Bullbird Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Dixon boyz just rolled in the town Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 android oyununu konsollara çıkarmışlar yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 telltale sandım, neyse artık bir bakarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Böyle grafikleri en son PS2 döneminde gördüydüm galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PwNitmVqWR0 İlk on dakikası böyleymiş. Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 mario bile da daha az lineer galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 çok kötüymüş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Steam forumlarında sağlam shitstorm dönüyor, özellikle $50 fiyata cinnet getirmiş millet. Uzak durulası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Eh onlar da Walking Dead adını görünce hemen atlamasalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rC-HBQbeLgU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ahahaha abi hayatımda bu kadar kötü bir oyun görmedim sanırım 3.10dan sonraki kısım hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 warz'den hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4CbU2NIJgAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 duzeltiyorum hayatimda bu kadar kotu bir AI gormemistim sfdvcx gerci kimse zombilerin akilli oldugunu iddia etmiyor ama yanlarinca canli kanli biri varken mal mal dolasmalari etrafta baya kotu olmus settingin butun espirisi kacmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 telefon oyunu gibi birşey işte. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 abi yanliz soyle bisey kodlamislar zombilere bariz: " yakinlarda bir yerde kapi varsa kapiya yapis kapiyi acmaya calisiyormus gibi yap" hatta buna birincil oncelik vermisler arkasinda adam varken bile zombiler en yakin kapiya yapisip onu salliyor hahahah bu kadar mallik olmaz arkadas liselilere mi kodlatiyonuz oyunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar