Eternal Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bi takım dinlensin şimdi şöle bi. Son dönemeçti şurası ilk etapta..Milli maç ilaç gibi gelicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 aldık maçı...güzel... lig sonunda fener-cim bom 3üncü sıradaki takıma en az 9 puan fark yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ferit Fener atar demeseydi basacaktım gol olur'a, kurtardın beni beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 penaltıyı rıdvan bile söyledi, siz hala tarafsız olduğunuzu iddia etmeye çalışın ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 zaten mesajı alasın diye yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Tebrikler. Ikincilik yarisinda buyuk avantaj. Ayrica Bursa ve Antalya maclarini kayipsiz gectiginiz icin tekrar tebrikler. Zorla stadinizi yaktiracakainiz yine bize anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Egemen maçtan sonra Antalya otobüsüne binmiş. Sabri falan yapsa bunu..aboo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 cidden biri koysun da görelim o pozisyon penaltı mıymış. ligtv nin sitesinde falan yok. kuyt'ın dirseğine çıkmayan kırmızıyı da her dirsekten sonra koymak lazım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 tuvalete gitmiştim ben hiç bişi göremedim tartışılacak bir pozisyon falan diyodu döndüğümde. neymiş pozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Antalya ilk yarı ezdi. Fakat Fenerbahçe Galatasaray'ın yapamadığını yapabildiği için ligden asla kopmaz, Anadolu takımı gibi oynayabiliyor deplasmanda, hatta zorlarsa iç sahada da. Sow'un golü resmen ilaç gibi geldi hem oyun hem dakika itibariyle. İkinci yarı da fazla riske girmeden korudular skoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yine hakem. yine spekilasyon. yine fenerbahçe galibiyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 spekilasyon denmez ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 spekülasyon denirmiş :( herneyse işte. fb böle böle bala göte ne kadar gidecek bakalım (fbli arkadaşlar gibi davranıyorum yanlış anlaşlmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hakem fenerbahcenin rakibinin kırmızı kartını vermemek dışında naptı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 aman fener gol yemesin diye baya uğraştı.. illa bir maçta gol verilmeme , kırmızı kart filanla oyuna müdahele edilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 geçen hafta yalandan penaltı alan gs'liler ve fb maçında yedikleri gol sayılmayan bjk'lılar gelmişler. hoş geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 lan baya baya tekme tokat dayak yedik maçta, kuytın ağzını kırdılar her temasımıza faul çalındı biz gıkımızı çıkarmıyoruz, maçı izlemeyen gsliler jimnastik kulüplüler doluşmuşlar tövbe yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fizban said: hakem fenerbahcenin rakibinin kırmızı kartını vermemek dışında naptı ? ardarda 3 korner 1 penaltı vermedi. 3 korner de bi penaltı etti desek 2 penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 o penaltıyı niye sadece forumdaki gsliler görüyor ? ekşideki troller bil görememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 rıdvan bile görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ekşideki trollerin hepsi fenerli, ondan görmemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fener yine ezilerek yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yahu cidden merak ediyorum koyun videosunu da görelim biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 internetin altını üstüne getirdim yok öyle bi pozisyon yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 gözyaşları sel. şampiyonluktan pek bi umudumuz yok bu sene korkmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar