Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Illumemati said:

samaella said:

neyi okumak için girdin? ilk sezonun 2. bölümünümü tartışıyor insanlar ?

bölüm hakkındaki yorumları okumak için. nasıl bi bölümdü diye fikir sahibi olmak adına girdim.
bu topice has mı spoiler serbest bu arada?

İzleyip kendi fikrini edin, ne saçma sebepmiş.

Bu topiğin amacı "Üf ne güzel kodu Tyrion, ne sert silkti Drogo"dur.

Yeni bölümün çıktıgı gün her postu spoilera koyduruyosunuz siz "iyi bölüm"ü okuyacaksınız diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Aptallık yapıyorsunuz bari aptallığı savunmayın ya. O zaman ben de haftaya sabahlayıp izleyeyim sabahın köründe bütün bölümü spoilersız yazayım olur mu?

Hayır bir bok yediysen neden, "pardon spoilera almayı unutmuşum" diyemiyorsun da üste çıkmaya çalışıyorsun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Illumemati said:

samaella said:

neyi okumak için girdin? ilk sezonun 2. bölümünümü tartışıyor insanlar ?

bölüm hakkındaki yorumları okumak için. nasıl bi bölümdü diye fikir sahibi olmak adına girdim.
bu topice has mı spoiler serbest bu arada?

İzleyip kendi fikrini edin, ne saçma sebepmiş.

Bu topiğin amacı "Üf ne güzel kodu Tyrion, ne sert silkti Drogo"dur.

Yeni bölümün çıktıgı gün her postu spoilera koyduruyosunuz siz "iyi bölüm"ü okuyacaksınız diye.

yahu şu an izleyebilecek bi ortamda değilim
eve gidince izleyeceğim
sanane eğer önceden bölümün iyi bir bölüm olup olmadığı hakkında insanların düşüncelerini merak ediyosam? istediğim gibi edinirim kendi fikrimi.
hayır yeni birşey değil bu diziye özel birşey de değil.
vizyon bölümündeki bütün dizi topiclerinde geçerli bir kural için amma vıdıvıdı yaptınız hayret birşey.
fake açıp kitap spoilerı verirdim ama siz ondan da anlamazsınız ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Aptallık yapıyorsunuz bari aptallığı savunmayın ya. O zaman ben de haftaya sabahlayıp izleyeyim sabahın köründe bütün bölümü spoilersız yazayım olur mu?

Hayır bir bok yediysen neden, "pardon spoilera almayı unutmuşum" diyemiyorsun da üste çıkmaya çalışıyorsun ki?

yazmazsan adam değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ahahah, yok ki böyle birşey yazan.

"İYİ BÖLÜM :)"

Git internette review oku, ama o da spoiler olucak. Biz sizin spoilersız kalite kontrolünüz değiliz ki.

Hayır sanki kötü bölüm dese biri izlemeyeceksiniz. En kötü bölümü bile şu an vizyondaki en ilginç şey yani.(Get rekt Spark)

Senin salak özgürlüğün benimkini kısıtladıgı anda faşizm.

Şu topiğin bütün işlevini kırıyorsunuz, azıcık internet kültürü ögrenin. İzlemeyip topige girmenin hala tek bir valid sebebini de verebilmiş değilsiniz. "Bölümün nasıl oldugunu merak ettim, durr"

İzleyenler yazıyor zaten aralarında bölümü eleştirmek için, zart zurt spoilera koydurup adamları kastırıyorsunuz, ne okumaktan bi zevk alıyoruz ne yazmaktan.

Forum etiketinden zerre haberiniz yok. Film topiginde spo verilmez. Dizi topigi spoiler olur, resmen internette ilk ayınız anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

3 bölüm geriden gelen adam soru sormak için girer, sorusunu yazar, cevabını alır.

AY BAKMADAN DURAMADIM AY GÖZÜME GÖZÜME SPOILER GIRIYOR.

E bakma.

Siz kendinize hakim olamayacaksınız diye biz rahat yazamayacak mıyız?

Ben genelde salt gerzekliğe reaction koymuyorum, azıcık daha kas. Bayadır kasıyorsun zaten, ama çıkma attention orbitimden, silik user olarak kalırsın falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

barbu said:

Ekoilibrium said:

Son sayfada mı arıyor 3. bölüm gerisini?

1 bölüm oncesi de. Adam hangi sayfada ne var. Eski bölüm kaç sayfa konuşuldu bilemez okumadan. Okuyunca da sizin sptalliklariniz gözüküyor.

Adamın sordugu şey de spoiler o zaman, ne kadar şapşal olsan ya.

Ay götürün şunu.

Hakkaten aptal çıktı lan adam ahah takılıyordum ama gercekten aptal çıktı. Spoiler butonu kullanın, kimse birşey demiyor zaten. Adam da soracağını Spoiler icinde soracak.

Abi kimlere laf anlatıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...