bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bizim forumdan ve gün içinde kolayca ulaşabileceğim biri var mı? skype kullanıp, genelde pc başında olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fak mi sör onli 5 dalırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 said: kız arkadaşımın arkadaşının abisinin sevgilisi wtfsdf :p o değilde thai kızlarının (önceden erkek olmayanların yani) çoğunun hayat amacı bu, dışardan sevgili bişi bulup gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bu arada şunu söylemek istiyorum. "iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" thaice okuyabilen kişiyim (elbette thaice dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor) benim için thaice bir cümle okumakla türkçe bir cümle okumak arasında fark yok. örneğin chrome gibi, opera gibi, firefox gibi türkçe desteği olan programları bazen thaice, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli thaiceye alışık birisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 thaice yazmışsın arkadaş, anlayamadım yazdıklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 telefonda konuşabilecek birini arıyorum, okumaktan ziyade kontratı thaice yollarsa "screw you guys, im not promoting this shit" deyip quiti basıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Thaice diye bir dil mi var yoksa Tay dilimi? คนโง่ bu mesela idiot demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yemegi var, masaji var, sana neyi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 shemale i lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 taylandlılar bütün cümleleri uzatarak söylüyorlar, "haaaawwwwwwww aaaarrrrrrr yyyuuuuuuu" gibi, sesi kayıt et, sonra yavaş dinle anlaşılma ihtimali artar. (dikkat, anlaşılır demiyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar