flasshh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 nesi fail olmuş panpa margerynin babannesi zehirletiyor işte coffri reisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Yarin gece acarim, durun bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sansa gerçek hayatta bi 18 olsun, büyük bi heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 video iyiymiş keyifle izledim valla, gelecek bölümlerden de sahneler vardı,fragman gibi oldu çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 zeper said: video iyiymiş keyifle izledim valla, gelecek bölümlerden de sahneler vardı,fragman gibi oldu çok iyiydi. Beric in sahneyi tekrar tekrar izliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 biraz hafif spoiler oldu 1-2 sahne ama güzel karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kitapları almak isteyen varsa baya uygun paylaşayım dedim. kitapların tanesi 11 lira. https://www.n11.com/promosyon/n11-111-kitap-kampanyasi-36100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 uşa hanı bu adam cok super kılıccıydı? dırek azını burnun kırmı kadın bunun. neyse hak etmişti serefsiz. sonunda önünü actılar gibi dizinin, adam gibi girdi fantazi öğeleri işin içine. sanki yokmus gibi yapmaktan kasım kasın olmsulardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 cüce çok süper de hem yorgun hem kelepçeli, hem de biryan kendi dediği üzere "senin gibi beni horgören herifleri yere çalmakla bir hayat geçirdim" düzeyinde. serideki tiplerin büyük çoğunluğunu döver. barristan paşa'dan bir alt tier herhalde. tamamen eşit koşullarda ceymi kazanır muhtemelen ama yakın bir dövüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 mevcut duzende jamie>all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://kardokvihara.files.wordpress.com/2011/04/143632_ian-mcelhinney-as-ser-barristan-selmy-in-hbos-game-of-thrones-2011.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ned bariz dövüyodu jamie'yi ama kancıklık etti jamie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 sam spoiler vermiş ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 dizide cihan duydu, öğrendi çoktan. ne spoiler'ı? ceymi kendi dedi kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 jamie dövüyordu nedi abi naptınız.Jamie'i bi Mountain döver bide Barristan,Bronda dövebilir eşit şartlarda ama belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Sparkcaster said: sam spoiler vermiş ban kitaba göre mi onayladın s poiler verdiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Rukin said: jamie dövüyordu nedi abi naptınız.Jamie'i bi Mountain döver bide Barristan,Bronda dövebilir eşit şartlarda ama belli olmaz. kafa kafaya dövüşüyorlardı, daha anca birbirlerini tartıyorlardı hatta dizide. Kitabı okumadığım için bilemiyorum kitapta nasıl anlatıldı ama dizide Jamie>Ned şeklinde bişey görmedik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 kafa kafaya denebilir evet ama Ned zorlanıyodu yaş farkı fln da var tabi, ondan öle demiştim kitapta da öle bi dövüş yok resmi bi dayanağım yok yani :D ama kitapta jamie'nin sık sık övüldüğünü görüyoruz yedi krallığın en iyi silahşörü deniyor çoğu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 dizide de bahsedildi, hatta bir sahnede özellikle barristan paşa ceymi'yi övüyor, o da "haşa elinize su dökemem, falancayı öyle bir biçtiniz ki benzerini görmedim" filan diyor. sonra gidiyor başkalarına tekrar övüyor. yani THE barristan paşa birini "evet süpersin" diye övüyorsa zaten boşa değildir. ned'i de övdü ama ned "aman paşam hamdolsun sizinle karşılaşmadık" diyor filan. şu yazdığım paragrafı tekrar okudum ve nihayetinde barristan paşa methiyesine odaklandığımı farkettim. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/284/942/eda.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Ya işte bu da gösteriyor ki Barristan,Ned,Ceymi bu adamlar top tier savaşçılar. Karşı karşıya gelseler muhtemelen şans faktörü çok etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 dizide pek yok tabi de, katilinmis turnuvalar falan filan var. seni oyle yenmisti, ben soyle koymustum filan muhabbeti donuyo. gence yetenek loras var bi de tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Var mı adı geçenlerden mağlubiyeti olan? Ceymi hiç dayak yedi mi mesela, ya da Ned'i döven olmuş mu etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 nedi doven yok ama zaten katilmiyo turnuvalara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 show adami degil ned, savasci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar