yav Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 GERGE said: En fazla redhack'ciler bulusup yeni lamerliklar planlarlar, yok otesi. olmadı şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 e öyle. zaten anonymus lulzsec flm buradan leak ediyor herşeyi. hoş onlar birleşti bir şey oldu sanırım bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bir çok bankanın kullandığı atmlerin service/master admin panel manual'ı var. Millet 100$lık kasayı 1$lık kasa olarak tanımlayıp yolunu buluyormuş. sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 of konu yine redhacke gelmiş. redhack hiç bir zaman ortaya en süper hack bizde dünyayı hekler syknetin eline veririz diye çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 vaperon said: Bir çok bankanın kullandığı atmlerin service/master admin panel manual'ı var. Millet 100$lık kasayı 1$lık kasa olarak tanımlayıp yolunu buluyormuş. sdfsfd her yerde kamera var abi nereye yapıyorsun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 GERGE said: O bizansın atladığı bir olay var, wireless mesh network ancak bağırma mesafesinde verimli çalışır çok büyük ve organize implementasyonlar olmadığı sürece. Özel bir yazılıma da gerek yok yani ama hazır olması. Yurt içinde filan kurup kullanabilirsiniz mesela yurdun ağına girmeden. Aynen, çok basit bir şey o. Sıradan wireless'ı olan bi laptopla bire kurabilirsin, ekstra bi yazılıma bile ihtiyacın yok. Mac'in de Windows 7'nin de ad hoc kurma özelliği var. Geçelim, farklı şeyler çıksın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 NaturalSpringWater said: he bir de live human doll efsanesi vardır ki: gerge'nin koyduğu yanında jetix kalır. http://i.imgur.com/ygH0x69.jpg heavy rain taxidermist dlc oynamis yazmis iste. http://www.youtube.com/watch?v=kuDiUkqQLOw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 abi taxidermist dlc ile alakası yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 daha da sado mazo seviyeye çekmiş işte o konsepti. ruh hastası pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 "roket adam" said: bi tane daha böyle deli proje vardı. 4chande okumuştum. adam diyor ki şimdi gidip bi kadını hamile bırakıcam. çocuk %50 benim genlerimi taşıyacak. sonra çocuğumu 14'e kadar büyütüp onu da hamile bırakıcam, doğacak çocuk %75 benim genlerimi taşıyacak. sonra öyle öyle 2 nesil daha gidecekmiş. yaklaşık 65 yaşına gelince neredeyse %95 kendisiyle seks yapma imkanı olacakmış. kafayı yemiş tipler var gerçekten de. bu da craster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 evet o Craster ama D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 craster ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Craster http://awoiaf.westeros.org/index.php/Craster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 byzantium eğer doğru anladıysam şey değil mi local wireless network olayı herkes wirelessları acıyo internetsiz internet yapılıyo eğer oysa şey vardı bi dönem asıl olayı o7 boxdrop diye bişi adamlar böle bataryalı yada fişli kutular hazırlamışlardı metrolarda yada işte böle emanet dolaplı yerlerde çalıştırıp koyuyolardı içinde modem felan olan kutular böle networkü büyütmek amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 "roket adam" said: bi tane daha böyle deli proje vardı. 4chande okumuştum. adam diyor ki şimdi gidip bi kadını hamile bırakıcam. çocuk %50 benim genlerimi taşıyacak. sonra çocuğumu 14'e kadar büyütüp onu da hamile bırakıcam, doğacak çocuk %75 benim genlerimi taşıyacak. sonra öyle öyle 2 nesil daha gidecekmiş. yaklaşık 65 yaşına gelince neredeyse %95 kendisiyle seks yapma imkanı olacakmış. kafayı yemiş tipler var gerçekten de. Ensest kısmından, adamın kafayı yemiş olmasından filan değil de zincirleme akraba çiftleşmesinin sonuçlarından daha çok korkarım ben ya. 4 nesil sonrasında çocuk tentacle lı filan doğar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Juan_de_Miranda_Carreno_002.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/Carlos_segundo80.png/777px-Carlos_segundo80.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Lectre said: abi olay sadece deep web değil, bildiğiniz internetin 7ye yakın farklı katmanı olduğu söyleniyor, işte şuan kullandığımız surface web. onun bir altı deep web. en son katman marianna web diye bir şey. pek fazla kurcalamayın derim, ben biraz kurcaladım pişman oldum, ha ira yeşil kitabıdır, pkknın eğitim kitaplarıdır, bomba yapımı vs öğrendik ama gerek yok unuttum zaten :) hani böyle söyleyince çekici gelebilir size ama inanın gerçekten aman aman bir şey yok. deep webin bir alt katmanına erişmek için baya kastık falan olmadı kısmet dedik kapattık. her türlü pisliği bulabilirsiniz yalnız arıyorsanız onuda söyleyeyim. deep web sadece torla girilen ağ değil bu arada bir sürü anonymous ağ var bunun gibi. hani internete deep web yazıp aratırsanız türkçe dahi bloglar bulabilirsiniz ki bunlar şehir efsanesi değil. kısaca anlatayım dedim umarım sakıncalı bir şey söylememişimdir, yapmayın, etmeyin :) mideniz kaldırmaz şunu bile inanın. girersenizde, bir boşluk hissi hissettiğiniz an çıkın. ha şunuda unutmayın, başta fbi olmak üzere çoğu kurum deep webi izliyor, kullanıcıya kadar takip yapılamadığı söylense dahi, net bir şey yok ortada. bir bok yiyorsanız bodoslama girmeyin, adamlar heryere belli kurallar yazmış okuyun :) yanlış anlaşılmasın çok bildiğimden konuşmuyorum, tecrübe ettim sizin gibi bende, bildiklerimi söyledim. öm atabilirsiniz merak ettiğiniz bir şey varsa. öyle bir anlatmışın ki giresim geldi valla okul internetiyle 4chan'e filan giriyorum da eve dönünce bakarım şu tor olayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Çok merak ettim şimdi bu deep web'de bilimle ilgili şeyler var mı? Textbook'larda makalelerde filan göremeyeceğimiz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 var. yasaklı kitaplar var. onlara ulaşabiliyorsun. örn: timothy leary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Deep wep DC var kafayı yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ucuza at bulabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 timothy leary amazonda bile satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 elbette. ben yasaklılarını deepweb te bulabileceğini örnek verdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bu arada okudun mu kendisini hiç? e: alalh allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar