barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ahahahh güntekinle ne güzel ağlıyorlar ya karşılıklı. güntekinin ses tonu falan da çok güzel uaheuhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fener kaybederse rıdvan kendini kaybeder bu maçın üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 barnacle said: ahahahh güntekinle ne güzel ağlıyorlar ya karşılıklı. güntekinin ses tonu falan da çok güzel uaheuhauama hocam gs cok guclu oldu =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 o değil de ne koyduk be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: hah ertelemeye aglama basladı auısjhdauhds Bunu bekliyordum ben de. Gene de fena değildi bu hafta Rıdvan. Daha fazla mızık mızık da görmeyi umuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Dc8qHAeA4RA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 http://www.opsiyonhaber.com/images_up/aykut-kocaman-11.jpg "Kıskandım it." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 helal olsun. 3 ten fazlası da olurdu ama olsun. hevesler kursakta kalmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=Dc8qHAeA4RA Saha içi başarılardan daha farklı bir şey bu ya. GS şu an o 2000 ruhunu falan taşımıyor, bildiğin kaliteli üst düzey bir takım. Ha meselam Real M. tabii elenebilir ama takımın kalite olgusu yerleşecek 1-2 yıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 - Takım ligin 2. yarısının başından beri ilk defa organize hücum edebilen, sağlam atak yapan, hücumda ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü çizdi. Sneijder'in taktiğe monte edilmesi biraz sürmüşü, sanırım sonunda yeni taktik oturmuş. İlerisi için ümit verdi takım. - Özellikle hücum hattında oyuncular birbirine ısınmış, kim ne yapacak belli olmuş. - Melo çıkışını sürdürüyor, son 2-3 maçtır giderek daha iyi oynuyor, umarım böyle devam eder. - Sneijder ve Drogba dirilmeye başladılar, ama hala 1-2 maçlık zamana ihtiyaçları var. - Bobo'nun kırmızı kartı çok ağır karar. Evet hafif bir tekme sallıyor, kitaba göre kırmızı olabilir ama kırmızı vermeye gerek yoktu bence. - Defans gediklerine bir çare bulmak lazım, ama bu çare taktiksel olarak bir yere kadar. Dany yerine daha sağlam bir defans göbeği alınmadıkça oranın tam oturması zor gibi. - Terim ve Mourinho'nun maç öncesi davranışları çok güzel tablo, çok şey anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Hah. Haftalardır söylüyorum bazıları Sneijder geriye geliyor reröerö diyor fakat Melo böyle box-to-box'ı sağlam oynadığı sürece Selçuk da Sneijder de asıl yeteneklerini konuşturur. Melo çok önemli işler yapıyor 3 haftadır, umarım sene sonuna kadar böyle gider ve geçen senenin orta sahasına level atlatırız, çünkü ligdeki asıl rakibimiz bunu başarabildi. Sene sonunda da feda dedirtelim kalsın, kalmıyorsa da Walter Gargano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Abi feda ne ya menemen yiyelim utanmasak. Basarız parayı kiralarız ya da alırız. Fakir miyiz allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Geçen sene sırf Melo'ya para basarken artık bu sene 5-6 oyuncu daha eklendi nerdeyse, seneye de devam eder. Bir yerden feda dedirtmek lazım, kaldı ki elinde kozu da çok güçlü olmayacak hem Melo'nun hem Juventus'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Melo'nun kalışı zor. Adama 200-300k para için pazarlık yapıp hatta teklif edilince kabul ettiği indirimli fiyatı bi daha aşağı falan çekmeye kalk, sonra devre arasında parayı 2 sağlam transfere saç. Adam kızar tabii haliyle. Hele bu son transferlerden sonra hiç düşürmez ücretini. Ama alınabiliyorsa iyi bir paraya alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 her oyuncunun bir ederi var abi. kalkıp da istediğimden 300 az verdiler ama Sneijder'i aldılar derse dinamikler altüst olur, mantıksız bir kafa. geçen sene adam önlibero sözlük anlamı olarak oynadı, eli çok güçlüydü bu sene son haftalardaki performansını devam ettirse bile hem eli o kadar sağlam değil hem de Galatasaray aynı değil ama ben yine de arkasına iyi bir yerli backup'ıyla (Alper Potuk) kalması taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Alper'i bitiririz sene sonunda, Melo gidecekse o bölgeye Gökhan İnler dışında kimseyi düşünmeyelim, malum yabancı kontenjanı 5 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Gazprom Zenit'ten çekiliyormuş. Hulk Chelsea'ye falan gidecek hatta. Axel Witsel'i de biz alalım oraya temiz olsun Yiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ben hiç beğenmiyorum abi Witsel'i, eşek yüküyle para verdi Zenit, yarısı etmez o paranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Tipten Baroni imajı var fakat her yönü mevcut adamın. Hamit'i de rotasyona çekip üçleriz orta sahayı Sneijder'e kondisyon basıp. İleri bir tane de winger tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Yabancı kontenjanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 o işi yalan ederler demiröreni yollayınca bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Kontenjan seneye 6 + 0 (ilk 18 için, eldeki yabancı sayısı daha fazla olabiliyor yine) olacak, bir sonraki sene 5 oluyor. O kuralı kaşla göz arasında Aydınlar çıkartmıştı, Demirören'den önce de vardı, ama muhtemelen iptal ederler. Hatta GS'nin bu seneki çok yabancılı sistemle CL başarısını düşünerek arttırabilirler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 türkler iyice yayar götü çok saçma bi kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Piyasanın kırılması anlamında kötü oluyor fakat kontenjanın daralması oyuncularımızı değerli kılmaz, yeteneklerini geliştirmez. İngiltere'de milli maç sayısı, İtalya ve İspanya'da Avrupa Birliği vatandaşı sayısı var, Portekiz'de Brezilyalılar hariç yabancı kontenjanı var falan filan. Fakat kontenjanı tek uygulamayan ülke Almanya'nın Bayern ve Dortmund'una bakın. Yerlilerle gidiyor adamlar. Sen yeteneği gördün mü zaten yabancıyı tercih etmezsin. Ama şu açıdan kontenjanı istiyorum belki Almanlar gibi bir altyapı hamlesi yapıp devşirmelere yöneliriz, u-18, u-21 takımlara takviyeler yapıp Türk pasaportuyla oynatırız. Benim derdim değil abi Galatasaray 11 Türkle de kazansa 11 yabancıyla da kazansa, konu takımım olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Yalnız anlamadığım bir durum var. Telegol yani Tv8 hiçbir yayın hakkına sahip değilken ki bu kesin sınırlarla kısıtlandırılmış bir olay, hem d-smart veya starda yayımlanan Avrupa maçlarımızın özetini veriyor, hem de La Liga'dan Real pozisyonları veriyor. Kanallar ulusal diye mi bilmiyorum. Lig TV'den alıntı görüntü yok fakat yasak olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar