Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 steam key vermiyorlar mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Lopeth said: steam key vermiyorlar mı artık? Steam key veriyorlar da ordakiler Ubisoft oyunları, haliyle kendi platformlarının reklamını yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 steam olanları vermiş işte steamde olmayan oyunlara nasıl steamk ey verecek asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 yok bazıları steam'de var, yine de key vermemişler might&magic x legacy, shades of darkness, homm5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 he dikkat etmedim ona pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 HoMM V Hammers of Fate HoMM V Tribes of the East HoMM (DRM-Free) eklendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 heroes 5 in expansionlarını bekliyordumda heroes 3 ile alakalı bir HD vermeleri ilginç oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Hastasıyım HoMM'ların hepsini nerdeyse oynadım bitirdim. Bundle'ı gordum direk al diyodum ki UPlay'i gordum kapadım. Steamdeki oyunlarda b,le sacma sapan UPLay var Homm 6 açıyosun Uplay acıyo ordan acıyosun felan kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 heroes III complete var gog da, goggalaxy üzerinden artık mis gibi yüklenip açılıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Dark_Soul said: İnternet kafelere az para harcamadım şunu oynamak için. O zaman bilgisayara CD-ROM'u sırf bunu oynamak için aldırmıştım. Neyseki notlar iyiydi :D Çoğu oyun elimde kutusuyla var zaten, çoktan atlamıştım yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Humble stordas baya indirim var bildiğin steam summer sale tadını yakalamışlar paketlerde. Art of wardda 33 işndirim var dolar 3 ira olmasa alıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 humble paradox bundle https://www.humblebundle.com/?paradox forum ikonu dışında hepsi var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 bende forum ikonu da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 daha önce verdi sanki bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Bundle daki cogu oyunu verdi daha onceden. Eskisiyle kiyaslamak lazim almadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 https://www.humblebundle.com/weekly Relic relic Bundle =D dawn of war lar coh lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 BTA iyimiş bu sefer. aldım. hiç biri yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/9450/header.jpg?t=1400675612 gene yok, olmamis. bi bundle a eklemedi hainler sunu, HERETICS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bi space maerine lazım şurdan, elinde olan göndersin ayarlayalım bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 humble E3 patlatmış https://www.humblebundle.com/twitche3?logo&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_campaign=4cf2e01281-E3_2015_Digital_Ticket&utm_medium=email&utm_term=0_990b1b6399-4cf2e01281-93975873 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 çok iyi bundle geldi Humble Jumbo Bundle 4 1$: Outland Special Edition Fallen Enchantress Legendary Heroes Mercenary Kings BTA ($4.34 şuan): Endless Space Emperor Edition The Stanley Parable The Incredible Adventures of Van Helsing II + More Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 1$ tierden oyun yoktu hesabımda uzun zaman sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 https://www.humblebundle.com/weekly heroes m&m bundle geri döndü en üst tier 15 değil, 10$ hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yine uplay ya beta key var heuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar