EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi vergi dairesinde yas ilan edildi şu posttan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 normal taksi şöförleri 80% oç adeta bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi vergisini veriyorsa mükelleftir zaten. şahıs mükellefiyeti vardır. sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Viktor said: takım elbiseli ve istedigin muzigi acan, sigara içemeyen şofor klimalı, filmli camlı siyah doblo araçlar telefon sarjı vs her bok var telefon edersin zırt gelirler, cogu ogretmen veya universite mezunu ek iş peşinde olan insanlar zaten, araç kendilerinin ahır gibi diil o yuzden bagajda okuz gıbı LPG yuzunden bavul mırın kırını yapmaz arac musaıt cunkı, bide ustune yukarı kadar cıkıp bavulları alır taşır ozel şofor hızmetı resmen normal taksıden dah aucuz ve daha konforlu o yuzden KORSAN TASKIYE EVET dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 geçenlerde bindiğim takside 40 - 50 yaş arasında bir şoför vardı. levent tarafında, soldan geçen güzel bir bayan yürüyordu, mini etekli vs. adam "abi kusura bakma ama ben bu karıyı ne ....." dedi. bende "nasıl?" diye sorunca adam sustu yol boyunca. bir tanesi de 50 - 60 yaşlarında 20 30 senedir taksicilik yaptığını söylüyordu ama gördüğü her mini etekli yada dekolteli kadına küfür basıyordu. çok garip taksiciler denk gelmiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 takside one binmiceksiniz zaten. one binersen senle muhabbet ederime girer. arkaya bin, yuz goz olma. cogu senle tek kelime muhabbet etmez. bazilari cikar onlarida kisa kes at, zaten devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 nedanko 'nun korsan kullanmadığı direk belli oldu. öne binmek zorundasın yoksa polis direk anlıyor korsan olodugunu çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 dasaaa said: Esh said: pirate taksi çağırıp kıcına el freni sokulan adam biliyorum. soksan taksi AFĞÜLPDSAKFSDASDADSALGKDSALKADSGLKASDLKASDKASDGKLSADGLKSGLKSADKLSAKSAGKDLGSADKLSAGDSAGKLDASKFLKASDLKASLKDSAFLDLKSSDKAASFDKLFKDASL TÜM HASTALIKLARA İYİ GELDİ ŞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 benim istanbulda ilk taşındıım yıllarda kullanma amacım sabit ücret olmasıydı düşünmüyordum dolandırdımı dolandırmadımı diye sonradan yolları öğrendim ona rağmen 6 sene kullandım :D keşke ankaradada olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 vardır ankarada da, londrada bile vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar