Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evden Çalışmak İstiyorum

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

bende daha sosyal, sosyal'den kasıt'ta kültürlü insanlarla çalışmak istiyorum (tekstil yerlerde mlsf) ama olmuyor...

Evde çalışmakta kötü bence.

lan dahi anlamına gelen de!!!

kültürden bahsediyorsun bir de.
tam hakkettiğin yerdesin bence son ütücü!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben evden çalışabilsem
hanımda evden çalışabilse

e bu demektir ki laptoplarla falan çalışabiliorz uzaktan
o zaman neden evden çalışalım!
hemen bi araba
hop ordan hop burdayım bugün eceabatta çalışıyorum
yarın sakız adasında çalışıcam nihoho kafası yapardım.

Hatta hatta, anadolunun güzide sahil kentlerinden birine yerleşebilirdim,
kent derken, muğla,antalya,alanya,işte aydın (lol ) felan yerler.

ucuzuna giderdim ama bide sakinine oh mis.
haftasonlarıda bi istanbul yapardım keko gibi, sonrada muhteşem cümleyi kurardım
"istanbul gezmek için güzelde yaşamak için YEKYEEEAAA"
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

ülen hizli yazınca oluyor öyle.Bazen yapıyorum öyle,tel'den özellikle. Yazdıgım da oluyor,yazmadıgım da.

Bu,da takıntısı nedir sizin anlamiyorum. Millet kusar birşey denmez, mı da te dadas... yazılınca takarsınız.

bu kadar basit bir şeyi dahi beceremeyene "hahahhah gerizekalı bu!" demek yerine, "hey! hatalı ama bu. ve sen, evet dostum sen... bence bunu öğrenebilirsin" demek sadece.

salakları sevmiyorum ben ya.
hatta işaretlenmeleri gerektiğini düşünüyorum sıklıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

evden yapuılacak işler de kısıtlı ya, hergün değil de haftada 2 gün evden çalışsam yeter bana. şirketteyken biriyle işim varsa yabına gitmeyi lak lak goy goy yaparken "hacı bir de bu vardı" demeyui seviyorum. önce şovumu yapıyorum milleti güldürüyorum sonra iş istediğimde ne kadar kol gibi olursa olsun "tamam ulan yaparız!" diyorlar

evden çalışırken bu yok.. anca e-posta ile "hede hanım/bey bla bla konusunda yardımlarınızı rica ediyoruz" e haliyle sklenmiyor bizim iş, işin önem ve kol gibiliğine göre ya önden bi ziyarette bulunmak yada telefon fln etmek gerekiyor

pazartesi ve cuma evden çalışayım salı çarş perş üstüne bir de c.tesi evden takılayım
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

ülen hizli yazınca oluyor öyle.Bazen yapıyorum öyle,tel'den özellikle. Yazdıgım da oluyor,yazmadıgım da.

Bu,da takıntısı nedir sizin anlamiyorum. Millet kusar birşey denmez, mı da te dadas... yazılınca takarsınız.

oluyo insanın yanlış yazdığı. Fakat çok göze çarpıyor. Mesela şu postta da var hatalar :P.

"Bir şey" ayrı yazılır.
Noktalamadan sonra boşluk bırakılır.
ayrı yazılan -de/da -te/ta olmaz.

tabii bunlara çok takılmamak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

manyak mısınız lan niye boşanıym. gayet mutluyum ben evliliğimle fln.

dezavantajlarının farkındayım olayın, okudum ettim biraz. ben de bi asosyallik oluştu galiba bilemedim. özel sektör çok fena, plaza insanı tempra olmuş bi havalarda fln gelemiyorum muhabbetlerine çok. ben evde olayım geniş geniş. ev işlerini severek zaten yapıyorum hatta çok zamanım olsa da değişik değişik yemekler öğrensem onları yapsam.

"işyeri ev olursa, eve geldiğin zaman yaşadığın rahatlama olmayacak kendini hep işyerinde gibi hissedeceksin" gibi bir görüş var dendi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...