Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Might and Magic X

Norak

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

seriye yıllar önce 9 ile başlayarak büyük haksızlık ettim. çok da severek oynamıştım fasd

aynen bende baya sarmıştım o oyuna. ama seride dramatik değişim olunca eski oyuncular rahatsız oluyor işte. purist olma durumu. heroes 4'ten sonrasını oynayamamıştım bile ben mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Baktım da alakası yokmuş Obsidian'la. Proje lideri linkedin profiline şöyle yazmış:

said:
After three years of trial and error, we have a team of 15 part time internationally-based colleagues interested in designing and developing video games.

Yani zaten sürüncemedeydi bu oyun, yarı-zamanlı çalışan 15 kişilik kadroları varmış. Kısacası bi halt olmaz bundan. Bu tür bir oyun( değişiklik getirmediklerini varsayıyorum) ancak indie olabilir ki onda bile yani kimin ilgisini çeker bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Darklight1903 said:

hangi settingi kullanacaklar acaba. orijinalini mi, yoksa sonradan ufurduklari DURAGON GODZU dunyalarini mi?

Eski settingi bıraktılar, Ubisoft satın aldığından beri yeni yaratılan dünya kullanılıyor.

Hoş eskisi olsa ne farkeder, yenisi olsa ne farkeder... Bütün M&M dünyaları birbirine benziyor ve gayet dandikler. Bir sürü fantastik kurgu klişesini pek de mantıklı olmayan bir şekilde bir araya getiren dünyalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Klişe olmasından ziyade, o klişelerin manalı bir biçimde kullanılmamasına takılıyorum.

Mesela Warcraft evreni de klişelerle dolu, ama detaylarıyla uğraşıp, dramatik hikayeler kurup onu daha ilginç bir hale getiriyorlar.

Might and Magic'de ise bir sürü şeyi boca edip, salata kıvamında bırakmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...