aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 3 bira icince bayiliyorum lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kızlara mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yüzsüz herif.güzel bir dayak lazım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Hacı abi boşver bu kızı, iki gün sonra kıza biri çiçek değil de çikolata falan verir bu sefer ona gider. Görgüsüz bu karı milleti, hepsini toplayıp yakacaksın aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kız çiçegi kabul edince dövseydin, sen her verenin çiçegini kabul ediyormusun lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 işte gerçek bir erkek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kız yolluymuş abi aranıyormuş bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 eleman kız arkadaşına harcayacağı bütün parayı nakit olarka peşin peşin veriyor ya kız da saysam ayıp olur mu diyor o karikatürü koyabilir misiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ben tanimadigim kiza 100metre fiber kablo verdiydim. hic sevinmemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 uzun şeylerle arasi yoksa demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 eline tutusturduktan sonra, bugun ogleye kadar fiberlerin cekilmesi bitecek dedigim icin de olabilir. halbuki papatya verseydim, fiberleri ben cekmek zorunda kalicaktim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Myshkin said: eleman kız arkadaşına harcayacağı bütün parayı nakit olarka peşin peşin veriyor ya kız da saysam ayıp olur mu diyor o karikatürü koyabilir misiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 gayet iyiymiş tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sapık terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bende de bi pasiflik var nası çıkıcam içinden yahu hoş bi kızla yakın bi ortama giriş yaptım sinyal çakıyor elektrik gönderiyor falan ama bi selam naber diyemedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi sen fotoğrafçı değil miydin, sen de böyle diyorsan makine mühendisi halimle intihar etmeye gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yok o benim mallığım üstesinden gelmeye çalışıcam biten uzun ilişkinin artçı sonuçları hep bunlar 6 ay oldu gerçi biteli ilk 3 ayı çok kovaladım oldu bişeyler sonra gene kabuğuma kapandım ama şimdi tabi bahar mahar bişeyler yapmalı ^.^ fotoğrafçı sayılmam yahu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 lan bi de türk kızlarına uyuz derler. al bak adam götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 marksman said: evet. üç gün önce gördüğüm tatlı kızı bugün yine gördüm keyfim yerindeydi, gidip kızla konuşayım dedim, ne desem derken o anda aklıma çiçek geldi. kıza çiçeği verip adını öğrendikten sonra keratinli saçlarımı savuşturarak gidecektim. sonra ki günlerde nasılsa yine görebilirdim. paçalardan öz güven akıyo öyle yakından bi yerden papatya kır çiçekleri sade ufak bi şey aldım, gittim kızın yanına,arkası bana dönük. tam o anda şimdi bu beni tersler mi ? ya çiçekleri kabul etmezse felan diye aklımdan geçerken kız gördü. çiçekler arkamda niyeyse. kendime güldüm lan. hemen toparlandım adımı söyledim, -sizi 3 gün önce burada görmüştüm, az önce de görünce böyle gitmek istemedim, biraz tuhaf ama bu çiçekler sana, deyip verdim çiçekleri. içimden de şimdi o düşünsün diyorum bi yandan da poker face. kız çok şaşırdı, utandı -papatyaları görünce daha çok sevindim benim de adım bu felan diye sohbet başlayınca, o benim bişey demeden gitme planı suya düştü tabi. kızı bişeyler içmeye davet ettim ama zaten o anda gelemezdi. söz vermiş olmayayım ama olabilir dedi. artık sonra ki günlerde yine görmeye giderim. ha bunları niye anlattım ? eğer benim ki gibi sıkıcı bir hayatınız varsa böyle şöyler biraz renk katıyor. yapın şunları yapabilince işte hayat ne süper lan diyesi gelir insanın. ben henüz yapamıyorum ama asda pardon, ilkini umursamayıp ikincisini yapabilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: lan bi de türk kızlarına uyuz derler. al bak adam götürmüş düzgün konuş lan yenge hakkında götürmüş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hemen banlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 götürmüş derken ne anladığına bağlı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ayrıca götürmek zaten o ne ki? başka bi açıklaması var mı dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bak hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar