ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Abi classlari acmak icin yaptığınız maclar icin önerim sağlam taunt bulundurun bolca deckte. Rahatlatıyor oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ok yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bize key yok mu ya? genç makaryos rahatsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 twitter falan takip ediyorum ben key için, gerçi anında kapılıyodur. bi yandan işte arada refresh falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Cok casual geldi bana. Arena'da beceremedim ama normaldir, daha kartlari filan dogru durust taniyamadim. Ama p2w olayi cok bariz, Arena'da hep basarili gitmedigin surece para vermeden oynaman zor. Gerci pahali degil, alirim belki sonra 7'li bir paket. p2w olmasi sikici degil, biz Magic bebesiyiz ne de olsa. Ama asil beni rahatsiz edenler oyunun kendisi. Mesela karsidaki adamla oynarken konusma sansin yok. Eski oyunlari izleme sansin yok. Trade olmamasinin eksigini gercekten hissediyorum, ilk kez trade olmayan ve iskambil ya da tarot kartlariyla oynanmayan bir kart oyunu oynuyorum. Scrolls'da bile trade olayi oyuna ayri bir zevk katiyor. Bu haliyle single oyundan hallice gibi geldi. Multi ama etkilesim yok. Hangi akla hizmet boyle yapmislar bilmiyorum. Kotick trash talk olmasin filan mi demis? Oyunun dengesini konusacak kadar oynamadim ama block olmamasi cok dengesiz geldi bana ilk bakista. Gorecegiz bakalim. Adama bir turda 20 dmg verdigim oldu. Engellemesi de mumkun degil gibiydi onceki turda. Gerci comezlikten de olabilir bu durumlar dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 block skill leri var, hero power ları var, taunt skill i olan minionlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Block dedigim taunt degil abi. Direk MtG tarzi block. Scrolls'da da ona benzer bir sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 https://www.facebook.com/BlizzardCS/posts/427570054029692 key icin bir bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Blok olarak trapler var. Her classta yok tabi. Tuzak kartlar falan var. Bir de replay falan gelir illa daha beta sonuçta. Bir de trade gelirse diablodaki gibi gelir %90. Gold ve rmah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 p2w olmasi cidden hic sikmiyor ama f2p diyip de p2w olmasina sinir oluyorum ben. duz tgc yaptik, booster bu kadar, ya da grind deseler basimin ustunde yerleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 trade gelirse kesin oynamayı ogrenmek icin ugrasır ilk trading card game ime baslarım yoksa ugrasmam. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 oyun tek bir mekanik üzerinden dönüyor, bu biraz sıkıcı mı diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 divine shield var palada block namına. ilk saldırı hiçbir işe yaramıyor. ama zaten millet çözmüş çok bi olayı yok divine shiled'in, anca nooblar kavrayamıyo. yalnız oyun ne kadar basit ve tek düze olsa da sıkmıyıor. ayrıca ben multide konuşmama olayını sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 leeroy açmak ne kadar zevkli ya OKAY GUYS LETS DO THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Çok para harcanıp oluşturulan decklerin etkisini bilmem ama, şu ana kadar gördüğüm kadarıyla şansa bağlı, kart gelirse... Aynı adamla 3 kez ardarda karşılaştık. İlkinde ağzımı burnumu dağıttı, diğer ikisini ben kazandım. Gerçi daha ilk gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Yazmıştım key diye, gözden kaçmış, key istiyorum keeey!!! Bu arada Athene ne kadar kötü ya. Okumuyor adam kartların ne yaptığını, bir deste kurmuş öyle, mana curve bok gibi, low mana hiç bir şey yok, kendini heallemiyor. Karşı taraf shadowstep atıyor, return card to your hand, it costs 2 less diye "ne boka yaradı" diyor dalga geçiyor falan, halbuki battlecry ları tekrar çalışıyor işte. Son seferde de kombo ability i okumadı, ele dönen 2 dmg kartlarını hesaba katmayıp öldü mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 elinde fazla keyi olan varsa ben de talibim. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ozan said: Çok para harcanıp oluşturulan decklerin etkisini bilmem ama, şu ana kadar gördüğüm kadarıyla şansa bağlı, kart gelirse... Aynı adamla 3 kez ardarda karşılaştık. İlkinde ağzımı burnumu dağıttı, diğer ikisini ben kazandım. Gerçi daha ilk gün... Aynen ustad. Iyi deste arti sans lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 serverlar mı kapandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Çoğu kişi 6 7 crystal sonrasına kasmış. Druid ile düşük crystal kastım 2 dk da bitiriyorum oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 hunteri yenemedim :( hepsini yendim allahtan. hunteri beceremedim warlock ile bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 butun tcglerde aynı sans durumu vardır zaten bu yuzden bu faktorun minimale indiricek desteler kurmakta işin bir parcasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Beta key nasıl elde ediyoruz? Başvurdum ama ses seda yok. Fazlası olan varsa atarsan müthiş süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Yaptığımız maçların replaylerini neden kaydedemiyoruz :S Az önce hakkatten epik bir maç oynadım. Warrior vs Mage. Adamda 8hp bende 20 kusur hp. Yerde minionım kalmadı. Yerde adamın 1 tane 2/1 kobrası var. Kobra diğer minionlara tek atıyo. Elimde Molten Giant var (8/8). Deckten fellik fellik minion gelsin diye bekliyorum. Tek bir tane koyma şansım yok. 2 minionı aynı anda koyup birini feda edip öteki ile kobradan kurtulmam gerekiyor. 3 defa bunu başarır gibi oldum her seferinde aoe damage koydu herif. Deckteki son kartım ile kobradan kurtulup kazandım oyunu. Ben bırakıyorum. Zirvede bıraktım diye anlatcam bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 2+ time out ların süresinin kısalması iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar