MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 forum cıvık cıvık oldu lan gidin başka yerde güreşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 BabacumMostors said: gidiyim alayım şu 10.1 i de rahatlayayım sen alana kadar ben aldım la. Asus TF300. :D çogzel alet bırakamıyorum elimden. ikide bir pdf - feedly ile RSS falan okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bana çizim konusunda lazım işte eheh bugün alacaktım çok üşendim yarın öğlen fln gideceğim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 aldım kuruyorlar şimdi flash çalıştırsın diye poroğram da yüklüyorlar, bekelntilerimi karşılamazsa da en kötü 900 e fln okuturum kiralamışım gibimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Lan ben hala karar veremedim, ipadin yenisi ciksa da 3un falan fiyatlar dusse bari. Aslinda Win8li istiyorum ama onlarda tam oturmadi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Şöyle ki ben tamamen kalem teknolojisi için aldım ki daha ucuza IPS ekranlı tabletler de Var ama esas Şimdi deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ipad al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kesinlikle tavsiye ediyorum öyle ağır moyun moyun oynamadım ama sadece çizim olayı bir de elk yazısını dijitale çevirmesi beni mestetti çok işimi gördü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Daha yeni mi aldin tableti ya kac aydir ariyodun :P Hayirli olsun İldeniz kaptan, bilegine kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 pantolon almağa gitmiştim, pantalon almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 o değilde, yakında mıncıklanabilir tabletler göreceğiz: http://www.youtube.com/watch?v=jTCI0UM0G0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 BabacumMostors said: pantolon almağa gitmiştim, pantalon almadım lol :) Dun kasadan geri dondum note 10.1 icin. Bende wacom stylus a tav oldum alet te de, cozunurluk biraz gozume batti, ipad den sonra. Bir iki ornek koyarmisin cizdiysen, bir de hangi app leri kullaniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ipadde ips var hani büyük fark sketchbookpro kullanıyorum çizim için 5$ sadece, çizdiğim bir iki şeyi eve gidince koyarım şimdi iş bilgisayarına kies kuramadığım için aktarım yapamıyorum, yada bi dk BT dan telefona telefondan bilgisayara atabilirm sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 şimdilik bunlar var hani aman aman bir çalışmam olamadı henüz daha alışma evrelerindeyim, katmanlar arası çalışma, kalem hassasiyeti, vs. olaki aman aman bir çalışma görmek istersen youtubedan arat bir sürü speed sketch vs çıkıyor ben de onlardan fikir almıştım ilk sketchbookdan *.PNG, *.JPG ve *.PSD olarak paylaşabiliyorsun http://o1304.hizliresim.com/18/s/mdh0w.png http://o1304.hizliresim.com/18/s/mdh1z.png http://o1304.hizliresim.com/18/s/mdh32.png http://p1304.hizliresim.com/18/s/mdh3b.png http://p1304.hizliresim.com/18/s/mdh3l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Ok tesekkur ettim. Son bir soru, mevcut wacom kalem leri kullanabiliyormuyuz? Video lardan birinde oyle birsey gordum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Soyle bi deal gordum bugun. Belki isine yarayan olur; http://www.hotukdeals.com/deals/refurbished-asus-google-nexus-7-32gb-tablet-with-12-month-argos-warranty-argos-ebay-1523732 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/tablet/dark-evopad-r9722-9-7-ips-panel-1-6ghz-cift-cekirdek-1gb-ddr3-16gb-dokunmatik-ekran-android-4-1-tasinabilir-beyaz-aluminyum-tablet-bilgisayar.html Şiddetle tavsiye ederim bugün ulaştı elime. Wifi çekimi dışında bir sıkıntısı yok. Wifi de eski beton binada 7metre sonra sürekli kesiliyor. Web sitelerinde gezmede sorun yok ama video fln izletmiyor. Wifi kapsama alanında iken ipad2 den farkı yok. Herşey tıkır tıkır çalışıyor. Bu fiyata süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 ya 670 e kadar düştü ipad mini, vatanda alınır mı yoksa ipad miniye değmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Ekran boyutu senin için iyiyse ve ios seviyorsan alınır. Ben mesela 9.7" ten aşağısını sevmiyorum ekran fazla küçük geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Bu arada linkini attığım ürün attığım dönem içinde 360TL gibi bir rakama satılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Litminov said: Ekran boyutu senin için iyiyse ve ios seviyorsan alınır. Ben mesela 9.7" ten aşağısını sevmiyorum ekran fazla küçük geliyor. ekran boyutu önemli değil pek, amaç ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Senin o tablete ihtiyacın varsa alacaksın kardeş.Kimsenin sana aksini söylemesine izin verme.Bu senin en doğal hakkın tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 reampage said: Litminov said: Ekran boyutu senin için iyiyse ve ios seviyorsan alınır. Ben mesela 9.7" ten aşağısını sevmiyorum ekran fazla küçük geliyor. ekran boyutu önemli değil pek, amaç ios O zaman kaçırma derim ama birde internette ipad mini için neler söylenmiş onlara da bak. Benim pek bilgim yok bu konuda mesela ancak 2-3 kere kısa süreli kullanma imkanım oldu memnun kaldım. Tabi kronik bir arızası ya da sorunu varsa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Android tablet almak bosa masraf, yazan teknik ozelliklere aldanmayin, Android tablette basarisiz. Ipad olabilir ama ondada yine bir PCye bagimlisin, usb yok kart takilmiyor, fiyat sisik. En mantiklisi Win8 tablet almak, Asus me400 canavar gibi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar