razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BJkfQEJg7UI said: Kaşla göz arasında PCNet, Chip ABD'yi bucak bucak gezip hız testleri yapmışlar, sonuçlar rezalet çıkmış, Turkcell bunu duyunca üşenmeden neredeyse 3 dakikalı Harran'lı Emine, Harvard'lı Emily konulu bir reklam çekmiş. iPhonedo bunu duymasın mı, sen kapıdan bir fırla elinde kamera ile... Los Angeles'i gezmiş durmuş Dede. yeni iphonedo videosu. eleman eğlenceli, müziklerini falan da kendisi yapıyor. burdakilere iyi geçirmiş. aradım da bu video konmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Baktirma 20 dakika seye. SOnuc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pyrograug Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 çok uzun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 chip'ten elemanlarla aynı yerlere giderek yaptığı testler 6:50'de sağda solda genel testler 10:30 ek olarak da 17:40'tan sonrasını tavsiye ederim bahsi geçen turkcell reklamı da bu http://www.youtube.com/watch?v=kZD3LbxOvj8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 komikmiş la herif asdf, ama applefag :( göktuğ yüksel mi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ahah iyi tahmin ama değil sanırım profilini falan çıkartmışlardı londra'da doğmuş vs. grupları falan varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 çok itici izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Fin said: çok itici izlemedim. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Özet isteyenlere: Turkcell-Chip-PCNET ABD'de yaptıkları testlerde ortalama değerleri kullanmış. Karşılaştırdığı Türkiye değerleri ise en yüksek değerler ile alınmış, ortalama değil. Sonunda da adam ben de böyle yaparsam diyor 45mbit /win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Zaten şuna inanmış olmak bile aptalca ki. Ulan Türkiye'nin en büyük şehirlerinden birinin göbeğinde kağşumbağa gibi internet hizmeti veren operatörlerimiz var. Hız yarışına gireceklerine stabil olsunlar, her yerde sabit hizmet verebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 admaı ızlemdımde rkelamı ızledım. ula sanki emine buldu internetide hızlandı sartlar esitlendi.. internetide emily buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Sereglin said: Özet isteyenlere: Turkcell-Chip-PCNET ABD'de yaptıkları testlerde ortalama değerleri kullanmış. Karşılaştırdığı Türkiye değerleri ise en yüksek değerler ile alınmış, ortalama değil. Sonunda da adam ben de böyle yaparsam diyor 45mbit /win sadece bu da değil, amerika'ya gidip de testleri yapan editörün sonuçlarının çok düşük olduğunu bir kaç kat daha fazla çıkartıp ispatlıyor falan. en sonda da zaten testlerin yapıldığı açık alanlardan birinin tuvaletine girip test alıyor ve yine daha fazla çıkıyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ne gereksiz seylerle ugrasanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bende inanmıştım amerikadan daha iyi internetimiz var diye ne kadar safım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 turkcellin yalancı olduğunu öğrendiniz. tebrikler, şimdi dersimiz nasıl mesaj atılır. ya dfs günaydın yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 saçma saçma işlerden para kazananlar var ya gidin abd de 3 ay yaşayın mobil internetin rezillik derecesinde yavaş olduğunu kendi gözünüzle görürsünüz zaten garip ama türkiyedeki 3g nin gözünü seviyim cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 lan simdi test yaptim, 4g hizi, evin cable hizindan hizli cikti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Turkcell biyanada, eleman muthis iticiymis, espriler, tavirlar, tripler cok bayat. 20dklik video icin bukadar zaman öldurmekte ayri bi mevzu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 aquila said: lan simdi test yaptim, 4g hizi, evin cable hizindan hizli cikti =( amarikalarda hala 5mbit filan mısın abi? çaksana bi 100mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fakir o ne bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 evsizlere beleşmiş di mi 5mbit amerikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Evsizlere wifi hotspot cihazı takıyorlarmış, sokakta dolaştıkça bir işe yarıyorlar, o şekilde beleş. Yoksa kapitalist sistem günahını bedavaya vermez :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yok direkt çadıra fiber çekiyolar beleşe 5mbiete kadar duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ahah cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar