Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

yav said:

daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp insan olmaya çalışın

işte bu bazı insanlar için teslim ol yoksa daha öldürmeye devam ederim olarak algılanıyor ki haklılar.

senin dediğin şekilde şu da denebilir;daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp dağdan in, teslim ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Suark said:

heh işte bak onu diyorum, o öğretmenleri dövenler doktorları kaçıranlar pkk.
gidiyor adamlar işte.

yahu pkk dediğin adamların hepsi şuan diyarbakırda meydanda

tamam işte silah bırakıyorlar adamlar.

doktor dövmelerinin, insanların tehtid etme gerekçeleri bitti artık. Kendi sözünü geçirdi adam, apoyuda dinliyo hepsi zaten
apoyuda meclise alırlar, akrabalarınıda devlete alırlar tamam sindirilir bütün hareket
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

yav said:

daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp insan olmaya çalışın

işte bu bazı insanlar için teslim ol yoksa daha öldürmeye devam ederim olarak algılanıyor ki haklılar.

senin dediğin şekilde şu da denebilir;daha fazla gencin ölmemesi ocağın sönmemesini istiyorsan azcık gözünü gönlünü aklını beynini açıp dağdan in, teslim ol.

işte bunu algılayamıyor.

adamların birilerini öldürmesini normal buluyor. kafaya gel
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

tamam işte silah bırakıyorlar adamlar.

doktor dövmelerinin, insanların tehtid etme gerekçeleri bitti artık. Kendi sözünü geçirdi adam, apoyuda dinliyo hepsi zaten
apoyuda meclise alırlar, akrabalarınıda devlete alırlar tamam sindirilir bütün hareket

ya bu diyorum ya işte mhplilerin baltalarımızı sakladık ama yerelerini unutmadık demesi gibi bişey...
ilk bi sorunda o silahlar yine çıkıcak hiç bir şey değişmez
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

tavizler tavizleri gerektirir.

şu an zafer havasında kutlanıyor pkk nın zaferi. savaş kazanmışçasına. yenilgiyi hazmedemeyen olacaktır. zafer kazandım diyerek fazla böbürlenen olacaktır. dize getirdiği devletten fazlasını almak isteyen olacaktır. muzaffer edayla kendisini diğerlerinden üstün gören olacaktır vs.

çok tutmaz bu barış olayı ben diyim.

şurada dile getirdim. gelinen nokta tehlikeli. inanıyorum toplumda çoğu kişi de şu an hezimet duygusu yaşıyordur çünkü ortada zafer kutlayan bir kitle var. bu süreç böyle yönetilmemeliydi. barış olacak ise iki tarafın yenişemediği bir duruma da razı olurdu insanlar.

olayı halk seviyesinde ele alın. zafer kazanmış sıradan vatandaşın şımarıklığı ve kibiriyle hepimiz çok çekicez emin olun. daha adam bugünden kalktı kurtuluş savaşını sahiplendi asfafd
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar masa başında kazanmadı bu arada, terör faaliyeti yaparak cebren kazandı

senin aileni kaçırıp fidye istemişler, kanıt olarak da çocuğunun parmağını kesip yollamışlar şimdi de bu fidye ödeniyor

sen teröre karşı kaybettin ve "daha fazla insan ölmeyecek en sonunda" diye züğürt avuntusu yapıyorsun demek ki sen her silaha sarılana başka haklar vereceksin sen insan aklarına saygılı cumhuriyeti bıraktın feodalizmin vahşetine, kaba kuvvetine kucak açtın, zarar görmemek için fidye ödeyeceksin demek.

1- silahlarını fiziksel olarak teslim etsinler
2- ele başları hakettikleri cezaya çarptırılsın
3- öldürdükleri gencecik çocuklar, bebekler, anneler, kardeşler için özür dilesinler

bular olmadan samimiyet de olmaz

yukarıda saydığım 3 madde olmadan bu bir barış süreci değil bu terörü meşrulaştırma sürecidir.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

Dworgian said:

yav said:

sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım
coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun

hiç şehit akraban var mı?

benim var napiyim silahlanıp kürt avınamı çıkiyim.
kafaya gel.
hayırlı olsun herkese

hayır. kürt düşmanı olmak değil olay. ama o akrabanın ölmesine sebep olan adamın mecliste yer alabilecek olması normal mi geliyor sana?
Sosyal ağlarda paylaş

dsici said:

beyler ww2 diye bişi varmış yeni öğrndim almanlar avrupayı falan işgal ederken diğer ülkeler mal gibi savaşmış karşılık vermiş ahah nasıl kan istiyorlar ya belli değil. olm teslim olsanıza barış olsun işte

birşey sorucam. söz konusu örgüt davasında haklı mı? TC gidip kürdistanı mı aldı? gerçekten anlamıyorum lütfen biri tarih dersi versin de yanlışım varsa anlayayım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...