Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tanımadığım kıza çiçek aldım

marksman

Öne çıkan mesajlar

yok o benim mallığım
üstesinden gelmeye çalışıcam
biten uzun ilişkinin artçı sonuçları hep bunlar
6 ay oldu gerçi biteli
ilk 3 ayı çok kovaladım oldu bişeyler sonra gene kabuğuma kapandım ama şimdi tabi bahar mahar bişeyler yapmalı ^.^
fotoğrafçı sayılmam yahu bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

evet. üç gün önce gördüğüm tatlı kızı bugün yine gördüm

keyfim yerindeydi, gidip kızla konuşayım dedim, ne desem derken o anda aklıma çiçek geldi.

kıza çiçeği verip adını öğrendikten sonra keratinli saçlarımı savuşturarak gidecektim. sonra ki günlerde nasılsa yine görebilirdim. paçalardan öz güven akıyo

öyle yakından bi yerden papatya kır çiçekleri sade ufak bi şey aldım, gittim kızın yanına,arkası bana dönük.

tam o anda şimdi bu beni tersler mi ? ya çiçekleri kabul etmezse felan diye aklımdan geçerken kız gördü. çiçekler arkamda niyeyse.

kendime güldüm lan. hemen toparlandım adımı söyledim,

-sizi 3 gün önce burada görmüştüm, az önce de görünce böyle gitmek istemedim, biraz tuhaf ama bu çiçekler sana,

deyip verdim çiçekleri. içimden de şimdi o düşünsün diyorum
bi yandan da poker face.

kız çok şaşırdı, utandı

-papatyaları görünce daha çok sevindim benim de adım bu felan diye sohbet başlayınca, o benim bişey demeden gitme planı suya düştü tabi. kızı bişeyler içmeye davet ettim ama zaten o anda gelemezdi. söz vermiş olmayayım ama olabilir dedi.

artık sonra ki günlerde yine görmeye giderim.

ha bunları niye anlattım ?

eğer benim ki gibi sıkıcı bir hayatınız varsa böyle şöyler biraz renk katıyor. yapın

şunları yapabilince işte hayat ne süper lan diyesi gelir insanın. ben henüz yapamıyorum ama asda

pardon, ilkini umursamayıp ikincisini yapabilince.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...