Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 millete yöneltelim hepsini kıralım diyen yok. buna sebep olan o oluşumu bu hale getiren beyin takımı problem zaten. kürt düşmanı değilim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yav said: daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp insan olmaya çalışın işte bu bazı insanlar için teslim ol yoksa daha öldürmeye devam ederim olarak algılanıyor ki haklılar. senin dediğin şekilde şu da denebilir;daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp dağdan in, teslim ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Llama said: Suark said: heh işte bak onu diyorum, o öğretmenleri dövenler doktorları kaçıranlar pkk. gidiyor adamlar işte. yahu pkk dediğin adamların hepsi şuan diyarbakırda meydanda tamam işte silah bırakıyorlar adamlar. doktor dövmelerinin, insanların tehtid etme gerekçeleri bitti artık. Kendi sözünü geçirdi adam, apoyuda dinliyo hepsi zaten apoyuda meclise alırlar, akrabalarınıda devlete alırlar tamam sindirilir bütün hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 'öcalan aslında öldü ama halktan gizliyorlar' çok çabuk yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yav said: yaptığın aşırı basit bir laf ebeliği ve cahilliğin de dik alası ağır olacak ama kan senin gibilerin elinde sonradan kendinizi kötü hissetmemek için aydınlanmanızı temenni ediyorum. he benim elimde. saçmalığın daniskası söylediklerin. hadi selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 imamizer said: yav said: daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp insan olmaya çalışın işte bu bazı insanlar için teslim ol yoksa daha öldürmeye devam ederim olarak algılanıyor ki haklılar. senin dediğin şekilde şu da denebilir;daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp dağdan in, teslim ol. işte bunu algılayamıyor. adamların birilerini öldürmesini normal buluyor. kafaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Suark said: tamam işte silah bırakıyorlar adamlar. doktor dövmelerinin, insanların tehtid etme gerekçeleri bitti artık. Kendi sözünü geçirdi adam, apoyuda dinliyo hepsi zaten apoyuda meclise alırlar, akrabalarınıda devlete alırlar tamam sindirilir bütün hareket ya bu diyorum ya işte mhplilerin baltalarımızı sakladık ama yerelerini unutmadık demesi gibi bişey... ilk bi sorunda o silahlar yine çıkıcak hiç bir şey değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dworgian said: yav said: sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun hiç şehit akraban var mı? benim var napiyim silahlanıp kürt avınamı çıkiyim. kafaya gel. hayırlı olsun herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dworgian said: yav said: sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun hiç şehit akraban var mı? dağda ölmüş terrörist arkabası olabilir biraz hassas ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 imamizer said: tavizler tavizleri gerektirir. şu an zafer havasında kutlanıyor pkk nın zaferi. savaş kazanmışçasına. yenilgiyi hazmedemeyen olacaktır. zafer kazandım diyerek fazla böbürlenen olacaktır. dize getirdiği devletten fazlasını almak isteyen olacaktır. muzaffer edayla kendisini diğerlerinden üstün gören olacaktır vs. çok tutmaz bu barış olayı ben diyim. şurada dile getirdim. gelinen nokta tehlikeli. inanıyorum toplumda çoğu kişi de şu an hezimet duygusu yaşıyordur çünkü ortada zafer kutlayan bir kitle var. bu süreç böyle yönetilmemeliydi. barış olacak ise iki tarafın yenişemediği bir duruma da razı olurdu insanlar. olayı halk seviyesinde ele alın. zafer kazanmış sıradan vatandaşın şımarıklığı ve kibiriyle hepimiz çok çekicez emin olun. daha adam bugünden kalktı kurtuluş savaşını sahiplendi asfafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 4 sayfa önce dedim 4 sayfada ayni sonucu gördüm.. Bizim milletimiz kan istiyor kan.. bu kafada barıs zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 adamlar masa başında kazanmadı bu arada, terör faaliyeti yaparak cebren kazandı senin aileni kaçırıp fidye istemişler, kanıt olarak da çocuğunun parmağını kesip yollamışlar şimdi de bu fidye ödeniyor sen teröre karşı kaybettin ve "daha fazla insan ölmeyecek en sonunda" diye züğürt avuntusu yapıyorsun demek ki sen her silaha sarılana başka haklar vereceksin sen insan aklarına saygılı cumhuriyeti bıraktın feodalizmin vahşetine, kaba kuvvetine kucak açtın, zarar görmemek için fidye ödeyeceksin demek. 1- silahlarını fiziksel olarak teslim etsinler 2- ele başları hakettikleri cezaya çarptırılsın 3- öldürdükleri gencecik çocuklar, bebekler, anneler, kardeşler için özür dilesinler bular olmadan samimiyet de olmaz yukarıda saydığım 3 madde olmadan bu bir barış süreci değil bu terörü meşrulaştırma sürecidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 türküz olm biz zamanında viyanaya dayandık diye gezen ilkokul veletlerinden farkınız yok insanlık nedir bilmiyonuz ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ölü kategorize ederek bir yere varamazsınız arkadaşlar ben başka bişey yazmıcam dediğim gibi hayırlısı olsun izliyoruz bakalım olacakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 SNA1L said: Dworgian said: yav said: sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun hiç şehit akraban var mı? benim var napiyim silahlanıp kürt avınamı çıkiyim. kafaya gel. hayırlı olsun herkese hayır. kürt düşmanı olmak değil olay. ama o akrabanın ölmesine sebep olan adamın mecliste yer alabilecek olması normal mi geliyor sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dsici said: Dworgian said: yav said: sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun hiç şehit akraban var mı? dağda ölmüş terrörist arkabası olabilir biraz hassas ol olabilir ama onun kızması gereken de bizimle aynı kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 BabacumMostors said: insan aklarına saygılı cumhuriyet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 beyler ww2 diye bişi varmış yeni öğrndim almanlar avrupayı falan işgal ederken diğer ülkeler mal gibi savaşmış karşılık vermiş ahah nasıl kan istiyorlar ya belli değil. olm teslim olsanıza barış olsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 meclis su anki hali ile cok tırt bir yer zaten, gözünüzde büyütmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Şimdi asıl merak edilen sonuç ne verdik. Aponun yakalanmasıyla bile dapılmayan örgüt birden neden dağdan iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fenn said: Şimdi asıl merak edilen sonuç ne verdik. Aponun yakalanmasıyla bile dapılmayan örgüt birden neden dağdan iniyor millet vekilliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Daha fazla insan ölmemesinden daha öncelikli bir hedef olamaz. Yazık değil mi tek suçu türkiyede doğmak olan insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Teröristten Martin Luther King çıkarabilen tek ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dsici said: beyler ww2 diye bişi varmış yeni öğrndim almanlar avrupayı falan işgal ederken diğer ülkeler mal gibi savaşmış karşılık vermiş ahah nasıl kan istiyorlar ya belli değil. olm teslim olsanıza barış olsun işte birşey sorucam. söz konusu örgüt davasında haklı mı? TC gidip kürdistanı mı aldı? gerçekten anlamıyorum lütfen biri tarih dersi versin de yanlışım varsa anlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar