Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 haftalardır twitch te geceli gündüzlü hs izlemekten artık uykularımda kendi kendime arena atıyorum kart seçiyorum, ne yazık ki uyanıkken içim yanıyor adeta, bir yardım eli uzatan bir akıl veren yok mu, nasıl bir key ediniriz? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ben de bulamadım hala, face'e falan bakıyorum arada işte, customer support'un sayfasından dağıtıyolar denk gelirsem diye. Onun dışında beklemekten başka pek bişi yok yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bulursanız banada bir haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 karşıda ne zaman epic ve legendary kart çıksa, girip 100 tane booster alasım geliyor ya :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Amaç o zaten. Oyun deli para kazandırcak blizorda. Ben oynasam alırdım heralde oynayan herkeste alıcak. Kazanmak mı istiyorsun ne duruyorsun booster alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bilsem ki adam gibi zamanlama ile çıkaracaklar kart. böyle senede 1 falan çıkaracaklar ve eski kartlar çok net çöp olmucak, o zaman veririm bi kerelik 200-300 lira, keyfime bakarım. ama blizzard bu belli olmaz, 3 ayda bir kart çıkarır ve eskileri cycle out falan eder kesin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Haklısın o konuda. Bence senede bir yeni deste gelir mtg gibi. Bir taraftan parada kazanmaları lazım blizzarda belli olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Grast said: Anlamadım şu bi kart iyi diye dust harcamam olayını. Rogue deck'i yapıosun madem, 3 kuruş dust verip yap be abi. Her oyunda mevcuttur fark yaratan kartlar. Birçok kişide kullanır. Bu dediğin "Batrider OP picklemeyelim yada banlamayalım" tarzı bişey. Twilight Drake olayına gelince, Neden bukadar OP demiş adam anlamadım. İyi güzel kart kullanmıyorda değilim ama Early Game'de çıkıldığını düşündüğümüzde bile, 3 Mana'da Coin ile çıkarıldığını varsayalım : 3 turn geçirmiş olman lazım rakipsen. Ve 4 manayla oyuna başlayacağını varsayalım. 2 Tane Silence'ın var deckinde 2 tane sapin var falan filan 8 tane kart çekmiş ve başta değiştirmiş durumdasın. Bu adamı durdurabilme şansın %50 nin üzerinde. Hadi gelmedi diyelim 2 turn adamın damage'ını yesen bile oyunu çevirme şansın var. Kaç oyunum 5'e 25+ durumdan dönmüştür. Ayrıca bu 3 turn boyunca seninde elin armut toplamıyor. Druid'in Innervate + Coin'le çıkardığını düşünelim 1 Mana'da 4-4 çıkar drake. Early Game için çok efektif olsa bile OP diye adlandırılabilecek birşey değil bence. Bu golden kartlardan çok feci dust çıkıyomuş. 2tane defias ringleader, SI agent ve Owl yaptım. Op Op takılıyorum. Benim demek istediğim tabii ki fark yapan kartlar olacak ancak karşımdaki adamın umutsuzluğunu öylesine iyi görüyorum ki üzülüyorum. Gerçekten. Adam benim 2 mana ve 1 kartımı yok etmek için en az 2 kart ve 4-5 mana harcamak zorunda kalıyor. Evet oyunun ortasında 2 kart 4-5 mana çok büyük fark yaratmıyor olabilir ama daha dakika bir gol bir yapınca oyunun çehresi değişiyor. Twilight drake zaten oyunun başında değil değil oyunun mid game kısmında domine eden bir kart. Ha bir ringleader ya da azure kadar bariz op değil ama yine de gereğinden fazla sırıtıyor. Batriderlık bir şey de değil zaten. Sonuçta en op olan wisp :) Valla topu topu 1 defa arenaya girdim. (2win 3lose:S ) butun classları level 10 yap. Daily yap. 100 minion kes bilmem ne derken para harcamadan toplamda 6 deck açtım. Rare olarak kullanışlı olmayan rareler geldi malesef ancak 4 tane epic ya da legendary geldi. Hatta bakıyım. Gruul, Molten Giant, Doomhammer ve Bane of doom gelmiş. 6'da 4 süper. Keşke işe yarar rare ya da commonlar da gelseydi. Eksikliğini çok hissettiğim oluyor. 3 tane ravenholdt assassin geldi. Ne diyim ki... 1 tanesi bile fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Arena'da 1/3 yaptim dun gece, 75g'deyim simdi. Daily Quest olayi guzel denge saglamis ama, hergun hergun arena cok fazla olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 GERGE said: Arena'da 1/3 yaptim dun gece, 75g'deyim simdi. Daily Quest olayi guzel denge saglamis ama, hergun hergun arena cok fazla olurdu. oyunun bütün olayı arena şu anda. her gün min 1 arena yapamadıktan sonra normal win ler ancak daily için zorunlu yapıylıyor. 5 win 5g olayında insanın bariz şevki kırılıyor yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Hergun Arena olmaz ama, Daily Quest'ten sonra da oynuyorum ben biraz, oyun zevkli MtG seviyesinde olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bana bugün daily vermedi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 saati gelmedidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mage ile 2 win benimki. 2 oyunda aldim. Sabah 8 gibi girdim, gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 11 de geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 birde daily i görebilmek için 1 maç atmak gerekio sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Evet bende maç atmadan vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Benim daily aksam resetleniyor sanirim, herkesin farkli herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 OmeN said: birde daily i görebilmek için 1 maç atmak gerekio sanırım.. Yooo, actigim anda geliyor bana. Gece 11 gibi kapattim, sabah 08'de actigimda gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 eu ile us farklı demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bu lag olayı canımı çok sıkıyor yahu sürekli olmaya başladı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 GERGE said: OmeN said: birde daily i görebilmek için 1 maç atmak gerekio sanırım.. Yooo, actigim anda geliyor bana. Gece 11 gibi kapattim, sabah 08'de actigimda gelmisti. dün akşam oyunu açtığımda direk daily gelmedi gittim bir maç attım ondan sonra geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 daily yok bende de fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Two Star Platinum'dan Three Star Platinum'a gecene kadar belki 20-30 tane oyun kazanmam gerekti 5-6 kayipla. Diamond ne kadar surecek bakalim. Dengim oyuncularla oynamak istiyorum artik ama sanirim sistem pek duzgun islemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Gerge bu ranklar da resetlenecekmi oyun cıkınca bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar