Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fansite wave göndermiyorlar henüz.

bu arada şansıma 1 key daha gelmiş beta profile muhabbetine. ilk pm atana keyi göndercem, cevap gelmezse bilinki keyi göndermişim demektir çoktan.

karea kaptı.
Mesaj tarihi:
freeze gelen bütün kartları aldım blizzard/icelance attım hatta ama deck tamamen freeze üstüne dönmüyor tabi

acaip tatlı knife thrower/imp master combosu falan da var

legendary tabiki yok
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir cc'ye bakiyor olayi degil ama. Eldrazi'ler de bir exile'a bakiyor yani. Dogru yerde kullaninca can yakar legendary.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

lan ne alakası var, legendary dediğin bir cc ye bakıyor

abi adam gorehowl açıyor
bir freeze iki freeze üçüncüde başlıyor bütün minionların ölmeye
Mesaj tarihi:
Oyun bazen akıl sağlığına zarar verici olaylara sebep oluyor. Başımdan geçen epic bir olayı anlatayım.

Hunter ile arena da Warlock karşıma geldi. İlk başlarda domine ettim ve 24-8 öndeydim.

Sonra işler ters gitti benim ne kartık ne de minion kaldı sahada. Misdirection geldi secret olarak sadece onu oynadım.

Warlock da 4 minion vardı sahada. Üstüne 2 tane daha koydu ve Windfury olan Harpy ye 2 defa buff koyarak 14-10 yaptı. Bir de dalga geçti 2*14 ile oyunu 24-8 den alacam diye.

Verdi atağı windfury harpy ile. Misdirection secret işledi. 5 tane minion varken gitti bu kekonun heroya vurdu 14 ve ben kazandım.

Heralde kudurmuştur. Üstüne de arena maçıydı :)
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Key verene yatıp kalkıp dua edin. Ben 50 tl ye aldım. Millet 200 den kapı açıyor. Uyandı herkes.

F2P olacak bir oyuna neden para verilir ki diyorum. Sonra düşünüyorum, Blizzard ve TCG. Bir titreme geliyor. 50 liraya ben bulsam da ben de alsam. Sağlam yapmışlar vesselam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...