xmRipper Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Merhaba arkadaşlar, Jays marka kulaklıkların flat kabloları çok hoşuma gitti. Türkiyede pek fazla modelini bulamadım, 1-2 modeli var onlarında flat kabloları yok. Yurtdışından alacağım mecbur. a-Jays Three veya a-Jays Four almayı düşünüyorum. Amazon'da buldum ancak Türkiyeye gönderim yapmıyor. Ürünün kendi websitesinden alınca gönderim yapıyorlar sanırım ama hem pahalı satıyorlar hemde kargo maliyeti yüksek oluyor. Kargo dahil en fazla 150 TL tutsun istiyorum, ona göre Three veya Four alacam. Kendi websitesi hariç nereden almamı önerirsiniz? Yurtdışından daha önce ürün almadım, gümrükte falan takılma ihtimali var mı nasıl oluyor bu işler? Bu arada dinlediğim tarzlar jazz, blues rock, alternative rock, piyano klasikleri gibi şeyler. Bu kulaklıklar uygun mudur sizce? Yardımlarınızı, yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 d&r da bile var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Fistan said: d&r da bile var ya Vallahi d&r'a bakmadım ama internetten araştırdığım kadarıyla hep http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=10847&gid=2749 bu modelinden var. Flat kablolu a-Jays serisi modellerinden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 o zaman gidip bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 d&r websitesinde yok ancak mağazada var diyorsan gidip bakayım. başka kulaklığı denemiş olan arkadaş varsa burada yorumlarını almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 d&r da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ama sonra caymak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Flat güzelmiş gerçekten sitesinde jays four 79 dolar Türkiye'ye gönderim de 25 dolar.. Benim merak ettiğim görünüşü dışında gerçekten fiyatını hakeden bir kulaklık mı? Eğer öyleyse konu komşu yurtdışına gittiğinde bir tane isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Philips yeni kulaklıkların kabloları da böyle bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmRipper Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Litminov said: Flat güzelmiş gerçekten sitesinde jays four 79 dolar Türkiye'ye gönderim de 25 dolar.. Benim merak ettiğim görünüşü dışında gerçekten fiyatını hakeden bir kulaklık mı? Eğer öyleyse konu komşu yurtdışına gittiğinde bir tane isterim. Araştırdığıma göre kaliteli kulaklıklar. Baya popülerler ama Türkiyede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 kath said: Philips yeni kulaklıkların kabloları da böyle bu arada. şundan var bende modeli unuttum http://hotmobilepress.com/wp-content/uploads/2012/06/philips_kulaklik.jpg flat kablo. güzel kulaklık öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ayrıca mobil cihaz değil lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Black-ice said: kath said: Philips yeni kulaklıkların kabloları da böyle bu arada. şundan var bende modeli unuttum http://hotmobilepress.com/wp-content/uploads/2012/06/philips_kulaklik.jpg flat kablo. güzel kulaklık öneririm. philips cityscape ama türkiyede benzeri shiyuma mı ne var öyle bir adı var işte. dnrda 75 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Shibuya'yı tavsiye etmiyorum o kadar, basshead kulaklığı. Downtown imba, en iyi sub-100$ kulaklıklardan şimdiye dek kullandığım: http://static.trustedreviews.com/94/000024ac4/e3cd/IMG-0110-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Oneil ile yaptıkları bir model vardı o da şık-sağlam duruyor, sesini deneyemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Bu arada bu flat kablo karismiyor diyorlar, tam yalan. Biraz once cantamdan cikardim kulakligi, binbir dugum cozdum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Kablo sarici kullansaniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Normalde sarıyorum zaten. Metrodan çıkarkem yağmuru görünce atmıştım öyle. Ama bu kablo türünün iddiası bu karışmanın olmayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar