nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 abi en kötü özelliği her zaman unutur olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 @Sufi veryansın falan ettiğim yok, umarım tayyip padişahlık getirir de aile hanedanına çevirirler ülkeyi. bu millet bundan fazlasını haketmiyor. sarcasm detektörlerize şöyle iki vurup türk ayarı çekin abi sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 israil'e de amborga kalktı. çok şükür parayı koyacak yer bulamıycaz artık açılsın işler. devlöt bize bakoyor artık. suriyede de ic karısıklık bitince biz; http://blog.georgetownvoice.com/wp-content/uploads/2010/08/scrooge_mcduck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ekonomi sahlandi, demokrasi dort nala, AB'nin kapilarini zorluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 neyse beyler gelin kürtbol oynayalım http://www.sacitaslan.com/f1/_45456_1dc9d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ulan futbol topuyla basket oynuyo gavat,harbi kürtball ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-NpwExU_lBGQ/T1JIbVw7wxI/AAAAAAAAMk4/3pe2Tf3Iz_4/s1600/CaptObv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Wyand said: israil'e de amborga kalktı. çok şükür parayı koyacak yer bulamıycaz artık açılsın işler. devlöt bize bakoyor artık. suriyede de ic karısıklık bitince biz; http://blog.georgetownvoice.com/wp-content/uploads/2010/08/scrooge_mcduck.jpg Israile ambargo mu vardi ki canim kardesim? Gostermelik birkac sey.yoksa tum ticaret tam gaz. Tabi bugun aksam haberlerini tahmin edebiliyorum."akepe israile diz cokturdu. Cok yasa sultanim." tadinda olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Şunu itiraf edelim tayyipten önce ben böyle bir olay hatırlamıyorum. Ecevit in Clinton ile olan olayı akla geliyor. Gerçi ecevit kıbrıs fatihi ama o zaman ben sperm bile değildim. Ama onuda sayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-21902273 Israel's prime minister has apologised to Turkey for "any errors that could have led to loss of life" during the 2010 commando raid on an aid flotilla that tried to breach the Gaza blockade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ulan nasil biliyorlar gaz almayi ya B)- Bundan en az 2 secimlik ekmek cikar akepeye. Vay lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayican Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Referandumda kenan evren yargılanıcak yetmez ama evetçilere nasıl şu anda götümle gülüyosam. Barış olucak kan durucak diyenlerede aynen gülüyorum. Ha bunun dışında amacı zaten belli olan türkiye yıkılsın diyenlerede bişi demiyorum nasılsa kazandınız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 anıtkabir de ağladığından belliydi falan diyen dinci islamistlerden de terrörist kürtçülerden bile hepsinden beteri bu liboşlar anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 israile diz cokturten padisah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Israil in tam zamaninda ozur dilemesi manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Ne içiyor bunlar merak ettim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 mantıklı aslında. sıfırdan devlet kurmakla kim uğraşıcak. hazır devleti devral gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 fenn said: Şunu itiraf edelim tayyipten önce ben böyle bir olay hatırlamıyorum. Ecevit in Clinton ile olan olayı akla geliyor. Gerçi ecevit kıbrıs fatihi ama o zaman ben sperm bile değildim. Ama onuda sayalım E çünkü Tayyip'den önce vatandaşlarımızı başka bir devletin öldürdüğü olmamıştı. Belki sağa sola giden mücahitleri öldürmüş olabilirler. Zaten Mavi Marmara'nın çıkışında gaz veren AKP'liler vardı, adamlar kendilerine propaganda olsun diye vatandaşları riske attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bugün Tunus'lu, İran'da yaşayan bir adamla muhabbet ediyorduk bu son olaylar hakkında. Adam İran'da terör sizden farklı, ordu ve hükümet çok güçlü en ufak bir eylemde çöküyor kürtlerin üzerine, bazen dünyadan izole olup kendi başına iş yapabilmek iyi bir şey dedi. İran'a gitsenize? Tam bazılarınızın ütopyası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sen geçsene ürdün'den en azından iklimi falan alışmışsındır.gerçi bu hükümet goygoyculuğu ihale falan kazandırmış belli.yurda döndüysen bilemeyecem tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Yoo serbest iş yapmıyorum gayet yabancı bir şirkette maaşla çalışıyorum ve hükümetle hiiiiç mi hiç alakam yok. Bana göre değil İran'ın tutumu, buradaki warlord ların hoşuna gider diye söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 eldar said: E çünkü Tayyip'den önce vatandaşlarımızı başka bir devletin öldürdüğü olmamıştı. Belki sağa sola giden mücahitleri öldürmüş olabilirler. Zaten Mavi Marmara'nın çıkışında gaz veren AKP'liler vardı, adamlar kendilerine propaganda olsun diye vatandaşları riske attı. Mavi marmara olayı başlı başına saçmalık boş yere öldüler fakat yaptıklarınıda güzel temizlediler bence. Askerlerin başına çuval geçirme olayı var ellerine yüzlerine bulaştırdıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 fenn said: Ne içiyor bunlar merak ettim!!! Hehe. Kibir butun bu olani biteni gormemize engel oluyor. Yalakalarin destegiyle de insalara umut asiliyorlar. Bunu hakediyoruz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 30bin şehit mezarında ters dönüyor harbiden,hele birde 33 askeri silahsız şekilde katleden hırısbı çocuğuna yapılan güZellik apayrı bir tartışma konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar