Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda'da Çalışan Türk Gazeteciden Şok İddialar


Shean

Öne çıkan mesajlar

sondakika said:

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre'de bazı Avrupa ülkelerinde koruma altına alınan binlerce Türk çocuğunun, ailelerinden koparılıp, özellikle eşcinsel çiftlere evlatlık verilmesi mercek altına alındı.

Prof. Dr. Doğan Şahin, Prof. Dr. Kemal Arıkan, Prof. Dr. Ali Gürlek, Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Süleyman Ateş'in konuk olduğu programa Hollanda'da yayın yapan Son TV Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Nüfel'in yaptığı çarpıcı açıklamalar damgasını vurdu.

Nufel, Hollanda'da çekirdek aile yapısının dağıldığına dikkat çekerken, "Hollanda'da eşcinsel evlilik serbest olduğu için nüfus artış oranı eksi 2'lerde, Türklerin nüfus artışı ise %8. Dolayısıyla Hollanda nüfusu tehlikede. Bu açığı kapamak için, sudan bahanelerle çocukları ailelerinden koparıp eşcinsel ailelere evlatlık veriyorlar" dedi. Avrupa gayri resmi rakamlara göre 6 bin çocuğun evlatlık verildiğini ileri süren Yavuz Nufel, bu ailelerden 4 bininin eşcinsel olduğunu ifade etti.

Özellikle Hollanda'da yaşayan Türkler üzerinde eşcinselliği özendirici projelerin hayata geçirilmek istendiğini belirten Nufel "Türkler arasında eşcinselliği özendirici yayınlar yapan basın kuruluşları AB fonları tarafından da destekleniyor" dedi.

EŞCİNSELLİK TARTIŞMASI TANSİYONU YÜKSELTTİ, PROFESÖRLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Deşifre'nin ikinci yarısında ise eşcinsellik konusu tartışıldı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği programda, konuklar eşcinsellik ve cinsiyet değişikliği konusunda ikiye bölündü…

Prof. Dr. Doğan Şahin "Her insanda biraz eşcinsellik vardır" iddiasında bulunurken Prof. Dr. Kemal Arıkan da "Doğuştan gelen bir eşcinsellik geni yoktur" dedi…

Çok sayıda cinsiyet değişikliği operasyonuna imza attığını belirten Prof. Dr. Ali Gürlek ise, "Pişman olanlar var. Tekrar eski haline dönmek isteyen hastalarım oluyor." şeklinde konuştu…

Konuyu İslami açıdan değerlendiren, Diyanet İşleri Eski Başkanı Prof. Dr. Süleyman Ateş "Eşcinsellik tam bir sapıklıktır. Cinselliğin amacı çocuk yapmaktır. İnsanın içinde böyle bir dürtü olabilir ama hakim olması gerekir." diyerek, eşcinsel ilişkiler nedeniyle helak olan "Lut Kavmi"ni örnek gösterdi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

mesele eşcinsellerden ziyade,gençlik daireleri adı altında,hitlere selam durmaları,çocuğu kucağından düşürdüğünü gördü diye,ailenin elinden bütün çocuklarının alınıp başka ailelere evlatlık verilmesi durumları var,konuya tam hakim olun arkadaş


Hea hitlere selamda duran adamlar eşcinselliği övüp türk çocuklarını beyaz ırka evlatlık veriyorlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

mesele eşcinsellerden ziyade,gençlik daireleri adı altında,hitlere selam durmaları,çocuğu kucağından düşürdüğünü gördü diye,ailenin elinden bütün çocuklarının alınıp başka ailelere evlatlık verilmesi durumları var,konuya tam hakim olun arkadaş


Beyin acitan fikirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hollanda gayliği yayma cemiyeti sdf

GAZETECİ Bİ ARKADAŞ SÖYLEDİ

Hayır şu o kadar oksimoron bir durum ki. Eşcinselliğe %100 tahammül eden bir ülke diğer insanların cinsel tercihlerine saygılı olmayacak da onları zorla eşcinsel yapacak ama %99u homofobik türkiye insanların cinsel tercihlerine saygılı olacak?
eşcinselleri zorla heteroseksüel yapmaya çalışan koca bir toplum var burda Türkiye diye hala hollandayı cık cıklamaya çalışıyorlar ya. Resmen kendini müslüman sananların ıslak fantezileri başka bişey değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi size kimsenin itiraf etmediği birşey açıklıyorum.

homolardan nefret eden erkekler genelde estetiğe sahip olmayan erkekler. orta anadoluda 40 yaşlarında bir haldun abi düşünün. şimdi bu adama biri gelip homo erkek diyince aklına ne geliyor?

30 40 yaşlarında kassız, yağlı, kendine bakmamış, kendini geliştirmemiş insanlar geliyor. peki neden bu insanlar geliyor? samanlıkta kahvedeki okey eşinin pipisi gördüğünden değil tabiki, kendini düşünüyor. sonra bir başka erkeği düşünüyor, tabi onu da hayalinde oluşturamadığı(estetiksel olarak, bir başka erkeği çıplak olarak düşünemediği için) için iki tane kendisini seviştiriyor.

yani neymiş. homofobiklik aslında bireyin kendini estetik görmemesiymiş.

bi de ben mesela hep şeyi merak etmişimdir. şimdi biz erkeklere iki güzel kadının sevişmesi ve ordan 3some a geçilmesi hoş gelebiliyor ya. kadınlarda bu nasıl? hadi türkiyeyi saymayalım malum haldun abi sendromu var, sağlığına fitliğine falan dikkat eden ülkelerde nasıl acaba.

bunun cevabı hayır hoş değil ise kadınlar erkeklerden daha mı estetik olarak yorumlanmal? bunlar hep muamma sorular.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

bazı Avrupa ülkelerinde koruma altına alınan binlerce Türk çocuğunun, ailelerinden koparılıp, özellikle eşcinsel çiftlere evlatlık verilmesi mercek altına alındı.


ATV'de bunun haberini görmüştüm. "Binlerce aile" şeklinde değil de bir aile'yi göstermişlerdi. Kadın çocuğunu merdivenlerden mi ne düşürmüş, adamlarda bu konuda disiplin var tabii, "aile şideti" diye almışlar tabii. Türkiye'deki gibi umursamaz düzen olcak gibi sanıyorar. Yalnız ilginç nokta, eğer iddialar doğruysa bir dalavereyle sırf esvincel bir aileye verilmiş. Türbanlı bir anne var ortada, belki de o yüzden haber bu kadar abartılıp "binlerce Türk çocuk" gibi yansıtılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...