ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 pyro fireball falan var mage'de direk dmg veren. bi de o 2 dmg vurursa op olur hepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mage ve shaman bence şu anda en dengeli ve her tülü olaya gidebilecek class lar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 mtg'de siyah-mavi kontrol decki falan severdim ben. var mı bu tarzda deck? tamam counterspell yok ama benzer şekilde board'u kontrol eden bi class vardır heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hunterlar yapıyor onu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 önceki post'a eklemeyi unuttum da, bana mage öyle gibi gelmişti sanki. polymorph, damage almasını engelleyen secretlar, freezeler bilmemneler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 trap var hunter'da da o işleri yapan. misdirect falan var. beast decki ortadaki üstünlük için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 worthy op. dan başka bişey gören oldu mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 şaka gibi ya karşıma turnuvayı kazanan streamer tip geldi inanılmaz adamı eziyodum ve sadece balla kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yok yok tuş basmadı yoksa kol mu bozuktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hahahaha replay var mı bu arada oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.twitch.tv/trumpsc/b/455427295 02 20 10 da başlıyo benim adamla oynadığım oyun, tamamen bala göte kazanıyor adam, o oynadığım deckte 2 tane twilight drake falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 dahaızlemdımda, shamanda tek turda 24 dmg atıp kazandığım oluyo benım. sans deil pek. son ana kadar risk alıp beklemekle vs vs ilgili.oyunun kaynak yonetimi tumuyle kart sayısı bayada onemli bi kart kaynak yonetim ibence hos olmus. durmadan gerekli comboyu yaratabilicek durumalr icin kose kapımaca oynuyosun, tabi iyi oyuncularla, buyuk kısmı odun gibi giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi yok bu şans. oyunu tek bu kartla kazanabilirmiş ve o gelmiş adama sdbgkjsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sparkcaster said: http://www.twitch.tv/trumpsc/b/455427295 02 20 10 da başlıyo benim adamla oynadığım oyun, tamamen bala göte kazanıyor adam, o oynadığım deckte 2 tane twilight drake falan vardı adam sonda topdeck beast çekmiş ama beast kaç tane vardı deckinde bilmiyoruz. yalnız senin çektiğin kartlar oyunun başından beri baya baya sağlam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 2 tane twilight drake vardı biri bile gelmedi o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 spark ı dövdüm sıradaki gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 lan ahahahhaha sparkı nasıl yenmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Oyunu tam çözemedim ama cidden acı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sparkcaster said: http://www.twitch.tv/trumpsc/b/455427295 02 20 10 da başlıyo benim adamla oynadığım oyun, tamamen bala göte kazanıyor adam, o oynadığım deckte 2 tane twilight drake falan vardı ben bunu canlı izlemiştim sanki ;) nicklere bakmamıştım ama acı oldu harbi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şimdi biraz paladin oynaıdmada, paladin shaman warrior falan baya bambaska gameplayleri var. becermiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Bencede bu haliyle bile oturmus gibi oyun, her class ayri zevk veriyor oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Becermis filan, ne oluyor? Kiskaniyoruz =( Kotu diyin biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 çerezlik bişi ya hani böyle günde 2-3 saat oynatmazda bi iki maç atılır arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 param bitti arenada yedim çatır çatır sabah 7 win alıyodum yine saçma salak bi mage e oyun verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Fin said: çerezlik bişi ya hani böyle günde 2-3 saat oynatmazda bi iki maç atılır arada günde 1-2 maçla anca sinir olup çıkarsın :) ilk başta millet çok uçmadan kasıp kart neyin açmak lazım yoksa ilerde işler zor.. Sparkcaster said: param bitti arenada yedim çatır çatır sabah 7 win alıyodum yine saçma salak bi mage e oyun verdim arenada kazanılan para random mı? yoksa bi total gold var kazandığın maç sayısına mı bölünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar