Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bruce willis 6th sense ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sen sus gozlerin konussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hakkaten kim lan bu gayjoyu koparan? bana sorarsanız podrick in kardeşine benzettim asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ramsay snow(bolton) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 biz ipucu diyip biraz daha heyecan yapalim derken yazilmis bile meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 theon ramsay snow, roose bolton'un piçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ne sıkıcı bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 sezon bitti siz neyin derdindesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Lectre said: 2001'den beri üyeyim bu foruma aktif bir şekilde. . asfadsasfdsf ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ulan simdi bisey sorucam ama, kitaptan spoiler olcak mi, dizide naptilar bilmiyorum sadece Spark baksin spoilera. BELKI KITAPLI SPOILER reek yok muydu la dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hayır dagmeri koydular onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bu kim la cigliklari simdi daha mantikli oldu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=D0YK6sTnK_g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 en baştaki tipleri beğenmedim kim acaba onlar, mavi sakal da yok aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 aquila said: bu kim la cigliklari simdi daha mantikli oldu asdf. diziyi izleyerek theonun dürtükçüsünün kim olduğunu öğrenmece spoilerı 6. bölümde theon sahnesi sonrası jaime roose sahnesi var, jaime in arkasında çapraz duran adam bayrağı belli oluyor boltonların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Fistan said: Lectre said: 2001'den beri üyeyim bu foruma aktif bir şekilde. . asfadsasfdsf ok 3 dk içinde öm kutunu boşaltır mısın, buraya yazmak istemediğim bir şey var. nvm, bir şeyler anlatacaktım ama yazdığım sekmeyi kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 oha lan ordan kim anlicak, anca kitabi okuyan ya da einstein filan cozer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hedef fanbase anlamaz evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Sparkcaster said: en baştaki tipleri beğenmedim kim acaba onlar, mavi sakal da yok aralarında. 20. saniyede kucağına hatun alan Daario sanırım. Mavi sakal fln uraşmamışlar hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 deri zırhın 5 platemail sesi çıkarması :p dragonlar hariç sıkıcı bölümdü ayrıca, ama kitaptada bayık ötesi yer çok np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ne oldugunu bildigin icin dikkat ettigin bi detayı, gozun icine sokulmadıgını yazmana ragmen sanki gozun icine sokulmus bir detaymıs gibi anlatmaya calısıp faillamıssın. Haksızlık konusunda beni su adamla aynı kefeye koymayın bana yazıktır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben farketmedim ki lol, üstelik kitabı okumamış bi arkadaş söyledi, üstelik kabak gibi de ortada o kadar bariz ki. siz meme görmek için izliyorsanız herkes de sizin gibi izlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben theonu tartaklayanın babası oldugunu dusunuorm ıron price falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Sparkcaster said: ben farketmedim ki lol, üstelik kitabı okumamış bi arkadaş söyledi, üstelik kabak gibi de ortada o kadar bariz ki. siz meme görmek için izliyorsanız herkes de sizin gibi izlemiyor. ya siz neyden bahsediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar