Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 http://image.noelshack.com/fichiers/2013/11/1363546692-might-and-magic-x-2.jpg http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-US/x.aspx Pax East: March 22-24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 6. en kraldı, sonra düzgün oyun gelmedi. Umarım bu seriyi düzgün diriltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Yuh bunu yapıyolar mıydı hala? Bildiğimiz M&M gibiyse çok saçma geldi bu zamanda oturup buna kasmaları. Sırf isim hakkı ellerinde diye Ubisoft 3-5 kuruş atmıştır diye düşünüyorum yoksa çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 seriye yıllar önce 9 ile başlayarak büyük haksızlık ettim. çok da severek oynamıştım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 bide obsidian ın adı geçmiş hep forumlarda falan, ilk çıktığı yerde obsidian forumları zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Nasıl yani anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://forums.obsidian.net/topic/63515-might-magic-x-teased-by-ubisoft-to-be-revealed-at-pax-east/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Black-ice said: seriye yıllar önce 9 ile başlayarak büyük haksızlık ettim. çok da severek oynamıştım fasd aynen bende baya sarmıştım o oyuna. ama seride dramatik değişim olunca eski oyuncular rahatsız oluyor işte. purist olma durumu. heroes 4'ten sonrasını oynayamamıştım bile ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 aynen ben de oynamadım. çok var 3, 4 sonrası oynamayan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Baktım da alakası yokmuş Obsidian'la. Proje lideri linkedin profiline şöyle yazmış: said: After three years of trial and error, we have a team of 15 part time internationally-based colleagues interested in designing and developing video games. Yani zaten sürüncemedeydi bu oyun, yarı-zamanlı çalışan 15 kişilik kadroları varmış. Kısacası bi halt olmaz bundan. Bu tür bir oyun( değişiklik getirmediklerini varsayıyorum) ancak indie olabilir ki onda bile yani kimin ilgisini çeker bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Fan project o, yanlış şeye bakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 A o zaman bu o sürüncemedeki oyun değil tamamen yeni bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Öyle diye umuyorum açıkçası. Ubisoft gidip de o grubun oyununu publish ederse ciddi bozulurum :D. Çünkü galiba 9 senedir bu fan projesi diye uğraşan bir grup vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Bu başka. Fan projesinin adını Ubisoft'un isteği üzerine değiştirmişler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-US/games/discover/index.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Bi rapelemedikleri bu kalmisti, tam oldu, kickstarterda acarlar simdi, efsane drm ve dlclerle le filan gral olur Yeter hatiralarimiz bize kalsin lan bari, onlarida sey etmeyin bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 9 zaten yeteri kadar tecavüz etmişti. 10 değil 20 olsa ne yazar bu saatten sonra neyse bir dilek tut vakfı için bu AMAN TANRIM OYUN 6 UZUNLUĞUNDA VE 7 İÇERİĞİNDE OLUCAKMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hangi settingi kullanacaklar acaba. orijinalini mi, yoksa sonradan ufurduklari DURAGON GODZU dunyalarini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 her MnM zaten paralel heroes evreninde geçiyordu mm6 - heroes 2 mm7 - heroes 3 mm8 - heroes 3 mm9 - heroes 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 heroes 5 ve 6, onceki heroes`lardan farkli bir setting`e sahip. evren, lore vs hepsi degisik. ondan dolayi merak ettim. acaba eski evrende bir hikaye mi yazacaklar, yoksa yeni evrene mi adapte edecekler might and magic`i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Darklight1903 said: hangi settingi kullanacaklar acaba. orijinalini mi, yoksa sonradan ufurduklari DURAGON GODZU dunyalarini mi? Eski settingi bıraktılar, Ubisoft satın aldığından beri yeni yaratılan dünya kullanılıyor. Hoş eskisi olsa ne farkeder, yenisi olsa ne farkeder... Bütün M&M dünyaları birbirine benziyor ve gayet dandikler. Bir sürü fantastik kurgu klişesini pek de mantıklı olmayan bir şekilde bir araya getiren dünyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi ben de biliyorum yeni setting oldugunu iste, ama hani geriye donus olur mu diye merak ettim :) bence gayet genis lore'u vardi onceki dunyanin. klise veya degil cok da onemli degil. klise olmayan lore sayisi cok az bence zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Klişe olmasından ziyade, o klişelerin manalı bir biçimde kullanılmamasına takılıyorum. Mesela Warcraft evreni de klişelerle dolu, ama detaylarıyla uğraşıp, dramatik hikayeler kurup onu daha ilginç bir hale getiriyorlar. Might and Magic'de ise bir sürü şeyi boca edip, salata kıvamında bırakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 warcraft evreni sanki bi foka benziyordu bliz küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Canım HoMAM 2 çekti çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar