Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sparkcaster said: beta wave dağılıyo şu an Nerde dağılıyor? bizede dağılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ÇOCUĞUMU KESERİM KEYYYYYYYYY KEYYYY BOMBILO DUY SESİMİZİ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 lan sanki bu sefer olucak güzel mage decki yaptım arenada 2-0 gidiyor tütütü maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 KEY :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 blieeaard dağıtıyo aga, mailinize geldiyse gelmiştir gelmediyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 allahsız blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 fansite wave göndermiyorlar henüz. bu arada şansıma 1 key daha gelmiş beta profile muhabbetine. ilk pm atana keyi göndercem, cevap gelmezse bilinki keyi göndermişim demektir çoktan. karea kaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 kaptım saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bombilo 50 tane mesajım var şu konuda Key KEY diye yalvaran, böyle rastgele şeylerle dağıtma şu keyleri ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Kaede said: lan sanki bu sefer olucak güzel mage decki yaptım arenada 2-0 gidiyor tütütü maşallah damage mı freeze mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 freeze gelen bütün kartları aldım blizzard/icelance attım hatta ama deck tamamen freeze üstüne dönmüyor tabi acaip tatlı knife thrower/imp master combosu falan da var legendary tabiki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 şaka maka legendary geldiğinde 7 üstüne rahat çıkıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 lan ne alakası var, legendary dediğin bir cc ye bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 100 sayfa olmuş yeni konu açılsın. Yeni taze konu, yeni yeni key demek. Giveaway lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bir cc'ye bakiyor olayi degil ama. Eldrazi'ler de bir exile'a bakiyor yani. Dogru yerde kullaninca can yakar legendary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bombilonun 3. key pack alma çabası sonuçlandı mı ? edit: Bir şekilde eline fazla key geçen olursa bende talibim armadığım zorlamadığım yer kalmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 dreagloth said: lan ne alakası var, legendary dediğin bir cc ye bakıyor abi adam gorehowl açıyor bir freeze iki freeze üçüncüde başlıyor bütün minionların ölmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 çok basit counterı olan şeylere ağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Oyun bazen akıl sağlığına zarar verici olaylara sebep oluyor. Başımdan geçen epic bir olayı anlatayım. Hunter ile arena da Warlock karşıma geldi. İlk başlarda domine ettim ve 24-8 öndeydim. Sonra işler ters gitti benim ne kartık ne de minion kaldı sahada. Misdirection geldi secret olarak sadece onu oynadım. Warlock da 4 minion vardı sahada. Üstüne 2 tane daha koydu ve Windfury olan Harpy ye 2 defa buff koyarak 14-10 yaptı. Bir de dalga geçti 2*14 ile oyunu 24-8 den alacam diye. Verdi atağı windfury harpy ile. Misdirection secret işledi. 5 tane minion varken gitti bu kekonun heroya vurdu 14 ve ben kazandım. Heralde kudurmuştur. Üstüne de arena maçıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Key geleceği yok ama yine de yazıyor insan. Ellohime ve Kripp izlemekten ciğerimiz soldu ya, key lazım key.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Key verene yatıp kalkıp dua edin. Ben 50 tl ye aldım. Millet 200 den kapı açıyor. Uyandı herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 souldarkorn said: Key verene yatıp kalkıp dua edin. Ben 50 tl ye aldım. Millet 200 den kapı açıyor. Uyandı herkes. F2P olacak bir oyuna neden para verilir ki diyorum. Sonra düşünüyorum, Blizzard ve TCG. Bir titreme geliyor. 50 liraya ben bulsam da ben de alsam. Sağlam yapmışlar vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Epey var ama oyunun çıkmasına. Ben alalı 1 hafta olucak bile neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Ya key satın alsam birinden şimdi, bunu satan adamın bir şekilde reclaim etme falan olayı var mı? Çalışan key almak yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yok battle net hesabından direk add key diyorsun. Accounta eklenmiş oluyor oyun. Oradan alamaz senin bilgilerin olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar