yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 6 noktadan her şey anlaşılıyordu. Zaten, şaka yaptığını bildiğimi bildiğini biliyordum.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Fakkoo said: Ardeth said: BonePART said: abi icqdan ülke olarak banlanabilmiş bir ırkız moorcocktan ne utanıyosun bu çok iyiymiş lan umut sarıkayanın bu konu üzerine karikatürü olmaması beni şaşırttı çünkü böyle birşey yok. 2003-2006 icq kullandım ne ban var ne bişey var. BonePART said: abi tarih tam aklımda deil 2001 felan olabilir komple ulke ipleri banlandı http://eksisozluk.com/195li-iplerin-icqdan-banlenmesi--1568425?nr=true&rf=195li%20iplerin%20icq%20dan%20banlenmesi siz portakalda vitaminken diyorum sona kızıyosunuz
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 icq bi dönem türkiyenin iplerini blok banladı özellikle kablonetin ipleri 195.174 le başlayanları o dönem icq hacklemek çok büyük olaydı 6 numaralı icqların hepsi nerdeyse türklere geçti bi dönem heriflerde tiksindi türklerden özellikle banlı olduğumuz irc serverlarda vardı dalnet felan mesela bi dönem türkleri channel takeover sebebiyle banlamıştı channel regi,ster çok kötüydü dalnette o dönem dalnet miydi aceba ama ya atıyo olabiliim
Katibim Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abi bi dakka benim anlamadığım bişey var Moor dediğin bildiğimiz mor renk Cock? yoksa ?
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Fakkoo said: Ardeth said: BonePART said: abi icqdan ülke olarak banlanabilmiş bir ırkız moorcocktan ne utanıyosun bu çok iyiymiş lan umut sarıkayanın bu konu üzerine karikatürü olmaması beni şaşırttı çünkü böyle birşey yok. 2003-2006 icq kullandım ne ban var ne bişey var. Guldurdun kardes
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 BonePART said: icq bi dönem türkiyenin iplerini blok banladı özellikle kablonetin ipleri 195.174 le başlayanları o dönem icq hacklemek çok büyük olaydı 6 numaralı icqların hepsi nerdeyse türklere geçti bi dönem heriflerde tiksindi türklerden özellikle banlı olduğumuz irc serverlarda vardı dalnet felan mesela bi dönem türkleri channel takeover sebebiyle banlamıştı channel regi,ster çok kötüydü dalnette o dönem dalnet miydi aceba ama ya atıyo olabiliim evet dal net, autokill koymuşlardı türk iplerine
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Katibim said: abi bi dakka benim anlamadığım bişey var Moor dediğin bildiğimiz mor renk Cock? yoksa ? abi daha acısı moor emevi demek endülüs emevileri var ya ispanyadaki hane halifelik devleti cockt işte yane daha dogrusu zenci şeyi
iarwain Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 adamın soyadı karatavuk demek.lütfen sadece biraz saygı.başka bir şey değil.
Öne çıkan mesajlar