Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evden Çalışmak İstiyorum

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Arkadaş evden çalışmak istiyorum ben. Ofise gitmek istemiyorum. Çok para da istemiyorum 1.5 - 2k alsam yeter. Sigortam olsun olmasın ya da bilemedim hanımdan faydalanırım (oluyosa). Nasıl yaparım ya. Bilyiorum evden çalışmak kolay değil de ben işe gitmek istemiyorum hiç ya.

nasıl olur ki ?

Bir de dikkat ettim eskiden okulla ilgili topicler açılırdı şimdi iş fln. Paticik de büyümüş
Sosyal ağlarda paylaş

meslek de bi tarafıma benzemiyor ki. analistim işte, veri giriş elemanı aslında daha çok. firmaların raporlamasını yapıyoruz batıo mu çıkıo mu. öyle web design, fotoşok 3d fln yko malesef.

@myshkin, dışarı çıkmak istemiyorum daha çok. evde olayım sessiz sessiz takılıyım istiyorum. 9-6 çalışıyorum mesai olmazsa ama evde 9-8 çalışmaya razıyım açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

14 senedir dışarıdan çalışıyorum ya. oto tamiri, eczane çıraklığı, garsonluk, bilgisayar teknisyenliği (windows kurmaca printer tamiri fln çok afilli şeyler değil), pansiyon işlettik, restaurant işlettik bi dönem fln. senaryo da yazdım olmadı gerçi ama bir sonraki için umudum var.

dışarıdan çalışmaya doydum yani, 5 aydan sonra sıkılmadım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi oturup düşününce evden çalışmanın çokda bi albenisi yok.

evliysen evden çalışmak akıl karı değil en başta.
evi topla, düzenle, yemeği yap, alışverişi yap, çocuğu okula götür getir, çocuğa bak gibi şeyler direk kitlenir haberin olsun. sonuçta senden başlarda beklenmese bile tüm gün evde olan birisi olarak; elinemi yapışırdı şu salonu iki dakika topalyaverseydinden, bulaşıkları makinaya dizeydine kadar gider zamanla.

ayrıca evden çalışan insan = işsiz insan olarak görülür çoğu zaman. çalışan insan kadar saygı görmezsin. diğer insanlar çalışan insan gibi vaktine, hayatına saygı göstermez. yani gece geç saate kadar oturabilir, seni gecenin bi vakti arayabilir, iş saati arar buluşalım der vs. patron yok mesai de değilsin diye bunlar hep.

bu biraz sana kalmış ama çalışan adam kendine az çok bakar. düzenli duş alır, saç sakal traşı olur, güzel giyinir. az çok hareket eder gün içinde. evde çalışan adam bir hafta duş almadan tüm gün pijamayla göt büyütebilir.

çalışan adam daha sosyal olur. iş çevresi, iş arkadaşları, müşterileri vs.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

evliysen evden çalışmak akıl karı değil en başta.
evi topla, düzenle, yemeği yap, alışverişi yap, çocuğu okula götür getir, çocuğa bak gibi şeyler direk kitlenir haberin olsun. sonuçta senden başlarda beklenmese bile tüm gün evde olan birisi olarak; elinemi yapışırdı şu salonu iki dakika topalyaverseydinden, bulaşıkları makinaya dizeydine kadar gider zamanla.

eğer öyle bişey olursa bir saniye bile düşünmem ve öldürürüm seni
Sosyal ağlarda paylaş

manyak mısınız lan niye boşanıym. gayet mutluyum ben evliliğimle fln.

dezavantajlarının farkındayım olayın, okudum ettim biraz. ben de bi asosyallik oluştu galiba bilemedim. özel sektör çok fena, plaza insanı tempra olmuş bi havalarda fln gelemiyorum muhabbetlerine çok. ben evde olayım geniş geniş. ev işlerini severek zaten yapıyorum hatta çok zamanım olsa da değişik değişik yemekler öğrensem onları yapsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...