Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

Grast said:

Anlamadım şu bi kart iyi diye dust harcamam olayını. Rogue deck'i yapıosun madem, 3 kuruş dust verip yap be abi. Her oyunda mevcuttur fark yaratan kartlar. Birçok kişide kullanır.

Bu dediğin "Batrider OP picklemeyelim yada banlamayalım" tarzı bişey.

Twilight Drake olayına gelince, Neden bukadar OP demiş adam anlamadım. İyi güzel kart kullanmıyorda değilim ama Early Game'de çıkıldığını düşündüğümüzde bile,

3 Mana'da Coin ile çıkarıldığını varsayalım : 3 turn geçirmiş olman lazım rakipsen. Ve 4 manayla oyuna başlayacağını varsayalım. 2 Tane Silence'ın var deckinde 2 tane sapin var falan filan 8 tane kart çekmiş ve başta değiştirmiş durumdasın. Bu adamı durdurabilme şansın %50 nin üzerinde. Hadi gelmedi diyelim 2 turn adamın damage'ını yesen bile oyunu çevirme şansın var. Kaç oyunum 5'e 25+ durumdan dönmüştür.

Ayrıca bu 3 turn boyunca seninde elin armut toplamıyor.

Druid'in Innervate + Coin'le çıkardığını düşünelim 1 Mana'da 4-4 çıkar drake. Early Game için çok efektif olsa bile OP diye adlandırılabilecek birşey değil bence.

Bu golden kartlardan çok feci dust çıkıyomuş. 2tane defias ringleader, SI agent ve Owl yaptım. Op Op takılıyorum. Benim demek istediğim tabii ki fark yapan kartlar olacak ancak karşımdaki adamın umutsuzluğunu öylesine iyi görüyorum ki üzülüyorum. Gerçekten. Adam benim 2 mana ve 1 kartımı yok etmek için en az 2 kart ve 4-5 mana harcamak zorunda kalıyor. Evet oyunun ortasında 2 kart 4-5 mana çok büyük fark yaratmıyor olabilir ama daha dakika bir gol bir yapınca oyunun çehresi değişiyor.

Twilight drake zaten oyunun başında değil değil oyunun mid game kısmında domine eden bir kart. Ha bir ringleader ya da azure kadar bariz op değil ama yine de gereğinden fazla sırıtıyor. Batriderlık bir şey de değil zaten. Sonuçta en op olan wisp :)

Valla topu topu 1 defa arenaya girdim. (2win 3lose:S ) butun classları level 10 yap. Daily yap. 100 minion kes bilmem ne derken para harcamadan toplamda 6 deck açtım.

Rare olarak kullanışlı olmayan rareler geldi malesef ancak 4 tane epic ya da legendary geldi. Hatta bakıyım. Gruul, Molten Giant, Doomhammer ve Bane of doom gelmiş. 6'da 4 süper.

Keşke işe yarar rare ya da commonlar da gelseydi. Eksikliğini çok hissettiğim oluyor. 3 tane ravenholdt assassin geldi. Ne diyim ki... 1 tanesi bile fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Arena'da 1/3 yaptim dun gece, 75g'deyim simdi. Daily Quest olayi guzel denge saglamis ama, hergun hergun arena cok fazla olurdu.

oyunun bütün olayı arena şu anda. her gün min 1 arena yapamadıktan sonra normal win ler ancak daily için zorunlu yapıylıyor. 5 win 5g olayında insanın bariz şevki kırılıyor yahu..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...