Flassh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 of şu şarkılara bakarken, spoiler yedim yine. alıcam kitabı en sonunda da epsilon çakalına para kazandırmakta istemiyorum bi yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Abi Masa Sandalye sahnesi saklfjsaklfjsakfjsak Yarıldım ya haahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bu şarkıyı kim söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 CthuLhu said: abii sonunu hiç beklemiyordum ahah sonunu jamie de beklemiyordu saskjafhaskjfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zJ0rzsNfmIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 we need details ahhaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 okçu kimdi greyjoya yardım eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sparkcım canın ya harap etti çocuk kendini burda her dizi sonrası istisnasız gelip "ÇOK KÖTÜYEAAAH" diye bağrıp duruyor. sanırım biri ona hak verene kadar devam edecek. birimiz yalancıktan heyheylesek mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Sam said: 3 anlaşıldı ki bu hikayede başına kötü birşey gelmesini garantilemenin kesin yolu delikanlılık yapmak. ceymi ilk defa delikanlılık yaptı, onda da ned styla aldı ödülünü lol danaryos WHURRAAAH MAH DURAHGOONZ günlerinden bugüne ilerleme kaydetti gibi. çetin ceviz pazarlık filan. stannis cofri'den kötü hale geldi sanırım nihayet, belasını bulacak tez zamanda inşallah. podrick ve tyrion: http://media.avclub.com/images/410/410891/16x9/627.jpg 4. bölüm trailer danaryos adama kazık attı galiba, orduyu alıp orduya kestirtecek heh. acaba adamların ocp failsafe'i var mı "YOU CANNOT KILL YOUR MASTAH" diye, yoksa büyük fail olur heh. yok ya tahminimce ejdere diyecek ki sen büyüyünce kaç buraya gel. dedikleri gibi bir ejder bir orduya bedel bence rahat kaçar ordan. delikanlılık kısmı ise çok ince bir yorum olmuş gerçekten öyle galiba lan. bi de iron throne salağına kesin tecavüz edecekler sonra birileri kurtarmaya gelecek diye bekledim ben. o sanki dizinin böyle en diplere düşecek karakteri gibi duruyordu ama düşüşü bitti heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 iron throne salağı theon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yazık bir de herkesden önce izleyip seneryoyo göre çekmemişler diye ağlaması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Sparkcaster said: iron throne salağı theon mu he teyon adını unutuyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 teyyon onu yazmayı unuttum ya, ırzına geçselerdi ne güzel olacaktı. ama önceki delikanlılık = dayak yemek/ölmek tespitimin tam tersi de geçerli maalesef. deyyusluk yapanın sırtı yere gelmiyor. lannisturd sülalesi, lort beyliş, munten, ayran adalılar, (teyyon'un sülalesi) lort of layt cadısı vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 evet o açıdan bakınca belki birisi babasına "oğlun winterfelle saldırdı rob ebemize atlayacak" deyince, adamcağız stres kaynaklı kalp krizinden ölmüştür, bu salak da demir adanın başına geçer lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Chris_Metcalf said: http://www.youtube.com/watch?v=zJ0rzsNfmIc top comment'e çığlık attım ahtahhahtsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 SDJHFS sondaki müzik ne lan öyle. Bu arada diziyi şikayet edicem ben, 5. kitaptan spoiler veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 3. sezon 3. bölüm 1-Masa sandalye olayında Tyrion gene konuşturdu zekayı... 2-Robun karısını ben sevemedim arkadş..yakışmıyor ya roba. 3-Daha fazla duvarın ötesinde aksiyon istiyom...gene de o atların katledilmesi sahnesi hoş değildi, diğer kargalar nerede acaba noldu orayı atladılar. 4-Bence Danny dragonuna pişittrecek o kel herifi...nasıl ağzı bozuk len onun. 5-Jamie'i ilk defa şovalye gibi davranmış olbilir,o da yukarda da denmiş Ned Stark gibi bir bedele sebeb oldu.Yazık oldu ya. 6- O OKÇU KİM YAHU? bir tuhaflık bir gariplik var çok sevdim ben onu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 O Okçunun Kim Olduğunu Açıklıyorum O eleman Theon'u kurtaran eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 robinud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 @HarveyQuinn öf çok kötüydü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 forgiver said: okçu kimdi greyjoya yardım eden misfitsdeki simon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 3x3 sol da gitmedi sağ gitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 cerceide yok artık cibili cibili cibili cibili şak şak şak şak takılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 HELL YEAHHHHHHHHHHH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar