Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

3 gün önce vatan millet sakarya diye bağıranların bi anda kan dursun napalım önemli olan anlaşmak diye bağırması beni benden alıyor. Bi insan nasıl bu kadar bukelemun olur ya. 3 gün önce katil köpek terörist dediğin adama şimdi sayın diyosun ya koyan o zaten. 3 tane köpeğin başını ezemeyenler 3 kuruş için ezdirmeyenler utansın.

Olan 30000 kişiye fakir fukaranın ömründe doğduğu mahallenin dışını görmemiş vatan millet sakarya diye eline tüfek tutturup dağın başında naaşı ite kurda yem olan çoluk çocuga oldu. Benim ailemde şehit yok. Olsa bugün o masaya oturmayı geçtim oturanların suratına ilk tükürende ben olurdum.

Ayıp lan koskoca bi devlet övündüğünüz sözde 700 senelik hatta atalarınızın diz çökmediği adamlarla dağın başında anlaşma imzalayıp bide bundan reklam malzemesi çıkardınız.
Sosyal ağlarda paylaş

33 er olayınım talimatını veren sakık mahkkemede tanık olmadımı abi? Lan oy vermiyorum inancım gerrğide ölene kadarda vermem 5 yılda 1 gün oy ver geri kalan günlerde arkana geçsinler.demokrasi diyeninizde tatava arkadaş
Üzülüyorum abi,o dağlarda nöbet tutup mermi sesini bile duyamadan parçalanan gariban askere...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliko said:

fenn said:

Ne içiyor bunlar merak ettim!!!

Hehe. Kibir butun bu olani biteni gormemize engel oluyor. Yalakalarin destegiyle de insalara umut asiliyorlar. Bunu hakediyoruz demek ki.

AHAHAHAHAH uzmanlar demiş bide neyin uzmanı lan onlar gerizekalılıkta uzmanlar hearlde
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

33 er olayınım talimatını veren sakık mahkkemede tanık olmadımı abi? Lan oy vermiyorum inancım gerrğide ölene kadarda vermem 5 yılda 1 gün oy ver geri kalan günlerde arkana geçsinler.demokrasi diyeninizde tatava arkadaş
Üzülüyorum abi,o dağlarda nöbet tutup mermi sesini bile duyamadan parçalanan gariban askere...

Oy vermemek magtematiksel olarak en yğksek oyu alan adama oy vermektir.

10 milletveklili 10 oyla seçiliyosa 9 kişi oy ververdiğinde en yüksek parti bi fazla oy alır.

Gidin oy verin barajı geççek bi partiye fikrinize en yakın olana oy verin. Barajıda boş verdim genel olarak oy verin. En temel hakkınız ve gereksinimiz bu çünkü.

Boş oy diyede bişi yok. Demokraside de olmaz zaten. Beğendiğiniz partyie oy verin. Yoksa kendiniz aday olun der çünkü deokrasi.
Yapmam üşenirim derseniz beğen,inize en yakın partiye oy verin gidin o partiye üye olun o partinin fikrini o konuda değiştirin.
Sosyal ağlarda paylaş

PKK ateşkes ilan etti biraz önce.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/830029-pkk-ateskes-ilan-etti

PKK'nın Kandil'deki elebaşlarından Murat Karayılan, Öcalan'ın çağrısı üzerine ''21 Mart'tan itibaren ateşkes ilan ettiklerini'' açıkladı.PKK'ya yakın bir internet sitesinde yapılan açıklamada Karayılan, "Parlamento ve hükümet komisyon oluşturup yasal zemini hazırlarsa geri de çekiliriz" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Mevcut partilerden memnun değilseniz gidin boş oy atın, oy vermemek yada abuk sabuk partilere oy vermenin amacı nedir. gerçi türkiyede boş oy diyebir kavram yok malesef doğrudan geçersiz diye geçiyor, demokrasi ftw

oy vermenin amacını sorsam sana uzun uzun anlatırsın değilmi?

peki oy vermenin bir ülkenin dışişlerini,içişlerini,yürütmesini,yasamasını,yeri geliyor,kanun maddelerini değiştirmesini,iktidara gelebilecek kadar oyu alan partinin insafına bırakılmasını ben doğru bulmuyorum arkadaş,%100'ün memnuyetini tabii ki sağlayamazsın,ama ne için arkadaş bir insan ömrünü 70 sene saysan,bütün bu yapılanlar,oyunlar,siyasetler ne için?

cevap vereyim ;koca bir hiç için...

bugün zırhlı s350 mercedes'e biniyorsam ve milletvekiliysem ve yarın imamın kayığına bindirilip,namazım kılınıp,toprağa girdiğimde,ailemden 3-5 kişinin 3-5 gün ağlayıp,sonra acı bir hatıra olarak anılmayı hakedecek bir insansam,değermi arkadaş bu kadar dünya sevgisi?

herkes,herkesle güzel geçinse,savaşlar olmasa,siyaset denilen kurum hiç olmasa dünya ne kadar güzel bir yer olurdu diyorum kendi kendime,ama olmuyor işte,tek başına toplumda tutunamayan,bir boka yaramayan bireyler,eline yetki geçtiğinde ali kıran baş kesen kesiliyor,benim en büyük itirazımda buna zaten,kusura bakmayında demokrasiye inanmıyorum o kadar!
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

fenn said:

Şunu itiraf edelim tayyipten önce ben böyle bir olay hatırlamıyorum. Ecevit in Clinton ile olan olayı akla geliyor. Gerçi ecevit kıbrıs fatihi ama o zaman ben sperm bile değildim. Ama onuda sayalım

E çünkü Tayyip'den önce vatandaşlarımızı başka bir devletin öldürdüğü olmamıştı. Belki sağa sola giden mücahitleri öldürmüş olabilirler. Zaten Mavi Marmara'nın çıkışında gaz veren AKP'liler vardı, adamlar kendilerine propaganda olsun diye vatandaşları riske attı.

Ecevit kibrisa amerikaya ragmen,tum dunyaya ragmen askeri mudahalede bulundu.amerika senelerce ambargo uyguladi,geri adim atmadi.Tsk'nin disa bagimliligini azaltmak icin yerli savunma sanayi yatirimlari yapti.oyle bir noktaya geldi ki amerika geri adim atti.

Senin"tayyip ne buyuk adam"gizli ozneli mesajinda ise sultanimiz amerikanin baskisi ile salladigi onca soze ragmen,once ozur dilemedigi surece gorusmeyecegini soylemesine ragmen israilli ile konusup guya ozurunu kabul etmis.

Yiyen yesin,eyvallah da Ecevit kiiiiiiim,Tayyip kim?
Yasinin yetmedigini sen soylemissin zaten.yetmemis,dogru.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

PKK'nın Kandil'deki elebaşlarından Murat Karayılan, Öcalan'ın çağrısı üzerine ''21 Mart'tan itibaren ateşkes ilan ettiklerini'' açıkladı.PKK'ya yakın bir internet sitesinde yapılan açıklamada Karayılan, "Parlamento ve hükümet komisyon oluşturup yasal zemini hazırlarsa geri de çekiliriz" dedi.

Sipeys...kalbini kiracagim...ne ateskesi gozum?
Terorist olm onlar.ordu degil.millete yedirdikleri yalanlara kanma bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

sipeyskeyk said:

Sipeys...kalbini kiracagim...ne ateskesi gozum?
Terorist olm onlar.ordu degil.millete yedirdikleri yalanlara kanma bu kadar.
Ben haberi ilettim, herhangi bir yorumum var mı? Sakin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...