küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Biri senin eniştene girip ablan için "iyi götürmüşsün hatunu" dese hoşuna gider mi? Hem de iki tane dünya tatlısı çocuğu olan ablana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tuvaletten yeni çıkmış elleriyle bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ya hashahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 küheylan said: Biri senin eniştene girip ablan için "iyi götürmüşsün hatunu" dese hoşuna gider mi? Hem de iki tane dünya tatlısı çocuğu olan ablana? enişteye girme konusunda error verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 keratin yerine creatine kullanıyorum yarın gidip bende denicem sonuçları yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kalp seklinde ekmek verecektin yanlis yapmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 _Rave said: enişteye girme konusunda error verdim Sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 jhahaha kimdi o kalp şeklinde pide aldım fırıncı kızdan diyen hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ne biçim soru lan sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 öff guzel espri icin girdim topice abandon thread cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 üniversite birinci sınıfta "bir daha nereden görecem lan" diye kendisine benzer bir şey yaptığım kızla sonra anfide karşılaşmıştım olay göztepede otobüs durağında oluyor, bir sonraki karşlılaşma yaklaşık 2 saat sonra bahçelievler anfide hâlâ görüşüyoruz konuşuyoruz o ayrı ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ekmek said: Keratinsiz saç yok abi. /Thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ahahah lan benim de bazen içimden geçiyor böyle şeyler. öyle gidip çiçek alayım, ilk gördüğüm güzele vereyim gideyim diyorum. ama içimden geçiyor gidiyor işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 gidin bira falan alın la o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 cicekle falan tavlamak kolay abi bunu deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 %90'ı ne münasebet sen kim oldugunu sanıyosun gibi şeyler diyip çeker gider ama sen iyi denk gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 korkutma olm çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 O degil de espri yapiyorum, geyik donduruyorum diye bokunu cikaranlardan gecilmemis yine bir iki sayfa. Ciddi ciddi sorunlu bazilariniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi biz onları görmezden geliyoruz. sen de aynını yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 İstersen mimimi şekersiz kahve istedim şeker düşürmüşler içine mimimi gerizekalı starbucks diye topic açalım onları oku sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dat elemental damage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bu konuya yazanların %90'ı OP'nin yaptığına cesaret edemez. helal demek yerine gelir troll'ler espri yapar vs ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 alayı tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Beğenmiyorsan sen yapdan daha salak bir savunma bulmuşsunuz tebrikler. Bir kaç jeolojik dönem içinde trollün anlamını da çözeceğinize inanıyorum gönülden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yıl 2013 hala çiçekle uğraşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar