Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

Wyand said:

israil'e de amborga kalktı.
çok şükür parayı koyacak yer bulamıycaz artık açılsın işler. devlöt bize bakoyor artık.
suriyede de ic karısıklık bitince biz;
http://blog.georgetownvoice.com/wp-content/uploads/2010/08/scrooge_mcduck.jpg

Israile ambargo mu vardi ki canim kardesim? Gostermelik birkac sey.yoksa tum ticaret tam gaz. Tabi bugun aksam haberlerini tahmin edebiliyorum."akepe israile diz cokturdu. Cok yasa sultanim." tadinda olacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Referandumda kenan evren yargılanıcak yetmez ama evetçilere nasıl şu anda götümle gülüyosam. Barış olucak kan durucak diyenlerede aynen gülüyorum. Ha bunun dışında amacı zaten belli olan türkiye yıkılsın diyenlerede bişi demiyorum nasılsa kazandınız abi
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Şunu itiraf edelim tayyipten önce ben böyle bir olay hatırlamıyorum. Ecevit in Clinton ile olan olayı akla geliyor. Gerçi ecevit kıbrıs fatihi ama o zaman ben sperm bile değildim. Ama onuda sayalım

E çünkü Tayyip'den önce vatandaşlarımızı başka bir devletin öldürdüğü olmamıştı. Belki sağa sola giden mücahitleri öldürmüş olabilirler. Zaten Mavi Marmara'nın çıkışında gaz veren AKP'liler vardı, adamlar kendilerine propaganda olsun diye vatandaşları riske attı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Tunus'lu, İran'da yaşayan bir adamla muhabbet ediyorduk bu son olaylar hakkında.

Adam İran'da terör sizden farklı, ordu ve hükümet çok güçlü en ufak bir eylemde çöküyor kürtlerin üzerine, bazen dünyadan izole olup kendi başına iş yapabilmek iyi bir şey dedi.

İran'a gitsenize? Tam bazılarınızın ütopyası :)
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

E çünkü Tayyip'den önce vatandaşlarımızı başka bir devletin öldürdüğü olmamıştı. Belki sağa sola giden mücahitleri öldürmüş olabilirler. Zaten Mavi Marmara'nın çıkışında gaz veren AKP'liler vardı, adamlar kendilerine propaganda olsun diye vatandaşları riske attı.

Mavi marmara olayı başlı başına saçmalık boş yere öldüler fakat yaptıklarınıda güzel temizlediler bence. Askerlerin başına çuval geçirme olayı var ellerine yüzlerine bulaştırdıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...