Rukin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Barristan the Bold adamım ya direk kimliğini belli etmeleri iyi olmuş ya kitaptaki gizemi sağlıyamazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 3x1 ya kitapta mance ryder o çadırda müzik çalıyordu vs en sonunda ben mance ryderım deyince şaşırıyordu bizim eblek flm neden direk böyle yapmışlar. hoş streamden izledim tamda izleyemedim git gelden ama yoktu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 BARRISTAN REİS YİNE ALEV ALEV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Dizide Barristan'ı saklayamayacakları için fazla uzatmadan girmişler iyi de olmuş Kitapta Mance Rayder ile Jon Snow'un ilk diyalogları daha değişik ve güzel değil miydi? Şu Robert'in gelişinde görme muhabbeti falan vardı sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sorunun cevabı kitaptan spoiler, ama es geçmezler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 direk sıçmışlar mevzunun içine ilk jon snow sekansından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hmm fena değildi ama şu muppettan bozma whitewalkerları her gördüğümde gülüyorum sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 /tv/ baya şikayetçi jon snow'la mance rayder diyalogundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kitabın içine bu şekilde sıçmaya devam ederlerse son sezonu olur bu dizinin. barristanın anında açığa çıkarılması, mance snow diyaloğu, sansa littlefinger sahnesi facia... ilk bölümün tek iyi sahnesi tywin & the imp idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Fin said: -You’re a clever man, but you’re not as clever as you think you are -it still makes me more clever than you hdgfsdksfg bunu demeye gelmiştim. bu bölüm bana yetmedi yav. sonunda direk BİTTİ MİEĞ Q.Q oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sparkcaster said: direk sıçmışlar mevzunun içine ilk jon snow sekansından Kitapla aynı kaliteyi bekleyerek zaten baştan hayal kırıklıgını garantiledigi için bbookfaglere çok acıyorum. Yapmayın cocuklar, önce izleyin sonra okursunuz. Bakın bu dürzü yaptı, okudugu günden beri tek yaptıgı şikayet etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mevzu kalite değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi kitaptan dünya kadar şeyi kırpıp orospuların muhabbetine dakika harcamak, ahmet sadece şu diziyi beğendiğin için bir plebsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 GoT'la karşılaştırma yapabileceğimiz başka bi kitap serisi uyarlaması var mı? Dizi sonuçta, görsel bi medyan olarak tabii ki hayat kadınlarının muhabbetine çok zaman ayıracak. Senaryoda ve karakterlerde doğrudan değişiklikler haricinde yapılan bu tür eleştiriler eşyanın tabiatına aykırı eleştiriler gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hayır of şimdi izledim 3. kitabın en güzel kısımlarından birini daha piç etmişler hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Yok yok öyle, sen dizi işinden pek anlamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 başarısız troller bunlar, kimse meme göreyim diye izlemiyor diziy, dexterda bunun 10 katı meme var, orda ortam strip club olduğu için meme var ama, burda kitabın %20 si kerhanede geçiyorum gibi meme gösteriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Senaryo degisse nolur, kendi icinde tutarli olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 *black screen and some battle noises* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sparkcaster said: abi kitaptan dünya kadar şeyi kırpıp orospuların muhabbetine dakika harcamak, ahmet sadece şu diziyi beğendiğin için bir plebsin Mükemmel dizi değil GoT. Ama su an elimizde olan herşeyden daha iyi. Less QQ, more appreciation. git gud. Kitap kalitesine yetişemez, gerzekliklerini de mazur görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 neye göre kıyaslayıp şuna kötü diyebiliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 base material, common sense falan jimmylerim çok rustle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 axedice said: GoT'la karşılaştırma yapabileceğimiz başka bi kitap serisi uyarlaması var mı? Dizi sonuçta, görsel bi medyan olarak tabii ki hayat kadınlarının muhabbetine çok zaman ayıracak. Senaryoda ve karakterlerde doğrudan değişiklikler haricinde yapılan bu tür eleştiriler eşyanın tabiatına aykırı eleştiriler gibi geliyor bana. Aslında var. Walking Dead çizgi roman uyarlaması ve GOT'da diğelim %1 fark varsa, WD'de bu fark %90 oranında. Mesela en basit örnek olarak çizgi romanda Daryl ve Merle yok. Bunu kötü bir şey olarak da söylemiyorum. Uyarlamanın orijinalden farklı olması, kötü olduğu anlamına gelmez. Fakat GOT romanlara son derece sadık bir uyarlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 spark sen herşeyi takip edip hiçbirseyi beğenmeyen bir adamsin ya ne memnuniyetsizsin be arkadas dota hon at filim dizi kadin her kulvarda hiçbirseyi sevemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 aquila said: Senaryo degisse nolur, kendi icinde tutarli olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar